![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
![Evil or Very Mad :evil:](./images/smilies/icon_evil.gif)
![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
![Exclamation :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
![Question :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
See on ju Eesti Vabariiktann kirjutas:Krt ma ei saa aru miks see litsents niiiii tähtis asi on, hoopis sõitja tase peaks lugema juOlin üle-eelmine aasta 135 ja eelmine aasta 72, aga stardinumber alles 126, aga osad tüübid kes paarsada kohta must eelmisel aastal tagapool lõpetasid, stardivad nüüd kuskil esigrupis ja seda ainult tänu sellele, et ostsid litsentsi. Ma ei saa aru, kas tulemus pole enam tähtis, vaid see mis loeb on siis raha või tutvused
![]()
![]()
![]()
Tartu maratoni üritused juba ammu tuntud selle poolest, et omi ettepoole startima sokutatakse. Vaadake eelmiste aastate protokolle, nii jooks, ratas kui suusk, igal pool leiab protokolli teises pooles imelikult väikse stardinumbriga vennikesi.tann kirjutas:Krt ma ei saa aru miks see litsents niiiii tähtis asi on, hoopis sõitja tase peaks lugema juOlin üle-eelmine aasta 135 ja eelmine aasta 72, aga stardinumber alles 126, aga osad tüübid kes paarsada kohta must eelmisel aastal tagapool lõpetasid, stardivad nüüd kuskil esigrupis ja seda ainult tänu sellele, et ostsid litsentsi. Ma ei saa aru, kas tulemus pole enam tähtis, vaid see mis loeb on siis raha või tutvused
![]()
![]()
![]()
Täiesti reaalne eesmärk. Mul sust veel väiksem läbisõit see aasta ja plaan taset säilitada (vot mul võib küll raskeks minna). Eesmärk siis vähemalt 500 sisse jääda ja parimal juhul sinna kuskile 300-400 vahele. Stardi nr 416!ii kirjutas:Jess...minu stardinr on 1150 (ilus) nagu eelmise aasta lõppkohtki (no peaaegu). Olen![]()
See aasta on plaan 700 sisse ära sõita. Muuseas hooaja alguses mõtlesin, et see aasta teen nii palju trenni, et 500 sisse sõidan ära, aga kui vaadata spidokat, ainult 1800, no siis vist läheb selle 700gagi raskeks![]()
Pealegi MTB tase on nii kõrgeks läinud
Mis te arvate, on mu siht liiga kõrge?!
Ei vaata nad seal seda TECi midagi, ma ei usu. Vaatavad ainult eelmise aasta tulemusi TMil.priidik kirjutas:Eliidi litsentsi võib endale osta igaüks kes kuhugi klubisse kuulub. Kui ei kuulu võib oma klubi moodustada jne. Aga natuke imelik süsteem on küll - kui muud üle ei jää tuleb süsteemi ära kasutada.ain kirjutas:Tartu maratoni üritused juba ammu tuntud selle poolest, et omi ettepoole startima sokutatakse. Vaadake eelmiste aastate protokolle, nii jooks, ratas kui suusk, igal pool leiab protokolli teises pooles imelikult väikse stardinumbriga vennikesi.tann kirjutas:Krt ma ei saa aru miks see litsents niiiii tähtis asi on, hoopis sõitja tase peaks lugema juOlin üle-eelmine aasta 135 ja eelmine aasta 72, aga stardinumber alles 126, aga osad tüübid kes paarsada kohta must eelmisel aastal tagapool lõpetasid, stardivad nüüd kuskil esigrupis ja seda ainult tänu sellele, et ostsid litsentsi. Ma ei saa aru, kas tulemus pole enam tähtis, vaid see mis loeb on siis raha või tutvused
![]()
![]()
![]()
Ma küll Tartu Maratoni klubis mingi oma poiss ei ole aga kui 3 a. tagasi esimest korda osalesin oli juba 2000 venda stardis aga mulle anti number 300-ga midagi. Ausõna, ma ei tunne sealt mitte kedagi. Aga TRR-l ja TEC-il olin siis juba osalenud ja vbla nad ikka vaatasid. Aga vble oli lihtsalt juhus. Ei tea. Jõuad sa ikka 2500 startija puhul igaühe taset jälgida?
Sa räägid Jukka vastarantast, kes oli minu arust hoopis rabobankis, aga stardiprotokollis on hoopis tema vend mikko, kes ka maanteeäss(oli u23 mmil vist isegi 10 sees) aga ikkagi vist mitte nii kõva mees kui jukko:)priidik kirjutas:
Offtopic: huviga jään ootama mida suudab teha Soome maanteäss Vastaranta. Oli teine veel eelmine aasta junn ja ülikõva - Soomes teistest õlgade jagu üle. Kunagi veel nooremana soome meister suusatamises st. hapniku peab vend õhust kätte saama. Nüüd vist Mapei farmklubis mehena pedaalimas. Meheks saamine toob tavaliselt kaasa mõningase taseme languse aga jään siiski ootama mida ta suudab.
velosipedist kirjutas:Sa räägid Jukka vastarantast, kes oli minu arust hoopis rabobankis, aga stardiprotokollis on hoopis tema vend mikko, kes ka maanteeäss(oli u23 mmil vist isegi 10 sees) aga ikkagi vist mitte nii kõva mees kui jukko:)priidik kirjutas:
Offtopic: huviga jään ootama mida suudab teha Soome maanteäss Vastaranta. Oli teine veel eelmine aasta junn ja ülikõva - Soomes teistest õlgade jagu üle. Kunagi veel nooremana soome meister suusatamises st. hapniku peab vend õhust kätte saama. Nüüd vist Mapei farmklubis mehena pedaalimas. Meheks saamine toob tavaliselt kaasa mõningase taseme languse aga jään siiski ootama mida ta suudab.
vaata natukene foorumis ringi ja leiad küllalt infotmar852 kirjutas:Küsiksin veel stardiporotokolli uuringule vahele, mis kummid alla pannakse.
Nyid on paar nädalt kuiva olnud ja rockster on veidi karmivõitu.
Äkki keskit on juba rada kontrollimaski käinud..![]()
P.s. Järgmine valik on siledamat sorti Speedmax 2.0
ehee.sa olid see aasta täpselt minu taga.ja eelmine aasta olin mina 1006rootsikunn kirjutas:sõit oli lõbus, kuigi vahepeal tundus et ma olen hoopis Rattarallile sattunud, sest teist nii kiiret sõitu ma oma elus kyll ei mäleta. start oli grupist 501-1000. kohe sõidu alguses hakkasid mul kaks tagumist hammakat jamama (8ja9) ning siis oli väga ebameeldiv tunne kui asfalti lõigul kõik nagu postist mööda sõitsid. aga õnneks tuli kiiresti maastik ja seal sai ilma viimaste hammakateta hakkama. lõpuks suutsin kudagi lõpetada kohal 572 ja ajaks sain 2.17 nii et võib rahul olla, eelmisesest aastast 21min parem. kuid peale sõitu vaadates spidokat tekkis vägagi kõhe tunne, sest 63km peale oli keskmiseks kiiruseks tulnud 30,4 km/h. igastahes üritus oli väga tore.
smile kirjutas:Tartu Rattamaratoni korralduse kohta ma parem midagi ei ütle...
veloman32 kirjutas:smile kirjutas:Tartu Rattamaratoni korralduse kohta ma parem midagi ei ütle...
no mis korraldusel viga oli.![]()
![]()
![]()
eelmine aasta oli hea ja see aaasta väga hea
![]()
Kilomeetritel 10 kuni 31 sõitsin esimeses grupis ja nägin milline passimine seal käis. Hoog oli täiesti maas, taha vaadates jäi mulje, et grupp on juba üle 100 mehe/naise. Aegajalt mõni üksik või paar kiirendas, kuid saavutades 50m edumaad ootasid grupi peagi järele. Mind hämmastas, et keegi ei viitsinud ühelegi paugutajale järgi võtta. Jah, eks see taktika ole veel võõras, mõni kogenum võiks kommenteerida. Ma ei tea, kas lätlane oli siis peagrupis või mitte, aga kui ei olnud, miks siis selline munemine.Ruve kirjutas:Saramotins on kõvaPeeter kirjutas:Ainult sellest ei saa ma aru kuidas meie mehed ei suutnud seda lätlast ~60 km jooksul kinni püüda![]()
![]()
ja eestlased on eestlased
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
minu arust on kõik super kui võidab keegi kes tööd teeb ja vaeva ka näeb
ja mis põhiline--->vanakesed ei saanud Austast jagu
Õnnitlused! Olin just fini?isse jõudnud, kui kuulsin, et esimene 31km pealt tuli ja mõtlesin, et küll on hea, et seekord oli teine start 13:00. Kohe vabam värk oli rajal. Eelmistel kordadel olen hirmuga seda 42. km oodanud, et kui lühema maa inimesed ka tulevad, siis see radade ühinemine hästi jama on alati.Sme4gol kirjutas:ma mingi sõitsin täna väikest ja võitsin ära
Edit:erikr kirjutas:tegu oli räige torkeauguga nagu ka sel pildil näha.
einohmaeitea, no vaata kuhu see nool näitab kella ja diplomi vahel, rohelise Jet S kummi sees on näha auk ja sealt punnitav õhukumm. auk on täpselt nii suur, et õhk tuli 5 sekundiga õhukummist välja. või vaatad seda pilti mingist weebinokiast ???huko kirjutas:Erik!erikr kirjutas:tegu oli räige torkeauguga nagu ka sel pildil näha.
pildil on kell ja diplom, auku pole kuskil...
Pulss on sul sellepärast nõnda madal, et oled triatlonist ning harjunud "piina" pikemalt taluma. Ise ka ühe käega ja ühe jalaga selle ala mees, aga mul tükib pulss mingitel hetkedel tiba kõrgeks minema.Sme4gol kirjutas:ma mingi sõitsin täna väikest ja võitsin ära, eelmine aasta olin 2. sel distantsil ja siis no mu keskmine pulss oli ainult 157 ja max 175, kuigi ma panin täiega ja algul rabelesin sitax, kuna startisin 501-1000 vahemikus, ikka mingi 2min läx kui normilt sain sõitma, sest ees oli nii palju munejaid ja algul niisama seisin
Pole küll vana tegija aga täna alustasin just sealt j avõrreldes eelmise aasta stardiga (tagantotsast) oli nagu öö ja päev. Kui munamäe juures olev mudaauk välja arvata, siis mujal jalga maha panema ei pidanud. Inimesed jaksasid mäest üles minna!maakas kirjutas:. Järgmisel aastal olen loodetavasti 1300 kanti kohaga ilmselt 1000-1500 stardigrupis. Vanemad tegijad, kas sealt startides saab tempokamalt minema ?