Ma ikka haanja100.ee Uudiste lehte aegajalt vaatan aga Juhendite alt ei osanud kohe vaadata. Seega telepaatia vist jahholden kirjutas: Juhtumisi sai just täna uus juhend haanja100.ee lehele üles. Telepaatia???
Haanja Vinter100 - hullud suuskadel, 20.03.2010
Foorumi reeglid
Võistluste osaluste müügifoorum asub: viewforum.php?f=152
Võistluste osaluste müügifoorum asub: viewforum.php?f=152
Re: Haanja Vinter100 - hullud suuskadel, 20.03.2010
Täna siis viimane võimalus Haanja Suusa100-le regada!
2010 tehtud 135 võistlust - ehk aitab nüüd juba?!
velo clubbers
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Üks mees: "Tapab tempo, mitte rada"
Kivipallur: "Tark teab, tugev teeb trenni!"
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
emhi lubab lörtsi ja plusskraade peale 12st. Klassikutel tuleb sama põnev sõit kui eelmine nädal Käärikul. Seekord võtavad kõik no-wax suusad kaasa?
PS Keegi teab raja lähedal ööbimist? Kurgjärvel vabu kohti on, aga jääb juba autosõidu kaugusele. Samas on mul autos 2 vaba kohta, kui keegi Tallinnast tahab peale võtke privas ühendust.
PS Keegi teab raja lähedal ööbimist? Kurgjärvel vabu kohti on, aga jääb juba autosõidu kaugusele. Samas on mul autos 2 vaba kohta, kui keegi Tallinnast tahab peale võtke privas ühendust.
Kurgjärve on ideaalne koht peatumiseks (rada läheb pea selleni välja) ja autoga sealt ka nüüd sõita pole vaja ilmtingimata (ja mis siis kui isegi on?).dannu kirjutas:PS Keegi teab raja lähedal ööbimist? Kurgjärvel vabu kohti on, aga jääb juba autosõidu kaugusele. Samas on mul autos 2 vaba kohta, kui keegi Tallinnast tahab peale võtke privas ühendust.
velo clubbers