![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
Sarja viivad läbi KTTiming, Porter Racing, CC Rota Mobilis ja Velo Clubbers. Vabatahtlikud abilised on teretulnud.
Sellel nädalal otsustan kas sõit toimub Nelgi tee lõpus Soosepa rabas või Randvere teel Tammneeme lähedal "mini Tahkos"veiko kirjutas:Siiski Riho.tarmo kirjutas:Veiko vist aktsioonis siis rajameistrina :?:
Lähen kaen olukorra üle ja siis otsustan. Mulle meenub et keski millaski rääkis nagu oleks traktorid "Tahko singlil" viinud läbi toitaalse muutuse ja nüüd olla seal miskit "Elva singli" sarnast.Rivo kirjutas:Kui nüüd hääletada, siis igaljuhul "mini Tahko" Kui teha veel mitme ringiga, siis nikerdamisoskus saab olema kõvaks trumbiks.riho kirjutas:[Sellel nädalal otsustan kas sõit toimub Nelgi tee lõpus Soosepa rabas või Randvere teel Tammneeme lähedal "mini Tahkos"
kõlab hästi. seal on muideks juba üks kolmapäevak kunagi tehtud. nendel kiiretel parkmetsa singlitel mis jõelähtme maratonil olid peale chinatowni. kinldasti tuleb seal või sealkandis veel teha kolmapäevakuid. ürituse korraldamisel mõtlesimegi klubide peale kes viitsiks radu teha, hea et meelde tuletasite, arvestame kindlasti teiega.Flash kirjutas: Lisaks oleks häid singleid Joa ja Linnamäe HEJ vahel ning Kroodi kaevandustes - nii põhja kui lõuna pool Narva mnt-d.
Õnneks Tarmo ennustus ei ole veel täies osas täide läinud. Ei olnud seal kipsi, tennist ega hummerit. Aga plats oli. Lahmakas metsa oli maha võetud ja traktorite poolt segi keeratud. Mingi raja saab seal õnneks ikka maha märkida. Aga jah, nüüdsest võib kohta mikroTahkoks kutsuda. Seda lõiku mis sellele rajale mini staatuse lubaks anda ma täna ei leidnud.tarmo kirjutas:ennustan et seal on tonnide viisi gyprocit, tenniseplats ja hummer.AndreK kirjutas: mis seal hetkel on, ei oska öelda.
Jou jou, see kommentaar vist otseselt roosadele poistele suunatud, peame kriitika omaks võtma ja selle õigeks tunnistama.riho kirjutas:Suur tänu osalejatele.
Kuulsin et mõned ratturid pidasid rada pärast soojendusringi läbimist liiga raskeks ja ei tulnudki starti.
Ootan tagasisidet raja kohta. Mis meeldis, mis ei meeldinud. Siis tean edaspidi arvesse võtta
Mees sätib seda ilma seal juba mitmendat tundi. Vaevalt et ta mobiilselt foorumisse jõuab vastata.KaupoR kirjutas:Palun defineeri "OK". Praegune ei ole minu jaoks OK aga sul on veel paar tundi aega seda värki sättida.
OK ilm sai kohapeal väga jõuliselt defineeritud - punkt kell 19.00 sadas vaid üksikuid piiskasid. Mees pidas oma sõna - respect.KaupoR kirjutas:Palun defineeri "OK". Praegune ei ole minu jaoks OK aga sul on veel paar tundi aega seda värki sättida.AndreK kirjutas:Luban, et õhtuks on ilm ok
Nii ennustus läks täide.AndreK kirjutas:Aga alati on lihtne näpuga näidata - järgmisel kolmapäeval saate seda kõik minu peale teha.