valge kiiver, puna-must riietus, punane esiamort,sinised pöiad, Red-Bull nr 222

oota tiba.... olemas täielik protokollUrmasL kirjutas:4-9 koht (6 võistlejat) 50 sek sees. Päris tihe rebimine![]()
Ja oleks teand, et Alvaro vaid 3 sek kaugusele jääb.....aga eks selline see eraldistart kord juba on.
Ega ringiaegu vist pakkuda pole?
kolmapäevakute jaox on ju eraldi link kus kõik inff üleval onsmdengo kirjutas:Ma olen nüüd kasutaja ja hakkan igatahes osa võtma kui vähegi võimalik.. kas ma pean sellest kuidagi teada ka andma või midagi
ma nagu ei ole olukorraga eriti tuttav..
tuled õigel ajal (19.00) õigesse kohta (pole veel teada, aga saab teada antud siin foorumis ), ütled, et tahad sõita aja peale ja paned ratta joonelesmdengo kirjutas:Ma olen nüüd kasutaja ja hakkan igatahes osa võtma kui vähegi võimalik.. kas ma pean sellest kuidagi teada ka andma või midagi
ma nagu ei ole olukorraga eriti tuttav..
ise väidad, et rattasõit pole meelakkumine, ka oskajamad mehed on pannud peaga puusse-maasse nii, et kiiver ribadeks.smdengo kirjutas:Veel see mure ka, et no kiiver no fun???
aga piltidel oli ju keegi ilma kiivrita..??erikr kirjutas:ise väidad, et rattasõit pole meelakkumine, ka oskajamad mehed on pannud peaga puusse-maasse nii, et kiiver ribadeks.smdengo kirjutas:Veel see mure ka, et no kiiver no fun???
vaevalt Kiviliev ja tema saatusekaaslasedki kukkuma läksid....smdengo kirjutas:iva on jutus sees, aga üx oskaja ütles selle kiivri reegli peale:" Ma tulin siia sõitma, mitte kukkuma!!!"
seda ma tundsin, et mul jõle hea esimene ring olierikr kirjutas:oota tiba.... olemas täielik protokoll
Minu digiseep teeb tavaliselt sellise pildi kus puud on selged ja rattur udunemart kirjutas:Tiba offtopic:
Küsisin elukutseliselt fotograafilt, kes Järvel pilte tegi (sorry, teised piltnikud), et valiks välja tema meelest parima. Siin see on:
album_page.php?pic_id=286
Sul siis umbes sama pilt, nagu Cyc näitab:UrmasL kirjutas: Minu digiseep teeb tavaliselt sellise pildi kus puud on selged ja rattur udune
kiiver polegi nii kallis, kui arvad. Nagu on nõme arvamus, et kui mtb, siis ikka 60k-ne, nii ka kiiver ei pea 2k maksma. Näiteks rademaris on 490.-ga väga viisakad "sofatti" kiivrid müügil. Tulen oma kliendikaardiga ja saad väikse ale ka kui tahad. Vaata ka nii siin kui espordis osta-müügi kuulutusi, kuldset börsi jne jne. Leiad odavamalt. Kauple.smdengo kirjutas:Milline talent läks juba teist aastat järjest raisku, kui ma saaks osaleda, siis oleks peale esimest võitu kohe sponsorid ümber ja ma saaksin omale kiivri ka osta!!!
Lisaks oli VC Järve etapi piltidel näha kuidas seal üks ilma kiivrita võistles...
tõesti hea pilt, selliseid näeb ajakirjades vahestmart kirjutas:Tiba offtopic:
Küsisin elukutseliselt fotograafilt, kes Järvel pilte tegi (sorry, teised piltnikud), et valiks välja tema meelest parima. Siin see on:
Ja sellist asja pole ka veel avastanud, et kuidas üldine paremusjärjestus selgub? Kuidas need erinevatel etappidel saadud punktid liidetakse? Kas läheb arvesse mingi x arv paremaid etappe nagu TEC'il? Kõigile ju ikka ei jõua... Nt see kolmap olin hõivatud.tarmo kirjutas:kas punktitabel ka välja pannakseerikr kirjutas: täielik protokoll
kusjuures see pilt oligi nii mõeldud, üritasin teeolusid peale saada ja samas ei oskand aimata et Alvaro nii kiirelt liigub... aga selle eest suht hea pilt tulimart kirjutas:Sul siis umbes sama pilt, nagu Cyc näitab:UrmasL kirjutas: Minu digiseep teeb tavaliselt sellise pildi kus puud on selged ja rattur udune
Igatahes number ja jalalihased kuuluvad Alvarole. Samas teeolud on väga hästi aimatavad
.
http://www.zone.ee/VCcup/VC%20cup%20j%e ... (25).jpg?2
pole su piltidel häda midagi. huvitav on see, et need mis sa ülevalt oled pildistanud on udused, teised pole.Lauri T kirjutas:minu klõbistatud suurelt osalt suht udused PILDID ..krt kas te siis ei tea, et fotograafide läheduses vaja hoog maha võtta??![]()
kus ülejäänud 211 pilti siis onmart kirjutas:Tiba offtopic:
raja märgin maha esmasp. või teisipäeval (annan teada). Tutvumiseks võib ka kolmapäeval varem kohale tulla.indrek kirjutas:millal rajaga tutvuda saab?
tahaks enne paar korda läbi sõita![]()
on sul (andrus k) plaanis sinna sõitma minna veel millalgi enne kolmap?
Mulle võib kaardi ükskõik mis pidi ette panna ja ma suuda sellel leida mitte mingisugust seost reaalse maailmaga
Ülikõva kui keegi tõmbaks kaardil konkreetsele kohale ringi ümber. Ei tunne seda kohta nii hästi, aga plaanis täna asja kaema minna ja järgnevatel päevadel samuti. Harjutamine teeb ju meistriks.ristik kirjutas:rattaorienteerumiskaart
ja
suur jooksukaart
Ülikõva, kui informeeritud isikud kaardil raja maha märgiks. Kirjeldusest tundub, et tegevus all paremal botaanikaaia ja tumerohelise läraka (tarastunud majaomanikud) vahel?
mina tahaks ikka sõita kolmapäeval.... ses mõttes et ega elu seisma tohiks jääda... aga võiks küll mustade lintidega enne läbi linna tulla kuidagiAndrus K kirjutas:mul oli muidu minna plaan täna rada tähistama nii 18.00 paiku. Aga kui enamus on selle poolt, et jätama võistluse Ausi mälestuseks ära, siis ...
Kust see rada täpselt algab (e. kus te oma sõitu seal pirita metsas alustate)? Tuleks tutvuks ka rajaga kuna tundub, et 18.00 paiku olen seal kandis. Ja eks kui seal olen võin abistava käe ka ulatada.Andrus K kirjutas:läheme teeme jah täna raja valmis. Tuleb siis sõit see kolmap. või järgmine. Nii et väikesed oksakäärid on sinu poolt ?huviline kirjutas:Tuleks ka rajatähistust ikka aitama tegema kui juba algus tehtud siis ikka lõpuni.