EJL kirjutas:Tere austatud klubid ja kohtunikud,
Elva talikross jääb laupäeval ära ! ! !
Seoses väga külmade ilmadega otsustasid täna Elva talikrossi korraldajad
lükata edasi I etapi toimumisaja.
Laupäevaks kavas olnud Elva talikrossi I etapp lükatakse edasi Eesti
Vabariigi 89. aastapäevaks, 24. veebruariks.
Peakorraldaja Jüri Kalmuse sõnul otsustati etapp korraldada kahe nädala
pärast eelkõige sellepärast, et järgmisel nädalavahetusel toimuvad Elvas
suusahüppevõistlused, millega paralleelselt pole Laululava ümbruses
talikrossi pidada võimalik.
Kehtima jäävad kõik eelnevad võistlusele registreerimised. Juhul, kui keegi
soovib registreerimist annuleerida või lisaks registreeruda, palume võtta
ühendust Jüri Kalmusega juri717@hot.ee või telefonil 58 001 065 .
Lugupidamisega,
EJL
Elva Talikross 2007
Foorumi reeglid
Võistluste osaluste müügifoorum asub: viewforum.php?f=152
Võistluste osaluste müügifoorum asub: viewforum.php?f=152
Elva Talikross 2007
Hea töö. Eelajaloolise maantekaga mees oli muidugi tase omaette.Kirsa kirjutas:Pildid
Sõit oli hea. Soovitan soojalt kõigile kes vähegi talvel ratast sõidavad. Hea vaheldus km-de kerimisele.
Raja põhi oli tänu parajalt krõbekülmale ilmale hea kõva. Libe oli vaid laululava tagune laskumine. Tänu külmale oli ka distantsi lühendatud - 5 ringi asemel sõitsid harrastajad 3. Nii et paras sprint.
Viie palli süsteemis panen 6 punkti korraldajatele. Tegin sooja ja hilinesin veidi starti. Kõik võistlejad oodati ilusti ära ja Lähe anti siis kui kamp oli koos.
Raja põhi oli tänu parajalt krõbekülmale ilmale hea kõva. Libe oli vaid laululava tagune laskumine. Tänu külmale oli ka distantsi lühendatud - 5 ringi asemel sõitsid harrastajad 3. Nii et paras sprint.
Viie palli süsteemis panen 6 punkti korraldajatele. Tegin sooja ja hilinesin veidi starti. Kõik võistlejad oodati ilusti ära ja Lähe anti siis kui kamp oli koos.
Mis meeldis:)riho kirjutas: Viie palli süsteemis panen 6 punkti korraldajatele. Tegin sooja ja hilinesin veidi starti. Kõik võistlejad oodati ilusti ära ja Lähe anti siis kui kamp oli koos.
Omast arust olin nagu lõpetanud, mõned minutid laterdanud ja ringi jalutanud kui korraga paluti mul veel viimane sutsakas pinkide juurest üles sõita et saaks aja ja tulemuse kirja. Tore õhkkond.
Ei meeldinud:(
nii vara teada saada, et nõrk oled.
Gravity is a Bitch
niipalju, kui ma seal kohal olen käimud, on finish alati üleval olnud.Kuldar kirjutas: Omast arust olin nagu lõpetanud, mõned minutid laterdanud ja ringi jalutanud kui korraga paluti mul veel viimane sutsakas pinkide juurest üles sõita et saaks aja ja tulemuse kirja. Tore õhkkond.
Ei meeldinud:(
nii vara teada saada, et nõrk oled.
- tõeline siga
- Rattur
olin ka mina üks neist, kes end ja ratast trepipiirdes sandistas. Herr Kullile niipalju, et ...ei kommentaari .tõeline siga kirjutas:Paar sõitjat kukkus päris kuuldavalt (metall vastu metalli) lõpu laskumisel. Ehk ka tema....?
"...selleks on spets vaha mis lastakse raami sisse jägendab ja vähendab kaalu..." - And it really works...
"Studies have shown that riding a bicycle everyday makes you more awesome than the general population!" - And it really works...
Velo Clubbers
Rattastuudio Jooks - muhedaim rattapood
"Studies have shown that riding a bicycle everyday makes you more awesome than the general population!" - And it really works...
Velo Clubbers
mõni asjalik kommentaar tuleb kah?
"...selleks on spets vaha mis lastakse raami sisse jägendab ja vähendab kaalu..." - And it really works...
Velo Clubbers
Velo Clubbers
üks pilt pidavat väljendama tuhandet sõna. Lisaks sellele, et pidevalt rooli käest ära kiskus (kohatine libedus, lumi pehme kui puder, rööpad) oli ka väga märg, mis omakorda tegi tunde kiiresti väga külmaks. Aga rada oli täiesti sõidetav - peldikutõus rattaseljas ja laululava laskumisel polnud lumest-jääst haisugi
If everything's under control, you're going too slow!
Mina näen siin küll 4-a sõna - Molev on maoli pannud.KaupoR kirjutas:üks pilt pidavat väljendama tuhandet sõna. Lisaks sellele, et pidevalt rooli käest ära kiskus (kohatine libedus, lumi pehme kui puder, rööpad) oli ka väga märg, mis omakorda tegi tunde kiiresti väga külmaks.
Mingi portsu PILTE Elva talikrossilt leiame siis siit http://www.SPORTFOTO.ee
rajal jagati boršši?KaupoR kirjutas:üks pilt pidavat väljendama tuhandet sõna...
Velo Clubbers
Velo Clubbers
Veri jookseb ninast mitte kukkimise pärastAndreK kirjutas:Mina näen siin küll 4-a sõna - Molev on maoli pannud.KaupoR kirjutas:üks pilt pidavat väljendama tuhandet sõna. Lisaks sellele, et pidevalt rooli käest ära kiskus (kohatine libedus, lumi pehme kui puder, rööpad) oli ka väga märg, mis omakorda tegi tunde kiiresti väga külmaks.
päris head pildid, aga tahaks kommida ja hinnata kaPS kirjutas:Mingi portsu PILTE Elva talikrossilt leiame siis siit http://www.SPORTFOTO.ee
miks noorte maantekatel pole lubatud kõige väiksemad hammakad?FoxRider kirjutas:Muidu oli kõik normaalne aga M-14 talikrossi rada oli väga lihtne
M-14 oleks võind kah väga vabalt sõita seal metsa sees nagu juba vanemad sõitsid.
kui tead vastust siis kõlbab see ka vastuseks sinu küsimusele raja raskuse kohta.