SiS Rego Rapid Recovery
SiS Rego Rapid Recovery
Keegi on proovinud seda? Kuidas tundub, on okei? Kui olete proovinud, siis millist maitset te ise eelistate?
Re: SiS Rego Rapid Recovery
Ma olen Maasika maitselist tarvitanud ja täitsa maitsev.
Alguses võibolla harjumatul sametine aga üldiselt ei midagi hullu.
Toime kohta on keeruline hinnangut anda - selleks peaks põhjalikumad labori proovid ja asjad tegema aga isiklikult tundus, et oli abi küll.
Alguses võibolla harjumatul sametine aga üldiselt ei midagi hullu.
Toime kohta on keeruline hinnangut anda - selleks peaks põhjalikumad labori proovid ja asjad tegema aga isiklikult tundus, et oli abi küll.
Maitse ikka maitseasi. Eelistan maasikalist. Toime - selline õõnes näljatunne on peale tarvitamist kadunud. Ehk siis, minu jaoks toimib.
-
- Rattur
Samuti kiidan Maasikat. Esimese hooga võib tunduda, et mis roosa maasikas aga tegelt on Maasikas kuradima hea.
Selles mõttes on toime tõepoolest hea, et peale rasket treeningut võtab nälja ära ja taastumine saab koheselt peale hakata. Laboriteste pole teinud, aga 26% valgusisaldus on vastupidavusalade harrastajale optimaalne, et mitte liialt põkiks minna. Suurema valgusisaldusega võib seda üsna kergelt juhtuda.
Selles mõttes on toime tõepoolest hea, et peale rasket treeningut võtab nälja ära ja taastumine saab koheselt peale hakata. Laboriteste pole teinud, aga 26% valgusisaldus on vastupidavusalade harrastajale optimaalne, et mitte liialt põkiks minna. Suurema valgusisaldusega võib seda üsna kergelt juhtuda.
ma ei saa aru miks nad topivad SiS toodetesse seda aspartaami...
Mina ei kasuta SiS-i täpselt samal põhjusel.Aimarr kirjutas:ma ei saa aru miks nad topivad SiS toodetesse seda aspartaami...