Rõuge poolpikk triatlon

Infot ja muljeid võistluste kohta
Foorumi reeglid
Võistluste osaluste müügifoorum asub: viewforum.php?f=152
Vasta
mahagon
Rattur

Rõuge poolpikk triatlon

Postitus Postitas mahagon » 04. 05. 2010. 10:47

Tere,

Küsimus eelkõige Dr. Holdenile aga tõenäoliselt liigub siin ka teisi triatloni sõpru. Tahaks natuke kiibitseda, et millisel profiilil ratas ja jooks toimuvad (ujumisega küsimusi pole :) )? Äkki oleks pakkuda lausa tõusumeetri numbreid? Saan aru, et tohtri härral kiired ajad seose lähenevate üritustega aga kui vahest mahti on siis võib ju lasta natuke infol lennata :wink:
Viimati muutis mahagon, 06. 07. 2010. 08:41, muudetud 1 kord.

Kasutaja avatar
Mati
Rattur

Re: Võru poolpikk triatlon

Postitus Postitas Mati » 04. 05. 2010. 10:51

Nii palju kui olen kuulnud, siis jooks on siledal - ümber järve.
Rattarada ühe ringilisena (nagu plaanis) Võru ümbruses siledal teha ei õnnestu, seega tasub olla valmis tõusudeks ja langusteks. Midagi müstilist seal tulemas ei ole.
velo clubbers
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Üks mees: "Tapab tempo, mitte rada"
Kivipallur: "Tark teab, tugev teeb trenni!"

Kasutaja avatar
KaupoR
Rattur

Postitus Postitas KaupoR » 04. 05. 2010. 10:59

mahagon kirjutas:(ujumisega küsimusi pole :) )? Äkki oleks pakkuda lausa tõusumeetri numbreid?
Ujumise tõusumeetrid teada? :twisted:
If everything's under control, you're going too slow!

Kasutaja avatar
dr Holden
klassik

Postitus Postitas dr Holden » 04. 05. 2010. 11:23

mahagon kirjutas:Tere,

Küsimus eelkõige Dr. Holdenile aga tõenäoliselt liigub siin ka teisi triatloni sõpru. Tahaks natuke kiibitseda, et millisel profiilil ratas ja jooks toimuvad (ujumisega küsimusi pole :) )? Äkki oleks pakkuda lausa tõusumeetri numbreid? Saan aru, et tohtri härral kiired ajad seose lähenevate üritustega aga kui vahest mahti on siis võib ju lasta natuke infol lennata :wink:
Juhend hetkel ettevalmistamisel, aga ega seal rattarajal jah üle 100 tõusumeetri kokku tule! Ja jooks on tõesti peaaegu et siledal maal - Võlsi tõus teiselpool järve on ainus põnts (loe: 2 korda tuleb seda põntsu võtta).
Eelmise aasta Pühaka Plekkmehe profiili meenutamine toob senini valu jalgadesse. :D

mahagon
Rattur

Postitus Postitas mahagon » 04. 05. 2010. 12:16

holden kirjutas:
mahagon kirjutas:Tere,

Juhend hetkel ettevalmistamisel, aga ega seal rattarajal jah üle 100 tõusumeetri kokku tule! Ja jooks on tõesti peaaegu et siledal maal - Võlsi tõus teiselpool järve on ainus põnts (loe: 2 korda tuleb seda põntsu võtta).
Eelmise aasta Pühaka Plekkmehe profiili meenutamine toob senini valu jalgadesse. :D
Siis on lootust vähemalt isklik rekord teha ajalises plaanis (kui just pussnuge ja marutuult ei pakuta). Aitäh.

Olts
Rattur

Postitus Postitas Olts » 04. 05. 2010. 12:30

Aga kas rattas on lagedat palju või rohkem metsavaheline värk?
see rattasõit on viinud kõik mu finantsid ja .....

Kasutaja avatar
Mati
Rattur

Postitus Postitas Mati » 04. 05. 2010. 12:36

Olts kirjutas:Aga kas rattas on lagedat palju või rohkem metsavaheline värk?
Hr Olts, teie osas peaks ju kehtima põhimõte - tuul on tugeva ratturi sõber 8) .
velo clubbers
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."

Kasutaja avatar
dr Holden
klassik

Postitus Postitas dr Holden » 04. 05. 2010. 14:16

Olts kirjutas:Aga kas rattas on lagedat palju või rohkem metsavaheline värk?
Start on suunaga Roosisaare sillale, sealt Kubijale, pööre paremale Valga maanteele (sinna on stardist 8,5km). Kusagil Valga maanteel on tagasipööre ja siis Nursist vasakule Sõmerpalu peale ja sealt linna tagasi (Roosi, Kreutzwaldi ja Tartu tänavate kaudu) vahetusalasse, mis asub promenaadil. Üritaks lähiajal ära mõõta vahemaad Start-Nursi ja Nursi-Finiš, siis saaks teada, kui mitu km tuleks Valga mnt-d uhada. Suuremalt jaolt on Valga maantee osa ikka lageda peal, kokkuvõttes on metsa ja lagedat 90km jooksul pooleks, tõusudest on vist ainult Sänna Pärljõe org märkimisväärne.

MargusH
Rattur

Postitus Postitas MargusH » 14. 06. 2010. 11:25

Kuidas ettevalmistused lähevad?

Kasutaja avatar
dr Holden
klassik

Postitus Postitas dr Holden » 14. 06. 2010. 11:42

No paneme Kubijale asfalti...

Tegelikkuses on asi nii, et kuna ükski instants ei tea täpselt, kuna see teeremont seal Kubija järve ääres läbi saab, siis pole veel ka selgust raja kulgemise kohta. Ootan veel nädalakese ja siis otsustan, mida ja kuidas teha.

Jaaguar
Rattur

Postitus Postitas Jaaguar » 27. 06. 2010. 06:48

Misiganes, tahaks juba nime kirja panna. Uus tuline obune kibeleb juba. Tufo tubularide töökindlus on mittekõigesiledamal asfaldil ainus hirm. Kuidas on kogemused nende kõige kallimate tufodega. Mul esimene läks kohe 20 km järel ja samas teine on juba aastajagu vastu pidanud.
Haanjameeste üritused on ikka head ja ilusas kohas olnud! Kui kasvõi kõndida jaksan, olen stardis!
Stardis on alati tunne, et täna teen kõigile pähe, aga läheb nagu tavaliselt

MargusH
Rattur

Postitus Postitas MargusH » 06. 07. 2010. 08:28

Vaatasin juhend olemas, milline see rattaring nüüd tuleb?

Kasutaja avatar
dr Holden
klassik

Postitus Postitas dr Holden » 06. 07. 2010. 08:31

Rattaring tuleb olema Rõuge-Sänna-Nursi-Rõuge ja sõidetakse seda 4 ringi. Lähen lähipäevil ja mõõdan täpselt ringi ära, siis selgub ka, kas peab algusesse väikse poogna lisama või venitab nibin-nabin 88km täis!
Ujumine siis Rõuge Suurjärves väljajooksuga 2 ringi, jooks Rõuge ümbruses (mõni mägi kah sees, pigem ikka nõlv). 8)

Hää mahagon võiks teema pealkirja ära muuta! :roll:

joosep72
Rattur

Re: Rõuge poolpikk triatlon

Postitus Postitas joosep72 » 06. 07. 2010. 20:02

registreeritud. Tuleb kõva võistlus.

Jõudu korraldajatele.
Joosep

Kasutaja avatar
dr Holden
klassik

Postitus Postitas dr Holden » 07. 07. 2010. 13:41

Meil siin sajab, vaikselt valmivad kaardid..... :D

Rattarada siis mõõdetud ja nö kaante vahel. Jooksuraja mõõtmiseks on vaja mtb-ratast, mis aga hetkel remondis. Aga ilmselt tuleb kas 4 viiekilomeetrist või 5 neljakilomeetrist ringi.

Rahvadistantsi kaart kah!
Viimati muutis dr Holden, 07. 07. 2010. 15:58, muudetud 1 kord.

Jaaguar
Rattur

Postitus Postitas Jaaguar » 07. 07. 2010. 14:22

Kuidas teekate on? Kas kannatab korraliku võistluskummiga sõita?

Kasutaja avatar
dr Holden
klassik

Postitus Postitas dr Holden » 07. 07. 2010. 14:24

Jaaguar kirjutas:Kuidas teekate on? Kas kannatab korraliku võistluskummiga sõita?
No selline keskmine Eesti vana kooli asfalt - laineline ja pinnatud. Ei ole midagi eriti head, aga pole ka midagi hullu.

Kasutaja avatar
Mati
Rattur

Postitus Postitas Mati » 07. 07. 2010. 14:29

holden kirjutas:
Jaaguar kirjutas:Kuidas teekate on? Kas kannatab korraliku võistluskummiga sõita?
No selline keskmine Eesti vana kooli asfalt - laineline ja pinnatud. Ei ole midagi eriti head, aga pole ka midagi hullu.
Kaks aastat tagasi oli täpselt samal ringil seeniorite EMV. Mälu järgi oli täiesti talutav asfalt, kumme vist ei läinud. Kui võrrelda, siis samaväärne eelmise aasta Pühaka rattaringiga. Ma muretseks rohkem reljeefi pärast :).
velo clubbers

Jaaguar
Rattur

Postitus Postitas Jaaguar » 07. 07. 2010. 14:37

Reljeef on muidugi omajagu pingutusnõudev tasasel maal harjutanud põhjaeesti rattale, aga selle eest on 2 kiltsa lühem:). Loen ka ennast tulijate kirja!

MargusH
Rattur

Postitus Postitas MargusH » 13. 07. 2010. 07:58

Mismoodi söömine joomine ?

Jaaguar
Rattur

Postitus Postitas Jaaguar » 13. 07. 2010. 08:06

MargusH kirjutas:Mismoodi söömine joomine ?
Hommikul putru rohke moosi ja suure lusikaga. Mul siuke plaan...
Ise plaanin iga rattaring 300 - 400 g isostari jooki kaasa võtta, rattal põrutaks ühe batooni 3 geeli, jooksu algul ja keskel guaraana laksu ja ühe geeli ka kuskil vahel. Siukse püssirohuga peaks pauku tulema küll...?!
Vesi, võrratu vesi - kuidas see küll pühapäeval voolab...igas suunas:)!!!

MargusH
Rattur

Postitus Postitas MargusH » 13. 07. 2010. 08:15

Mõtlesin pigem kuidas pudelite täitmine ja kas korraldaja poolt ka mingi suupoolis on või tuleb endal kaasa kõik vedada?

Jaaguar
Rattur

Postitus Postitas Jaaguar » 13. 07. 2010. 08:23

Ivari võistlustel on seni kõik tipp ja topp olnud. Ma ei kahtleks pakutavas teenuses. Seal Võrumaal pole üldse siuksed mehed, kes inimesi jebivad - kutsuvad külla, küsivad 3 koidulat ja siis vaadake ise, kes aega mõõdab ja kes pudeleid täidab. Kõhutunne ütleb, et raudselt on kõige olulise peale mõeldud. Ma ei pahanda üldse, kui Metallica raja ääres ei mängi... (y)

Kasutaja avatar
dr Holden
klassik

Postitus Postitas dr Holden » 13. 07. 2010. 13:43

MargusH kirjutas:Mõtlesin pigem kuidas pudelite täitmine ja kas korraldaja poolt ka mingi suupoolis on või tuleb endal kaasa kõik vedada?
Palju sul selle 90km peale jooki läheb? Pudeli saab ära küll täita, aga kas viitsid niikaua oodata. Teine variant on, et lähed kahe pudeliga, peale esimest ringi annad ühe täitmisse ja kolmandale minnes võtad laua pealt, jättes samas teise pudeli täitmisesse. Kurki, leiba, banaani, rosinaid, soola ja leiba on kah punktis, aga seda kätte ei ulatata, ise pead võtma. 22km pikkusel rattaringil on üks TP ja see on Rõuges.

Hiljem kolib kogu laadung alla jooksuraja äärde. Jooksurajale (ilmselt joostakse 5 ringi pikkusega 4,22km) on plaanis sättida 3 TP-d, neist kahes saab ka käsnaga ennast kasta või lausa kannuga vett pähe uhada. Ilm tuleb vist palav.

PS! Täna sõitsin ühe matkaseltskonnaga Rõuge kandis 22km ratastel, Polar näitas temperatuuri: max 42°, avg 34° ja min 30°C. Karm!!!

Jaaguar
Rattur

Postitus Postitas Jaaguar » 13. 07. 2010. 15:55

Kas oma abiline peab aint TP juures olema või võib ....ntx 100 m eemal ka olla, kus sebimist vähem?

mahagon
Rattur

Postitus Postitas mahagon » 19. 07. 2010. 10:29

Väga-väga raske pingutus oli. Ratta teisel ringil anti kaasa kang. Mitu korda mõlkus mõttes katkestamine. Pühajärvel oli eelmisel aastal ka väga profiilne rada aga nii raske ei tundunud kui Rõuges. Eriti valusad olid iga ringi viimased 7 km. Eks kuumus tegi samuti oma tööd.
Korraldus oli tibens. Kõik vajalik oli olemas ja eriti abiks olid sõdurpoisid dusside ja käsnadega. Glamuuri oli vähe aga eks see nõuab kõva PR-i ja kindlasti oluliselt suuremat eelarvet. Hästi korraldatud dr Holden. Et ikka jätkuks entusiasmi sellest võistlusest traditsioon teha!

MargusH
Rattur

Postitus Postitas MargusH » 19. 07. 2010. 10:51

Hea, et ujumine ülesmäge ei olnud...

Jaaguar
Rattur

Postitus Postitas Jaaguar » 19. 07. 2010. 13:16

Ka mõni sõna maailma parandamiseks...
Ainile ikka parimad kiidusõnad ürituse korraldamise ja positiivse õhkkonna loomise eest!!! Hea koht võistluse pidamiseks ja kõik asjad olid olemas nagu peab.
Jooksurada oli vahest liialt kõver ja mägine...?! Ühes kohas jäi kollane märk ka esimesel ringil märkamatuks ja panin a la 300 m vales suunas - seega pool kiltsa lisaks. Vbl saaks olla 2 kiltsa Haanja poole ja tagasipöördega ning seal keskel on veemehed, kes mõlemat suunda teenindavad...?! Rattarajal oli hirmsasti lahtist kivi. Kurvides oleks vbl pidand natuke harja kasutama. Järgm kord on autod selle probleemi arvatavasti kõrvaldanud:)...
See, et ei jaksand hoogu teha ja õigesti vedelikku manustada, ei saa vist Võrumaa meeste kaela ajada. Vaatab peeglisse ja proovime järgmisel korral uuesti!

Kui asja korraldatakse, saavad inimesed kokku ja juba ongi tore!!!

Nüüd valmistume siis pikaks. Kes sai julgust, andku nimi teada ja kes tervet ei taha, andku üles võistkond!!!
Uus leht:
http://taispikk-triatlon.edicypages.com ... u/osalejad
Viimati muutis Jaaguar, 20. 07. 2010. 05:59, muudetud 1 kord.

ToomasL
Rattur

Postitus Postitas ToomasL » 19. 07. 2010. 22:48

Sai läbi see Rõuge plekkmees. Kuna viimaste nädalate kuumad ilmad treeninguid eriti ei soosinud, sai otsustatud, et kui on hirmus tõusudega rada, siis ei tule. Selle aasta põhieesmärk on ikkagi täispikk triatlon Keilas ning tappa ennast pole mõtet. Otsus võistelda sai vastu võetud eelmine õhtu kell 20.00, kuna siin foorumis kirjutas Dr. Holden, et rada on selline lauskmaa ja mõni nõlv on ka sees ning tõusumeetreid eriti polegi.
Uskusin naiivselt kõike, mida foorumis kirjutati ja tulin kohale. Kurat, ma ütlen- peale ratast algas minusuguse lauskmaa mehe jaoks jooks kohe püstloodse seinaga, kust tuli üles ronida.
Muidugi oleks Holden kirjutanud, milline rada tegelikult on, poleks ma tulnud ja poleks oma viimaste aastate parimat kohta saavutanud.
Aga kõigest järjekorras. Ujumist alustasin nagu ikka kiirelt aga esimeselt ringilt tulles oli pettumus suur, kui ümber aia joostes nägin, et esimesele ringile oli kulunud juba 17min. See oli vähemasti 2min kehvem, kui isegi minu pikkadel rahulikel treeningutel. Teisel ringil panin rajult edasi aga nagu selgus ei muutunud midagi paremaks. Kedagi kinni ei püüdnud ja keegi minust mööda ei läinud. Ujumises olin juba oma ideealajast 10min maas. Kas rada oli ikka õige pikkusega?
Kuna otsus võistelda sai vastu võetud viimasel minutil, siis mul rattasõidule mingeid geele ega batoone ei olnud ja panin kogu rõhu korralikule joogile. Abilist ka kaasas ei olnud ja seepärast oli sõidule minnes mul kolm pudelit, millest ühe kaotasin ca 3. km-l. Tavaliselt kulub 40 min peale üks 0,7l pudel, kuid juba 20min pärast oli esimene pudel tühi. Siis hakkasin tajuma, et vist on temperatuur väga kõrge. Nagu hiljem selgus oli varjus pisut üle 30 kraadi. Aga meie olime kogu aeg lõõskava päikese käes. Mingil hetkel arvasin, et pudeli haaramisest näpud kleepuvad, lakkusin neid innukalt puhtamaks, aga kuna maitse oli kuidagi imelik ja kleepumine ei vähenenud, hakkasin näppe uurima. Oh seda üllatust- kolmandal ringil hakkas asfalt nii hullusti sulama, et pigi pritsis käte peale ja lenks ning terve ratas oli kõik altpoolt pigiga koos. Ja nagu eksperimendi korras selgus, siis sülg pigi ei lahusta. Neljandal ringil lõppes mul jook ja see maksis ringi keskel ennast karmilt kätte- ühel hetkel paistetas keel nii suureks, et ei mahtunud enam suhu ära ja rääkida ei saanud. Mind said kätte kaks ratturit, kuid ma ei saanud sõnagi suust, et küsida nende käest juua. Kiirus langes 19 km/h ning katkestasime mõtted tikkusid pähe. Ühte tõusu, mida eelnevalt olin võtnud 25km/h, suutsin vaevu 13km/h välja pigistada. Õnneks sain joogipunktist oma pudeli kätte ning suutsin ennast lõpuni vedada. Viimast ringi sõitsin ca 14 min kauem ning keskmine kiirus kukkus muidugi 33,6km/h pealt 31,6km/h. Kuigi enne seda olin sõitnud tõusvas joones. Kaotus oma ideaalajale lisaks 20 min.
Jooksurajale minnes olin kuumusest juba päris sassis ja arvasin, et olen kuskil tagumise kolmandiku sees. Esimesel ringil sain kätte oma igipõlise konkurendi Urmase, kes aeglasel ja töntsil sammul rajal kulges. Lisaks sain veel kolm meest kätte ning see lisas motivatsiooni. Igas joogipunktis, haarasin juua ning vajutasin endale svammist vett pähe. Üle pika aja sain ka süüa- kuidas küll Lõuna-Eesti hapukurk maitseb hästi ja need kohalikud banaanid ja rosinad :D . Mmm... Tagasisõidul koju arvutasin kokku, et selle võistliuse jooksul jõin ära ca 8 liitrit vedelikku, see on õige pisut vähem, kui eelmine aasta täispikal triatlonil. Vist oli palav.
Kolmandal ringil oli mul väsimusest kõik nii sassis, et ei saanud enam aru, mitmendal ringil olen ja mitu ringi üldse joosta tuleb. Kui joostavate ringide arvu sain kiirelt teada, siis seda, kui palju ma veel pean jooksma ei suutnud ükski inimene raja ääres öelda. :evil: Õnneks suutsin niipalju veel mõelda, et arvutasin lihtsalt välja, et ma peaksin olema kolmandal ringil. Neljandal ringil kuulsin, et finišeerus 7. võistleja ja see oli muusika minu kõrvadele. Vaatasin, et minuga koos kulgeb veel kolm meest, kellel üks ring joosta. Viimasel ringil otsustasin tempot tõsta ja teistele kandu näidata. See läks korda, kuid ca 300m enne finišit spurtis Peeter mööda ja kätte ma teda enam ei saanudki.
Tänan rahvast, kes raja ääres kaasa elas, korraldajat, kes leidis aega pea iga võistlejaga paar sõna juttu ajada. Ja eriti tänan korraldajat hea organiseerimise eest. Lisakas erilised tänud kaitseliidu poistele, kes voolikust inimesi kastsid ja jooke kätte ulatasid. Poleks seda joodavat niipalju olnud, oleks vist ennast surnuks jooksnud.
Järgmine aasta vähemalt tean, mida see lauskmaa ja paar põnksu tähendavad.

Kasutaja avatar
baruto
Rattur

Postitus Postitas baruto » 20. 07. 2010. 08:10

Mustlase triatlon pidi olema - "jooksuga ujuma, rattaga koju."
There are no races, only countries of people Chuck Norris has beaten different shades of black and blue.

Kasutaja avatar
Tõnuke
Rattur

Postitus Postitas Tõnuke » 20. 07. 2010. 10:28

Kuum üritus oli! (y) Eelmisel aastal Pühajärve plekkmehel sai vaid võistkonnas ujutud ja selget ettekujutust plekkmehe läbimisest endal ei tekkinudki. Siis sai vaadatud kõrvalt teisi ja tundus et see kerge just ei ole. Sel korral sai ujumist alustatud pisut tagasihoidlikumalt, kuid ajaga võisin igati rahul olla. Eriti olin aga rahul kohaga, sest Indrek Pak möödus minust alles silla all ja vahetusalast leidsin eest veel Jürgen Ligi ja Jaaguari. Rattasõidust väga palju ei lootnud, kuid esimene ring kulges päris edukalt - kaks kohta ette ja taha poole. Tunne oli hea ja tõusudel ei kangutanud. Teisel ringil hakkas juba alguse poole asi käest minema - minek oli raske. Jõin korralikult - geeli ei julgenud selle kuumaga võtta (karm kogemus kangi saamisest hoiatas). Kolmandal ringil vaatasin korra üle õla tagasi ja ennäe üllatust Haanja RK värvides särk (mis oli muidugi Eliko seljas) oli juba selja taga. Et ma ise ka samades värvides väntasin, siis kus see häbi ots, kui oma klubi naise mööda lased! :oops: Nagu oleksin mesilase käest nõelata saanud, kukkusin kohe väntama ja möödusin mehest, kes oli mulle alles äsja möödudes jõudu soovinud. Sännas oli vahe päris korralik, kuid Lauri küla tõusudel jõudis Eliko järgi ja selleks hetkeks olin täitsa läbi. Polnud lootustki sellist tempot hoida :P Varsti jõudsin end kümneid kordi mõttes kiruda, et olin Eliko eest minema üritanud saada. Viimane ring oli juba selline kannatuste rada, et näis et jalgratas kleepub asfalti nii, et lausa vajub sinna sisse. Tõusud sai kuidagi üles "roomatud" ja enne jooksule minekut pistsin pea korraks ojas vee alla. Jooksu algus oli meeldiv. Pärast rattasõitu tundus et see on palju inimlikum, kui kõrbekuumuses vändata. Imelik oli aga see, et mitme ringi vältel ei suutnud üldse jookusammu teha - ikka selline rahulik sörk. Kolmandal ringil üritasin kuidagi sammu pikemaks venitada ja tempot tõsta aga kuna olin end ainult vee ja spordijoogi peal hoidnud, siis enne ringi lõppu said energiavarud äkki nii ammendatud, et pilt hakkas vaikselt tasku suunas libisema. Õnneks oli geel taskus ja selle abil jõudsin ringi lõpuni. Hapukurk soola sisse ja suhu. Nii sai oma viis kurki ära neelatud ja neljas ring kuidagi ära kulgetud. Vahepeal olin sunnitud vaatama, kuidas kõik need mehed, kellest olin vahepeal möödunud, jälle ette libisesid. Sai siis viimasele ringile mindud mõttega et kuidagi lõpuni ära tiksuda, sest viimased neli tundi olid ikkagi suht koomases olekus möödunud. Üllatav oli aga see, et pärast esimest kilti hakkas enesetunne paranema. Kiriku tõusul nägin punast särki ees jalutamas ja mõtlesin et kui ma nii jätkata suudan, siis on ehk võimalus veel mõni kohake parandada. Uskumatu, kuid Ööbikuoru kastmispunktist väljudes hakkasid mu jalad äkki jooksma. Esimesed jooksusammud pärast ujumise lõppu! :D Ja liikusingi koha võrra ette poole. Orgu lidusin juba vabakäiguga ja pool kilti enne finišit jooksin veel ühest jalutajast mööda. Ohhoo - lõpuspurt oli küll võimas, kuid rohkem polnud selle äkitselt tekkinud jõuga ka midagi peale hakata. Maandusin kogu riietuses järve ja nautisin lihtsalt olemasolemist :lol:

Kõik kolm täispikka pole võrreldavad olnud selle plekkmehega - tõenäoliselt minu elu üks kuumimaid võistlusi. Vähemasti jääb see võistlus meenutama, et 2010 oli väga kuum suvi! Aga seda ma ütlen, et ilma sellise korralduseta poleks seda vist üle elanud!

Tänud Holden&Co-le! Mida karmimad on olud, seda enam märkad head korralduse taset! Super! (y)

Aga tõrvapesu vajavad nii ratas kui jalad :lol:
2010 tehtud 135 võistlust - ehk aitab nüüd juba?!

Vasta

Mine “Eesti võistlused”