Mulle tundus küll järve vesi üsna mõnus jahe, kui peale fini?it hooaja esimese supluse tegin, kaldale tulles aga avastasin, et palavast ilmast ikka kere veel kuum ja läksin veel korraks vette tagasikristjan07 kirjutas:pesemis võimalust ma ei näinud seal järve vesi oli ju külm muu kõik 5+
Sõidust: kahjuks sain millegipärast numbri pealt 900-t ja kuna eriti aega polnud enne starti veel kohtunikega sebima hakata, mõtlesin, et tühja kah, proovib siis ära tagant alustamise. Ei kommentaari. Peale pauku läks kaotsi vist 3 min ja siis hakkas saba nõksatades paigalt liikuma - ikka 2 m ja seis, 3 m ja jälle seis... veel minut-paar ja hakati rahulikult mäkke kerima. Üleval linnavahel läks korraks sõiduks kuni esimene laskumine võeti jälle jalutajast aeglasema kiirusega, peale seda sai lõpuks sõitma hakata. Sellest esimesest laskumisest ma ei saanud aru... inimesed lohistavad tagaratas terve laskumise, osadel veel jalad parema pidamise tagamiseks vasta maad surutud. Tundsin ennast kuidagi imelikult et ma koos teistega kummi ei lohistanud ega jalga maha ei pannud vaid rahulikult alla kulgesin. Aga jäi mulje nagu oleks tegemist kaldega, kus püstijalugi oleks raske püsti paigal seista.
Igatahes ülejäänud sõit norm, üks tõus vajas kõndimist + viimane tõus jäid kõndijad ette ja ei olnud erilist jõudu kõrvalt ragistada ega ka rada paluda. Üllatas, et oli päris palju kohtade hüüdmist niiet päris hea ülevaade oli edenemisest - ca 550 -> 500 -> 450 -> 400 -> 350.... Lootsin vaikselt et ehk annab ka 300 sisse ära pressida lõpust startides, aga 328 koht ja u. 2:38 aeg jäi lõpuks laeks.