![Question :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
Või kas on ikkagi mõtet inimesi siin kingitustega üle külvata.
On see eesmärk ? Raamitud diplom on ok. aga ...
tänan porteri poolt kõik kes tulid ja rajaga rahule jäidJens kirjutas:Porteri joomine on nendele meestele ikka hästi mõjunud, ilma mägedetta metsas tegid sellise "mägirattavõistluse" et anna olla! 5+
Ma olen veendunud, et head rada annab teha pea igale poole hea fantaasia ja tahtejõu korral. Ehe näide on pähklimäe.Jens kirjutas: ilma mägedetta metsas tegid sellise "mägirattavõistluse" et anna olla! 5+
See oli ikka eelmisel aastal ju? Igatahes mina jäin igatsema seda lõiku kus eelmine aasta läks pikalt mööda kraavi serva (üsna künklik) aga sinnani eile rada ei küündinud...Enne seda lõiku ole veel kahes kohas mingi sillakese ületamine..N kirjutas:Need kes üleeelmine aasta meridal käisid avastasid kindlasti enda jaoks tuttavaid kohti
yep 2002 aasta ikka..UrmasL kirjutas:See oli ikka eelmisel aastal ju? Igatahes mina jäin igatsema seda lõiku kus eelmine aasta läks pikalt mööda kraavi serva (üsna künklik) aga sinnani eile rada ei küündinud...Enne seda lõiku ole veel kahes kohas mingi sillakese ületamine..N kirjutas:Need kes üleeelmine aasta meridal käisid avastasid kindlasti enda jaoks tuttavaid kohti
kui nii viisakalt möödumist küsida nagu opa seda teeb siis võin kasvõi kinni pidadaopa kirjutas:Ka minu poolt kiitused Porteri meestele. Äkki ulatate Prükkelile abistava käe, saaks Mynthon kah jälle hoo sisse![]()
![]()
Superäge õhkkond oli. Mis möödumistesse rajal puutub (mõned sai tehtud) siis need kellest möödusin, lasid mind kenasti mööda ja probleeme polnud (ilmselt oli ähkimine kaugele kuulda). Mulle kohe meeldib vastastikune viisakus rajal
harles kirjutas:8mm film ... mul peaks sama olema. Ja oskan isegi arvutisse imeda :) Kuigi muud eriti veel ei mõista :( Milles sul probleem on, kas ei saa arvutisse või õigesse formaati?suvemees kirjutas:filmiti jah natuke... isegi Andrus K stardilaskumine ja mats :cry: on peal ..lisaks veel filmijupp sellest august, kuhu esiamort läks... aga see on 8mm filmil.... kuidas ta nt. lõppvariandina mpg. formaati saaks, ei tea (võhik).
ehitasid valmis. faili suurus 190 MB, 18 min. kellel ühendus ei kesta ei maksa üritadagi.Andrus K kirjutas:töö käib. Vist. harles ja suvemees midagi seal ehitavad.
k.a. 4. etapi video
laheerikr kirjutas:....ehitasid valmis. faili suurus 190 MB, 18 min. kellel ühendus ei kesta ei maksa üritadagi.
http://velo.clubbers.ee/tulemused/kolma ... 3_Saku.mpg
hädalisi oli mõni üksik mina k.a.indrek kirjutas:Ainuke, mis pani imestama on see, kui paljud jäid "hätta" seal peamises filmimiskohas (algusepoole, kui on see parem kurv 90kraadi, künkast alla ja siis üles)
ot kas seal on see amordilõhkumine kah peal? umbes mis ajahetkel? kõike ju vaadata ei viitsi, kui koht ja sõitjad võõraderikr kirjutas:....ehitasid valmis. faili suurus 190 MB, 18 min. kellel ühendus ei kesta ei maksa üritadagi.
http://velo.clubbers.ee/tulemused/kolma ... 3_Saku.mpg
Väike korduv küsimus:Andrus K kirjutas:või vabapääsmed Vembu-Tembu maale![]()
Või kas on ikkagi mõtet inimesi siin kingitustega üle külvata.
On see eesmärk ? Raamitud diplom on ok. aga ...
No ma ei saa aru, millega meie noori naasterahvaid toidetakse (rinnapiim 6nda eluaastani???Andrus K kirjutas:*ükski loll peale mtb ei saanud marionile vastu. Hurraaa
Kuule aga miks minna Peterburi mnt pidi, kui saab ka Vana- Narva mnt- MaarduAndrus K kirjutas:Käisime ja tähistasime raja eile maanuse ja veikoga ära. Veiko leiutas kohe starti ka laheda tõusu. Üldiselt ega meil palju märgistamistööd polnud, sest igasugu varasemat märgistust on rajal ohtralt.. Kuldreegel on, et sõida kõige sõidetavamal rajal ja jälgi kõige värskemaid linte, siis ei eksi. Aga iga hargnemise juures peaks olema ka kas risti ette tõmmatud lint, maas kuivanud puutüved lintidega vms vale rada takistamas.
Raja pikkus on u. 5,1 km. Arvasime, et 2 ringi on piisav. Selle 10+ km jooksul jõuavad tugevamad end ikka maksma panna. Ja üritus lõppeb varem, ning me ei jää väga pimeda peale.
Tuleb elektrooniline ajavõtt, seega 15 kr. kaasa ja number külge kodus. Mõned numbris on saadaval ka stardis.
Plaan on nii, et need, kes soovivad koos minu ja maanusega grupis kohale tulla, koguneme 17.45-18.00 Susi hotelli ees. Seejärel kulgeme ühekaupa rahulikus, mitte üle 30 km/h rivis Jõelähtme rajale (Susi hotell-Jõelähtme=14 km=30 min). Kel vähegi võimalik tulge kohale autoga, sest Peterburi mnt. ääres sõitmine nõuab liiklusest tihedusest ja tee olukorrast tingituna külma närvi ja grupisõidukogemusi.
Rattale vähemalt tagatuli (seda on eriti vaja pärast tagasitulles).
Kohal oleme orienteeruvalt 18.30 Seejärel teeme rahulikult ühe tutvumisringi ja 19.00 laheb juba võistlemiseks.
Tulge kohale pigem varem, kui hiljem.
Start oleks avatud kuni 20.00, kuigi juhendis on 20.30
Kes kindlasti tuleb, aga 20.00-ks ei jõua, siis
Andrus Kikkas 055 61 25 78
Mingise kaardi katsuks nüüd ka orgunnida, või kui keegi eelmine kord jõelähtmel käinutest oskab kaarti joonistada, siis pange aga ülesse
Eelmine kord (siis kui suure kambaga sai rada vaatamas käidud) me läksime mingit ime teed pidi läbi Lasnamäe ja Maardu, mis ei õigustanud end ei ajaliselt ega ohutuse seisukohalt. Pealegi pool maad tuli ikkagi Peterburi maanteel sõita sealtkaudu minnes.ii kirjutas:[+Kuule aga miks minna Peterburi mnt pidi, kui saab ka Vana- Narva mnt- Maardu![]()
Peaks palju rahulikum ja ohutum olema!
Pealegi on sinna sõita palju parem: nt kui kesklinnast tulla, siis Pirta tee> Pirita- Kose (või ringrada ja Pärnamäe tee)> Vana-Narva mnt jne
Mina saan ühe pundiga seal (Iru tee ja Vana- Narva mnt ristmikul) kokku. Nii, et kui keegi veel sealt kaudu tahab tulla, siis olete teretulnud kell 18.30ks sinna
karzum tegi koond-tabeli peale 4. etappi.tarmo kirjutas:kas keegi punktitabelit ka peab ürituse kohta?
Osalesin ka Pirita metsas toimunud 3-ndal etapil foorumisse mitteregistreerununa nime all Alar, st. Alar = Al. Äkitse saab selle sõidu punktid kah tabelisse kanda, oleks seis tiba ilusam.karzum kirjutas:link: punktiseis peale 6. etappi Töö tehtud, lõpuks. Al'i, Viljari ja Veiko lisasin uutena, sest ei tea kas nad on varem osalenud.
Enamusel ei ole punktiseis kiitaJäreldan siit, et viimastel etappidel tuleb palju rahvast kohale, et oma olukorda parandada.
Vaadake ja imestage kuhu Marion on tõusnudPooled mehed jäid talle seljataha
Raul Kaldre on raudselt VCE liige!Andrus K kirjutas:...4. Raul=ilmselt kaks erinevat isikut. 4. etappi ilmselt sõitis Porteri Raul Kaldre. 6. etapil aga astus esmakordselt ülesse Raul Talumaa SK Assa-Kesorost. Kumbki pole vist foorumi liige
Raulpoiss siis ? Minu vigaMati kirjutas:Raul Kaldre on raudselt VCE liige!Andrus K kirjutas:...4. Raul=ilmselt kaks erinevat isikut. 4. etappi ilmselt sõitis Porteri Raul Kaldre. 6. etapil aga astus esmakordselt ülesse Raul Talumaa SK Assa-Kesorost. Kumbki pole vist foorumi liige
olen endiselt harrastajaAitäh. Tubli töö. Mtb edumaa oleks ehk suuremgi, kui ta poleks viimatisel (6.) etapil alles 20.00 kohale jõudnud ja praktiliselt kohe rajale tormanud. Olen võitluses harrastajad vs. sportklass ja eliit esimeste poolt. Mtb, sa ikka oled ju harrastaja veel![]()
![]()
![]()
![]()
kunagi ammuopa kirjutas:Kuna pimedus surub üha rohkem peale ning kui vaadata millise populaarsusega on Urmase ja Alvaro org.-iga Nightrided, siis teen ettepaneku järgmine velo.clubbers.Cup pimedas teha. Mis arvate?