Või mida sööte?

Tavaliselt kui start on 1200 siis peale ärkamist, nii 8-9 paiku normaalne kogus putru. Ntx kaerahelbe (TM smigunRuve kirjutas:Mida võiks-peaks sööma 3-5 tundi ennem võistlust![]()
Või mida sööte?
enne tartu maratoni panin portsu nuudleid riivitud juustuga kuna kaerahelbed olid otsa lõppenud. väga hea oli. enen rakvere maratoni (algas ju kl 14) sai söödud liiga vara, enne starti läks kõht nii tühjaks, et kähku rattaga turule ja 3 banaani läks kui kaevu.Ruve kirjutas:Paistab,et ainult kaks meest söövad hommikul ennem võistlust![]()
koogikestes ja tortides leiduvaid süsivesikuid nimetatakse "tühjadeks süsivesikuteks", mille tarbimisel pole suurt mõtet. seepärast ka sportlased enne võistlusi komme,kooke ja torti ei söö.Ruve kirjutas:Ntx mõni väherasvane koogikene.Kui koostisi vaadata,siis peaks ju küll kasuks tulema![]()
Kaerahelbepudru võid maitsvamaks muuta kui lisad veits kaneeli näiteks. Tegelikult on salasõna moos...Ruve kirjutas:Paistab,et ainult kaks meest söövad hommikul ennem võistlust![]()
Mõtlesin,et äkki keegi sööb midagi huvitavamat ka kui see maitsetu kaerahelbepudru![]()
Ntx mõni väherasvane koogikene.Kui koostisi vaadata,siis peaks ju küll kasuks tulema![]()
![]()
![]()
Aga see ongi ju see mida me tahaksime meie tippudest teadaerikr kirjutas:ammu pole midagi nii lõbusat lugenud kui see veelaskmise jutt...Raulpoiss kirjutas:keda huvitab, kogu artikkel siin
kas kellelgi sellegaRuve kirjutas:Mida võiks-peaks sööma 3-5 tundi ennem võistlust![]()
Või mida sööte?
nii et oled proovinud, kuid ei mõjunudArbo kirjutas:see on pigem tore kingitus kiirkorras sportlasest sõbra sünnipäevale minekul kui mingi oluline element võistlusteks valmistumiselmarion kirjutas:TRM ajal oli Tartus mitmel pool Maximi ?okolaadikoogi esitlus. Maitse poolest täitsa ok, sööks niisamagi.
Kuulge see värk kisub nii ju juba liiga keemiaks (mis järgmiseks - carbo steakAndrus K kirjutas:nii et oled proovinud, kuid ei mõjunudArbo kirjutas:see on pigem tore kingitus kiirkorras sportlasest sõbra sünnipäevale minekul kui mingi oluline element võistlusteks valmistumiselmarion kirjutas:TRM ajal oli Tartus mitmel pool Maximi ?okolaadikoogi esitlus. Maitse poolest täitsa ok, sööks niisamagi.
seda ma arvasin, et kui ma seda energi ja taastusjookide ja kookide teemat siin arendan, siis keegi lõpuks nähvab.Mati kirjutas:Kuulge see värk kisub nii ju juba liiga keemiaks (mis järgmiseks - carbo steak). Toituge targalt tavatoidust ja saate sama puraka. Lisaks võib siis tarbida neid pulbreist vedelikke. Pole mõtet oma organismi saastata igasugu jamaga.
Sry pold mõttes nähvata vaid just soovitada. Point selles, et meiesugune harrastaja saab vajaliku kätte ka tavatoidust. Olen igasugu staffi aastatega ise proovinud ja tulemus on see, et makaron ja herkulapudru on parem, mõistlikum ja odavam. Samas tarbin ka ise ikkagi neid jooke ja ka batoone, mis sellistena on asendamatud. Ja kui vaja siis võtan ka söetabletteAndrus K kirjutas:seda ma arvasin, et kui ma seda energi ja taastusjookide ja kookide teemat siin arendan, siis keegi lõpuks nähvab. Ma tahan lihtsalt targemaks saada. Kuulda teiste (endast targemate)kogemusi, soovitus jms. Kindlat plaani kõike sisse endale ahmida pole. Muidugi on inimesi, kes ka söetabletti keemiaks peavad ja kannatavad pigem kõhuvalu käesMati kirjutas:Kuulge see värk kisub nii ju juba liiga keemiaks (mis järgmiseks - carbo steak). Toituge targalt tavatoidust ja saate sama puraka. Lisaks võib siis tarbida neid pulbreist vedelikke. Pole mõtet oma organismi saastata igasugu jamaga.
selles on sul õigus, kui ikka esikohta taga ei aja, siis pole neid pulbreid vaja eriti. harrastaja saab ka tavatoidust vajalikud ained kätte ja pole vaja seda keemiat osta. kui maximi koogist rääkida, siis on maitsev ja mõjub ka hästi, aga hind on kõrgeMati kirjutas:Point selles, et meiesugune harrastaja saab vajaliku kätte ka tavatoidust. Olen igasugu staffi aastatega ise proovinud ja tulemus on see, et makaron ja herkulapudru on parem, mõistlikum ja odavam.
12 punkti langevarjurilemnorman kirjutas: Igasugu susser-vusser hakkab oluliseks muutuma siis, kui koormus juba nii suur, et seda enam tõsta ei kannata. Kui põhja all ei ole, siis maratonil korralikku tulemust ei saa, sõltumata söömisest-joomisest või mis iganes teadusliku metoodika järgi sa paar viimast nädalat trenni teinud oled.
Kas keegi oskab selle raamatu kohta kommentaare anda?Märt kirjutas:Oman kodus sellist kasulikku raamatukest. Eestikeelne, konkreetsete menüüsoovitustega ja mis peaasi - taskukohane. Hinda ei mäleta, aga kallis ei olnud. Pealegi on antud aadressil kogu raamat sisse skännitud.
nii et ainus, kes on nimetatud toodet proovinud, on RuveRuve kirjutas:selles on sul õigus, kui ikka esikohta taga ei aja, siis pole neid pulbreid vaja eriti. harrastaja saab ka tavatoidust vajalikud ained kätte ja pole vaja seda keemiat osta. kui maximi koogist rääkida, siis on maitsev ja mõjub ka hästi, aga hind on kõrgeMati kirjutas:Point selles, et meiesugune harrastaja saab vajaliku kätte ka tavatoidust. Olen igasugu staffi aastatega ise proovinud ja tulemus on see, et makaron ja herkulapudru on parem, mõistlikum ja odavam.võiks vähemalt 3 korda odavam olla. süüa soovitaks neil kellel ei ole aega koguaeg süüa teha. säilib ühe päeva kindlasti ja saab ka enamus valikke aineid kätte.
Andrus reläksAndrus K kirjutas:nii et ainus, kes on nimetatud toodet proovinud, on Ruve, kusjuures kogemus oli positiivne. Teised nagu lihtsalt arvavad, et ilmselt pole abi ja liigitavad toote "susser-vusserite" kategooriasse. Millest tuleb arvamine, et nimetatud toode on rohkem susser-vusser, kui tavaline Maximi/Extrani/Isostari spordijook...Tavatoidus saab ilmselt mingi kombinatsiooni järgi toitudes tõesti sama puraka, kuid mina seda calorite ja süsivesikute liitmist-lahutamist ei valda...
olen ka proovinud... ei mäletagi millal, vist oli enne RO EMV-d augustis. Tulemuseks kujunes katkestamine, seda küll mitte haamri saamise tõttu, vaid kummi purunemise tõttu. Erilist energiatulva ei täheldanud, samuti polnud puudus mingitest mikroelementidest-vitamiinidest kuna söön neid niigi ja vaevalt et üks päev midagi muudab.Andrus K kirjutas:nii et ainus, kes on nimetatud toodet proovinud, on Ruve
enamvähem samu numbreid näed kirjutet ka suvalisele müslipakile, 375g maksab tavaliselt 20-30 krooni. Ja ei mingit susser-vusserit.Andrus K kirjutas: Sisaldus100g tootes:
Energia - 1757 kJ/ 417 kcal
Valk - 10,2 g
Süsivesikud - 64,2 g
Rasv - 13,4 g
Vitamiin B1 - 0,9 mg (64 % päevasest vajadusest)[/i]
kus siin koostises see susser-vusser on![]()
nimetatud koogist (110.- jaehind) saab kolm potsu seega 37.-/kord ja ka ei mingit susser vusserit.Arbo kirjutas:enamvähem samu numbreid näed kirjutet ka suvalisele müslipakile, 375g maksab tavaliselt 20-30 krooni. Ja ei mingit susser-vusserit.Andrus K kirjutas: Sisaldus100g tootes:
Energia - 1757 kJ/ 417 kcal
Valk - 10,2 g
Süsivesikud - 64,2 g
Rasv - 13,4 g
Vitamiin B1 - 0,9 mg (64 % päevasest vajadusest)[/i]
kus siin koostises see susser-vusser on![]()
Sellest pakist saab teha ikka ühe korraliku koogi, vaevalt et sa raatsid seda mitu päeva süüa. Koogi hind seega 110.-Andrus K kirjutas:nimetatud koogist (110.- jaehind) saab kolm potsu seega 37.-/kord ja ka ei mingit susser vusserit.
Valmistamine:Arbo kirjutas:Sellest pakist saab teha ikka ühe korraliku koogi, vaevalt et sa raatsid seda mitu päeva süüa. Koogi hind seega 110.-Andrus K kirjutas:nimetatud koogist (110.- jaehind) saab kolm potsu seega 37.-/kord ja ka ei mingit susser vusserit.
110.- eest saab 4-5 pakki müslit, mida sööd 10-15 võistlus/treeningpäeva hommikul, säilitades sama vitaalsuse, mis müstilist Carboloaderit mugides. Vot siin ongi susser-vusser.
Kui sama raha eest osta mitmeviljaputru, siis saab pool suve vist süüa... Ja ei mingit RÕÕMU. Ei mingit RÕÕMU.
mina ostsin seda kooki (pulbrit) rattapoest ja maksin ca 80.- paki eest, aga see oli ka möödunud sügisel. see mitu kooki sellest saab sõltub vist sellest kui palju härrased söövad korragaArbo kirjutas:Sellest pakist saab teha ikka ühe korraliku koogi, vaevalt et sa raatsid seda mitu päeva süüa. Koogi hind seega 110.-Andrus K kirjutas:nimetatud koogist (110.- jaehind) saab kolm potsu seega 37.-/kord ja ka ei mingit susser vusserit.
12 points!Arbo kirjutas:Kui sama raha eest osta mitmeviljaputru, siis saab pool suve vist süüa... Ja ei mingit RÕÕMU. Ei mingit RÕÕMU.
OT: toitumisest soomemaal:Mati kirjutas: PS! Ja muuseas nii mina kui arvatavasti ka paljud teised ei viitsi ja ka oska mässata nende kalori värkidega tavatoidu puhul, lihtsalt taldrikutäis putru ja paar leiba ja kogu arvutus.