![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
Ehk siis sõidule, sõidule kaasvõitlejad. Laupäeva õhta siis aega küll ööbikulaulu kuulata ja lihaseid leotada.
Huvitav jah, sõiduni aega ca 10 päeva, aga foorumis vaikus. Soodusregamine avatud veel 52h 45minMati kirjutas:Räägitakse, et see aasta pidi rada eriti hea olema. E-spordis regajaid vähevõitu, rahvas on nõrgaks muutund. Kõrve kruus vist väsitas ära.
Ehk siis sõidule, sõidule kaasvõitlejad. Laupäeva õhta siis aega küll ööbikulaulu kuulata ja lihaseid leotada.
Hetkel asi lahendamisel. Sügisel küll sai ühe omanikuga (seoses H100 rajaga) räägitud raja hoovist läbiviimisest. Eks me lootnud siis, et nö kokkulepe kestab.harry kirjutas:Tere Haanja RM korraldajad,olete oma raja joonistanud läbi minu õue. Võiks natuke seda teemat käsitleda. Tel. 5213100 või 5260656
Kõik kolm põhjust on arvestatavad (viimane küll üsna mittoluline, sest hea raja saamiseks olen valmis pikalt metsas müttama).LauriA kirjutas:Kas põhiline takistus on osavõtjate arv, maaomanikud ja põneva rajalõigu puhastamisele kuluv aeg?
Lp Harry, õhtuse 3-tunnise töö tulemusena tegid 2 singlimeistrit puhtaks kunagise (vist eestiaegse) maja taha jääva, üle mäe mineva tee, mis algab kiviga posti juurest ning ühineb rajaga, kus maja ümbritsev lagendik ja muru juba lõppenud on.harry kirjutas:Tere Haanja RM korraldajad,olete oma raja joonistanud läbi minu õue. Võiks natuke seda teemat käsitleda. Tel. 5213100 või 5260656
minu meelest elion cupi soodusregamine lõpeb liiga vara. ise magasin seekord haanja regamise maha, nüüd mõtlen kas tulla või mitte, sest sõidu ja ööbimise peale kulub ka..holden kirjutas:Soodusregamine avatud veel 52h 45min![]()
Aitähh toetuse eest!Andre K kirjutas:Holden, sa oled väga tubli.
Kui sõitma lähed, siis võta kaart kindlasti kaasa. Mõnes kohas olid "oinad" vm metslased sildid endaga rebinud ja on võimalik eksida. Lisaks tuleb 2-st elektrikarjusest läbi saada u 25 km-l. Saab kenasti käepidemest traatvärava lahti. Vaskna järverajale keerates kahe eile silte ei olnud. Nagu Holden eile tabavalt märkis olid nn "taarausulised", kes järvekaldal usku ja taarat kogusid vististi oma teinud.Green_Day kirjutas:Pole varem enne võistlust rada proovimas käinud. Seekord tahaks minna. On rada ilusti tähistatud ja eksimisvõiamlust ei ole? Palju seal rattureid täna-homme olla võib? Kuidas eramaade omanikega kokkulepe on; keegi pasundama ei tule, et tema maal sõtkutakse?
No juba eile oli näha, olid paljud lindid jalutama läind.Green_Day kirjutas:Pole varem enne võistlust rada proovimas käinud. Seekord tahaks minna. On rada ilusti tähistatud ja eksimisvõiamlust ei ole? Palju seal rattureid täna-homme olla võib? Kuidas eramaade omanikega kokkulepe on; keegi pasundama ei tule, et tema maal sõtkutakse?
Alguses äraGunnar kirjutas:Raja kirjeldus holdenilt väga detailne, tänud. Natuke Flashi post küll asja valgustas, aga tahaks just sellist üldisemat plaani, et milline kolmandik/neljandik/viiendik on kiire/väga kiire, kust algab raja tehniline või raske osa? enne mida end nati tagasi hoida? pärast mida endast kõik anda?
Ei tahaks end kinni sõita enne magusamaid kohti.
Käidud korra aastal 03, seega omast kogemusest pole kasu.
Esimene 30km kuni Vaskna taluni kogus 365 tõusumeetrit, teine pool alates sealt 470 meetrit. Peamised nikerdamised on ikkagi paar Vällamäe ümbruse tõusu (33-36km), Tsiamägi (37km), Jaanimäe jooksurajad (40-45km) koos mitme korraliku tõusu ja Taevatrepiga. Kui peale seda veel pauerit on, oled nö pääsenud. Viimane 15 suhteliselt kiire (aeglased kohad uus lõik Kurgjärve taga ning Hallimäe tõusud 55-ndal km-l).Gunnar kirjutas: et milline kolmandik/neljandik/viiendik on kiire/väga kiire, kust algab raja tehniline või raske osa? enne mida end nati tagasi hoida? pärast mida endast kõik anda?
Olen kuulnud, et uuendusena on see aasta kõikide kobedamate tõusude viimase kolmandiku peal nappidesse nahkrõivastesse riietatud näitsikud, kes laisematele piitsahoope jägavad. Taustaks kõlavad helid klassikalise muusika meistritelt. Haanjamehed ikka tõelised pioneeridholden kirjutas:...Haanja maraton on ajaliselt pikem kui muud sõidud, seetõttu nõuab organism veidi teistsugust kohtlemist
tsiteerides klassikuid:Mati kirjutas:Olen kuulnud, et uuendusena on see aasta kõikide kobedamate tõusude viimase kolmandiku peal nappidesse nahkrõivastesse riietatud näitsikud, kes laisematele piitsahoope jägavad. Taustaks kõlavad helid klassikalise muusika meistritelt. Haanjamehed ikka tõelised pioneerid
kui siin ainult kuivalt asja rääkida, siis on hiljemalt neljapäevaks enamus tugevas mandraazis ja sõidust ei tule midagi välja.tsainik kirjutas:tsiteerides klassikuid:
...rääkida ainult assja, muud möla mitte ajata...
Homme läheb sama punt teist poolt sõitma.Algus 18.00 sealt kus rada Välla juures üle Võru-Haanja tee läheb.Enamus läheb autoga suusakeskuse juurde,nii et sealt siis ca 5-10 min enne kuut.holden kirjutas:PS, täna kell 18.00 läheb HRK punt sõitma raja esimest 38 kilomeetrit kuni Vällamäeni. Algus suusakeskusee juurest.
Haanjamiis ja Haani rajal linte ei vaja,liiati siis veel kaartimetslane kirjutas:Kui sõitma lähed, siis võta kaart kindlasti kaasa. Mõnes kohas olid "oinad" vm metslased sildid endaga rebinud ja on võimalik eksida.
Lintidega polnud kindlasti tuuga,sest samal õhtul kui neid paigaldati sõitsin ka rada ja puudel polnud lehti näha,sest linte oli nii paljumetslane kirjutas:lintidega oli olnud vist tuuga
Seda lõbu pole juba teist päeva,sest peremees on loomad ära aheldanudmetslane kirjutas:sain jälle koertega lobiseda
vot sellise teate leidsin espordistSIIN SAAVAD KÕIK HUVILISED KONTROLLIDA OMA VÕIMALIKKU STARDIKOHTA HAANJAS.
TEGEMIST ON 2006 I JA II ETAPIL OSALENUTEGA KUSJUURES JÄRJESTATUD PARIM PUNKTISUMMA JÄRGI KAS 2005 VÕI 2006 ESIMESTELT ETAPPIDELT. NEID KES ON REGINUD ERALDI HAANJASSE SEAL VEEL POLE.
STARDIKAS OLEMAS NELJAPÄEVAL 12.00.
Sul on võimalus selle meeletu kuriteo pärast üldse Haanjasse minemata jätta. Ma usun, et see teeks Sulle head, jääksid sokid valgeks ja hambavahed liivavabaks.Chris kirjutas:Paistab et olen üks nendest kes jälle pole rahul oma stardi numbriga . Eelmise aasta paim tulemus 0. Kas keegi oleks nii hea ja annaks mingid kontaktid kus saaks sellele probleemile lahendust enne kui Haanjas.
Ette tänades
Chris
Kui inimesed oleksid alati kõigega rahul, sureksid nad välja. Rahulolematus hetke olukorraga, valitsusega, rahandusliku seisuga, stardinumbriga jne on elu edasiviiv jõud.Chris kirjutas:Paistab et olen üks nendest kes jälle pole rahul oma stardi numbriga . Eelmise aasta paim tulemus 0. Kas keegi oleks nii hea ja annaks mingid kontaktid kus saaks sellele probleemile lahendust enne kui Haanjas.
Ette tänades
Chris
Miks peab kohe valged sokid mängu tooma? Tramaivõi... Mehed, jube laiamine käib. Toila sõidul olid ka kolm selli raja ääres, kes mind omavahel naerusuiselt sepikuks hüüdsid. Milleks, mehed, milleks? Kas see teeb tuju heaks, kui saab kellelegi tema sõiduvõimekuse või varustuse pärast hinge sittuda? Seda, kes kõva mees on, näitab tema fini?ikoht ja ka see ei tähenda iseenesest midagi, oluline on hea tunne sinu sees (või edasiviiv rahulolematus, millest Holden rääkis).Alvaro kirjutas: Sul on võimalus selle meeletu kuriteo pärast üldse Haanjasse minemata jätta. Ma usun, et see teeks Sulle head, jääksid sokid valgeks ja hambavahed liivavabaks.
Koht 0 on muidugi väga tegija koht..........
m6mm kirjutas:Miks peab kohe valged sokid mängu tooma? Tramaivõi... Mehed, jube laiamine käib. Toila sõidul olid ka kolm selli raja ääres, kes mind omavahel naerusuiselt sepikuks hüüdsid. Milleks, mehed, milleks? Kas see teeb tuju heaks, kui saab kellelegi tema sõiduvõimekuse või varustuse pärast hinge sittuda? Seda, kes kõva mees on, näitab tema fini?ikoht ja ka see ei tähenda iseenesest midagi, oluline on hea tunne sinu sees (või edasiviiv rahulolematus, millest Holden rääkis).Alvaro kirjutas: Sul on võimalus selle meeletu kuriteo pärast üldse Haanjasse minemata jätta. Ma usun, et see teeks Sulle head, jääksid sokid valgeks ja hambavahed liivavabaks.
Koht 0 on muidugi väga tegija koht..........
Mina ütlen, et raja pikkus on 60.0km, asc 835m.Green_Day kirjutas:Championchip lehel näitab raja pikkuseks 54 km, espordis 60. Olen kuulnud ka kuulujutte, et rada lühendatakse koguni 50 km'ni, kuna saavat muidu liialt raske. Ootan kommentaare.
Mai saa aru, mis tiimid ja klubid seal on? Mingi segadus... Mullle mingi Sk Rakke pandudtsainik kirjutas:stardiprotokoll üleval ja oma nubriga olen väga rahul![]()
ei mäletagi, millal viimati nii ilus number oli, sellised rõõmsad ja reipad pulgad reas...
nüüd peab rohkem trenni ka tegema ja lootma, et fotograaf ikka teab, kui ma oma kollase ratta ja ilusa numbriga tulen
ahjaa, et mis sokiga keegi peale läheb? ikkagi selline raskem sõit. kas kollase-valgega NW-sokk on tegija Haanjas?