imelik värk?
-
- Rattur
imelik värk?
teisipäeval sõitsin 2h ja umbes viimased pool tundi oli vasak õlg valus. ja mis kõige imelikum... kuskilt rinnapealt südamelähedalt oli õhtul valus mingitel hetkedel... täna oli ka aga enamvähem ok. ma sa aru miles point oli
Re: imelik värk?
Kas sa oled vasakukäeline? Mul sellised probleemid parema õlaga .aerosmith01 kirjutas:teisipäeval sõitsin 2h ja umbes viimased pool tundi oli vasak õlg valus. ja mis kõige imelikum... kuskilt rinnapealt südamelähedalt oli õhtul valus mingitel hetkedel... täna oli ka aga enamvähem ok. ma sa aru miles point oli
Oluliselt parem sai siis kui vahetasin pikenduse 1cm võrra lühema vastu. Ja sõidu ajal olen hakkanud kätega 'võimlema' - aitab ka.
tuksub-sõidan, tuksub-sõidan, tuksubtuksubtuksub - pean pausi...
mul oli selline jama, et pistis nagu vasakus rindkeres + vasak abaluu tagune + vasak kaelapool. mõtlesin juba, et süda jupsib ning tuleb hakata malet mängima, aga selgus hoopis, et üks selgroolüli on kõver ja see venitab mingeid lihaseid, mis siis tekitavad siis pisteid ja valu. nüüd võimlen õhtuti + külastan kondiväänajat.
järgmisel võistlusel lasen looma lahti...
Re: imelik värk?
mul oli kunagi enam-vähem samad sõmptomid, diagnoos oli ületreening+ülepinge(töö)aerosmith01 kirjutas:teisipäeval sõitsin 2h ja umbes viimased pool tundi oli vasak õlg valus. ja mis kõige imelikum... kuskilt rinnapealt südamelähedalt oli õhtul valus mingitel hetkedel... täna oli ka aga enamvähem ok. ma sa aru miles point oli
treeni mõistusega
soovitaks igaks juhuks arsti või spordiarsti juures käija.Sest tean ka paari sõpra harrastajat kes treenivad peaga mõtlemata ja iga trenn nagu võistlus,lõpuks olid südame piirkonnas valud,arst pani diagnoosi südamelihase põletik...
kuna treeniti väsimusseisundis ja poolhaigena
kuna treeniti väsimusseisundis ja poolhaigena
Kes tasa sõuab, sellel mädanevad aerud ära
Kui nüüd tõesti see sissehingamise ajal on, siis see tuleneb vahelihasest (ärge küsige mis see on, arst ütles nii) Ja see vist aeg-ajalt nagu võibki valutada (mul on seda kah olnud, kuid läheb mingi paari kolme tunniga üle). Lihtsalt trenni on sitt teha kui valutab, kuna õhku ei saa nagu nii palju kätte kui tahaks. Aga kui selline asi tihti kimbutama hakkab, siis on vist tõesti kasulikum ise arstidega konsulteerida.