jep, MTB-ga sõitjatest olin kiireim. kuid jõudsin finisisse vaid paar min. ennem gruppi kus oli ka teisi MTB-ga sõitjaid.priidik kirjutas:Ruve oli ilmselt kiireim MTB rattaga sõitja
stardist mindi suhteliselt aeglaselt. tee oli märg ja keegi ei tahtnud väga riskida. samuti oli proffe vähem stardis kui eelmisel aastal. suhteliselt rahulikult sõideti kuni otepääni. otepää ringile minnes oli tee kuivem ja kohe lisati ka kiirust. minu jaoks raskem koht oli rolleri rada kus 44/11 ülekandest jäi lihtsalt väheks kui kiirus kohati ligi 60 km/h peale läks. ja eks paksud kummid ning MTB veereb ka kehvemini kui mnt ratas. otepää ringilt tulles viimasel tõusul ennem vasakule Elva poole keeramist läks kahjuks esimene grupp eest. õnneks ei olnud ma ainus grupist mahajääja. peagi tuli seljatagant ka juba priidiku poolt mainitud temposõidurattaga mees. lisaks vahetas tee ääres jooksu üks kalev chocolate merida klubi sõitja. peagi tekkis ca 6-10 meheline grupp kellega peale 5 km punnitamist õnnestus meil esimene grupp uuesti kinni võtta. rahulikumalt hingata ei saanud kuna umbes siis hakatigi tempot üles võtma.. minu kompuuter näitas 99 km kui uuesti grupist maha jäin. edasi sõitsin üksinda finisisse. vahepeal möödus päris mitu väiksemat gruppi, paari mehe tuules õnnestus mul veel 2 km sõita, aga tühjad joogipudelid ja kogu sõidu ajal söödud üksainus banaan jäid ilmselt väheks ja kogu jõud kadus kuidagi ootamatult... linna piiril jõudis mulle järgi ja möödus veel Hanno. kokkuvõttes jäin sõiduga rahule. tulemuseks 129 koht. aeg 3.31,16.