Postitus
Postitas suuroja » 13. 09. 2010. 10:06
[/quote]kuna endal läx stardis kohe kett purux ja peale esimest põksu olin jalamees siis edasi sain littida peale kalevi rattakooli bussi külastamist u 15-17 min hiljem. Kuna olin nii maas siis otsustasin et aitan oma klubikaaslasi. Tulemuseks oli 711 koht ja pulsoka järgi 3.16.20 ja avg pulss 124 lööki minutis seega arvan ka, et su pulsokas luges kas kohati mööduvaid rattureid (mida ka minu oma vahel teinud on millegi pärast, millest on tulnud pulss üle 200) või siis patakate anomaalia.[/quote]
kui võtta see 16 min maha ajast, oleksid treeningtempos saanud 589 koha. usutav. aga seda 124 avg pulsiga on omaette saavutus wink: krt küll on kõvasi mehi ikke, ise sain 192 max kätte, keskm 178. finish oleks võinud peale viimast tp-d olla, lõpu 10 oli kannatamine. pulss oli pidevalt lillas, igale põksule jätkus tuikuvaid ja kukkuvaid kaaskannatajaid. suutsin esimese nipli elionil leida, paar korda võsasse sõita, poolde rummu 29'-se uputada, seenelise lõukoera eest kiirendada, jne jne ühesõnaga kõik oli olemas et nautida maratoni kõige paremal moel. sigahea viimane elioni etapp. kust võtta aga see 124 avg,
no aru ma ei saa.
Viimati muutis
suuroja, 13. 09. 2010. 10:55, muudetud 1 kord.
Mida valjomine sa sõuad, seda kovam jalg om.