http://www.nutrikaubandus.ee/victell/victell.php
Liskas ka Victelli C vitamiini (veeslahustuvad tabletid). Olen seda kasutanud umbes 2 nädalat. Kas keegi teine on ka seda juba proovinud? Ja kuidas on kommentaarid?

Teame teametarmo kirjutas:see c vitamiin on tegelikult vitamiin + raua preparaat. c vitamiin aitab raual imenduda. raud teatavasti suurendab punaliblede arvu, mistõttu suureneb hemoglobiini tase, mis omakorda...edasi teate juba ise.
head müügimehed need rootsi mehed. kui tavalised vitamiini kuurid kestavad a la 1 purk või kuu aega, siis ma ei näe põhjust miks peals suurema kontsentratsiooniga vitamiinide, mineraalide, omega 3 jne kompleks mõju avaldama alles pärast kuude pikkust tarbimist? mõni doktoriharidusega persoon võiks seda lahti seletada.maakas kirjutas:Suhtlesin aastakese tagasi Victelli meestega Rootsis ja need ütlesid et enne kui mõjuma hakkab, peab neid ikka kuid tarbima - sealt alla 12 kuu portsu ei saanudki osta.
Ära pahanda, aga see on nüüd küll veidi vale jutt. Seda toodet ei soovitata üldse korraga üle 2 kuu tarbida. Siis tuleb teha 1 kuune paus. Mina näiteks võtan seda üle päeva.Mõjuma hakkab ta kohe. Sest C vit + raua (ehk punaste vereliblede) olemasolu tuleb kohe ilmsiks. Sõiduajal on mul pulss madalam ja enesetunne parem.maakas kirjutas:Suhtlesin aastakese tagasi Victelli meestega Rootsis ja need ütlesid et enne kui mõjuma hakkab, peab neid ikka kuid tarbima - sealt alla 12 kuu portsu ei saanudki osta.
Siin võib tegemist olla platseeboefektiga.Klemm kirjutas:Ära pahanda, aga see on nüüd küll veidi vale jutt. Seda toodet ei soovitata üldse korraga üle 2 kuu tarbida. Siis tuleb teha 1 kuune paus. Mina näiteks võtan seda üle päeva.Mõjuma hakkab ta kohe. Sest C vit + raua (ehk punaste vereliblede) olemasolu tuleb kohe ilmsiks. Sõiduajal on mul pulss madalam ja enesetunne parem.maakas kirjutas:Suhtlesin aastakese tagasi Victelli meestega Rootsis ja need ütlesid et enne kui mõjuma hakkab, peab neid ikka kuid tarbima - sealt alla 12 kuu portsu ei saanudki osta.
Ruve kirjutas:igas spordipoes peaks olema müügil... ja muidugi apteekis.Rom kirjutas:Kui palju Victell Sport maksab ?
Kas keegi Victelli ka mujal kui rademaris müügil on näinud?
C-vitamiini võib tarvitada nii palju kui jõuad, sest sellist haigust nagu C-vitaminoos (C-vitamiini liigtarbimine) ei ole olemas. Nagu juba eelpool mainitud on Victelli vitamiinides 3x päevakogus sellepärast, et C-vitamiin aitab organismil rauda omastada.Ruve kirjutas:ma arvan,et palju ja kõike ei ole ka heajutt siis vitamiinidest...
Bimmer kirjutas:...C-vitamiini võib tarvitada nii palju kui jõuad, sest sellist haigust nagu C-vitaminoos (C-vitamiini liigtarbimine) ei ole olemas...
C-vitamiini liigtarbimisestBimmer kirjutas: C-vitamiini võib tarvitada nii palju kui jõuad, sest sellist haigust nagu C-vitaminoos (C-vitamiini liigtarbimine) ei ole olemas. Nagu juba eelpool mainitud on Victelli vitamiinides 3x päevakogus sellepärast, et C-vitamiin aitab organismil rauda omastada.
Bimmer kirjutas:Viljandi HEs peaks olema Victell Elite 330.- Kui ei ole, siis saab tellida.Rom kirjutas: Viljandi apteegid ega spordipoed v.a.rademar ei paku.
rademaris on victellsport 300.- eeku...........mõtlesin et ehk saab kusagil odavamalt.
kunagi küsisin muza lepiku käest kas tasub võtta victelli ja taastuspulbreid samal päeval. tema ütles, et pole mõtet koos võtta. võib üle päeva võtta.kaidok kirjutas: Mina küsiks hoopis seda, millal keegi neid toidulisandeid võtab? Kas hommikul, lõunal või õhtul? Ja kas erinevaid tablette-kapsleid võib korraga võtta? Kas on tähtis, mida eelnevalt söönud oled? Olen kuulnud, et valk ei lase raual imenduda, st. piim ja piimatooted ei sobi siis rauaga kokku?
Q10 soovitas mu personaaltreener kunagi kui toidulisandit mis ei tekita sõltuvustMati kirjutas:Kas keegi keemias kodus inimene seletaks mulle lahti Sport ja Elite sisulise erinevuse. Elite's on koostis mitmekesisem ja osa asjade osakaal suurem.
Elite's on Spordiga võrreldes nt juures
Beetakaroteen 4,5 mg
Vitamiin D 2,5 ug
Magneesium 75 mg
Tsink 7,5 mg
Alfalipoiinhape 25 mg
Vask 2 mg
ja rohkem on Elite's nt Oomega 3 rasvhappeid, Q10-t ja kaltsiumi.
Seega kui olulised on need lisad kui muu on sama. Kas keskmikust harrastussportlasel on vahet kumba tarbida? Midagi peab vist toidule juurde võtma, sest tundub, et toiduga kõike ei saa.
Mõni aeg tagasi pakkus keegi Victelli asemel mingit muud sarnast toidulisandit kus Zen-Zen oli muu komponendi vastu välja vahetatud. Kas keegi on sellest hiljem midagi kuulnud ?www kirjutas:
Q10 soovitas mu personaaltreener kunagi kui toidulisandit mis ei tekita sõltuvustzen zen pidi seevastu tekitama
![]()
oomega 3 rasvhapped on meil alati defitsiidis, sealiha ja piimatooted neid märkimisväärses koguses ei sisalda, sellest väidetavalt ka suur südamehaiguste osakaal eestis![]()
mägirattasõit on kestvusala kus süda saab suure koormuse magneesiumi sisaldab enamik mulle tuntud lihtsamaid südametegevuse toetamise preparaate nt. panangin.
Tõepoolest on alternatiivina olemas NutriGuard, mis on täiuslikuma koostisega (jõudis esmakordselt 2004. aasta alguses Rootsi turule, nt tablettide asemel taimne kapsel jms.). Hetkel on NutriGuard tulenevalt uudsusest ka Victellist odavam. NutriGuardi tootmise käivitasid eelnevalt Victelli turustamisega seotud olnud inimesed. Lisainfo ja tellimine Eestis: http://www.nutriguard.se/est/index_e.htmmaakas kirjutas:www kirjutas: Mõni aeg tagasi pakkus keegi Victelli asemel mingit muud sarnast toidulisandit kus Zen-Zen oli muu komponendi vastu välja vahetatud. Kas keegi on sellest hiljem midagi kuulnud ?