Maxim Energy Mix
Maxim Energy Mix
Kust saab? Käisin täna Silja Spordis, Netospordis ja Hawaiis. Kahes esimese on ainult Energy Drink, Hawaiis pole Maximi üldse enam.
Maxim Originali e. Energy Mixi tootmine on lõpetatud, ka Tallinn on tühi.
Proovin ära Malto Energy.
Gravity is a Bitch
Tundub täitsa asjalik jutu järgi, kas shakeri saab ka kaasa?Kuldar kirjutas:Maxim Originali e. Energy Mixi tootmine on lõpetatud, ka Tallinn on tühi.
ja maitse kohta ei leidnud ühtegi sõna
ega originalil ka maitset pole. ehk selle maitse nimi on neutral. segad millega soovid, mina segan jõhvika kannujoogiga.Loom kirjutas:Tundub täitsa asjalik jutu järgi, kas shakeri saab ka kaasa?Kuldar kirjutas:Maxim Originali e. Energy Mixi tootmine on lõpetatud, ka Tallinn on tühi.
Kumba siis, Maximi kasutad?erikr kirjutas:ega originalil ka maitset pole. ehk selle maitse nimi on neutral. segad millega soovid, mina segan jõhvika kannujoogiga.Loom kirjutas:Tundub täitsa asjalik jutu järgi, kas shakeri saab ka kaasa?Kuldar kirjutas:Maxim Originali e. Energy Mixi tootmine on lõpetatud, ka Tallinn on tühi.
Ei sisalda maitseaineid s.t. kipub vist olema pigem kergelt imala maitsega ködi nagu Maxim Original oli.Loom kirjutas:ja maitse kohta ei leidnud ühtegi sõnaKuldar kirjutas:Maxim Originali e. Energy Mixi tootmine on lõpetatud, ka Tallinn on tühi.
Kui keegi mõnes poes vanu varusid märkab, andku teada!
Parem tuttav kurat kui tundmatu ingel.
Gravity is a Bitch
- kristjan07
- Rattur
vot ja mina imestasingi miks sportlandis enam seda ei müüda ja uut kogust ei ole toodud juurde, ja nüüd selline kurb tõsiasi aga oli sportlandis müügil hoopis Dexal asju ja ostsin seal endale spordijoogikonsentraadi, see selline siirupi moodi mida siis vees lahjendad...tundub täitsa hea asi olema veel on neil energiageele ja glükoosi"tablette" jne.Kuldar kirjutas:Maxim Originali e. Energy Mixi tootmine on lõpetatud
http://www.dexal.fi/
(ma ostsin selle helsinise purgi, mitte läbipaisva)
Uurisin ka täna neid, igaks juhuks veel ei ostnud, eks tuleb millalgi proovida. Geelide hind vähemalt ahvatlev.kristjan07 kirjutas: ...aga oli sportlandis müügil hoopis Dexal asju ja ostsin seal endale spordijoogikonsentraadi, see selline siirupi moodi mida siis vees lahjendad...tundub täitsa hea asi olema veel on neil energiageele ja glükoosi"tablette" jne.
- kristjan07
- Rattur
aspartaam on sisuliselt mürk (ametlikult küll kinnitamata)... ise üritan seda ainet vältida, nii karastusjookide, kui ka muude asjade koostises. tundlikuma organismi esimesi reaktsioone on kõhulahtisus selle aine vähesel manustamisel.erikr kirjutas:dexalis on suhkruasendaja sees (aspartaam jne) eelmine sügis kasutasin. toimis korralikult kuid aspartaami kõrvalmaitse mulle ikka ei istu.
http://www.aspartame.com/
njamh, kuni elad, seni õpid
njamh, kuni elad, seni õpid
Tundub, et asi liigub ametlikuks saamise poole, lähemalt saab lugeda siit.maxspeed kirjutas:aspartaam on sisuliselt mürk (ametlikult küll kinnitamata)... ise üritan seda ainet vältida, nii karastusjookide, kui ka muude asjade koostises. tundlikuma organismi esimesi reaktsioone on kõhulahtisus selle aine vähesel manustamisel.erikr kirjutas:dexalis on suhkruasendaja sees (aspartaam jne) eelmine sügis kasutasin. toimis korralikult kuid aspartaami kõrvalmaitse mulle ikka ei istu.
Oleks mul vaid kallim ratas, küll siis sõidaks!
- kristjan07
- Rattur
ma rääkisin maximi ühekordsetest geelipakikestestLoom kirjutas:Samas kui ühekordne on 10kr, maximist saad 3 korda 29 kr eest. Ühekordsed muidugi mugavamad ja täpset süsivesikute sisaldust ka ei võrrelnud. Powergelist küll kõvasti odavam.[/b]kristjan07 kirjutas:jah on tõesti odava hinnaga, no odavam kui maximi omad vähemalt