mart kirjutas:person kirjutas: Kaevikus sai mõlemal ringil mingi nuka tagant kuidagi imelikult rattad lahti ning maandudes kippus muudkui üks ca 15 cm läbimõõduga puu ette jääma - mõlemal ringil panin seal käpa maha - ei õpi ka
Kui vaadata osavõtjate keskmist kiirust: esiots 18,5 km/h, tagaots st mina 14,5 km/h, siis arvatavasti polnud sa ainuke, kes tegi rajal jänkuhüppeid ja võsaniitmist. Päris puusse ei pannud vist keegi, kuid ntx ii harjutas pimedas metsas pea peal seisu
No rada oli tõesti hea ja sellise raja puhul on mul tavaliselt eeliseid, et saaks parema aja. Kahetsen, et soojendusringile läksin- oleks võinud kohe võistelda, sest valges oli rajamärgistusi ilusasti näha ja oleks hakkama saanud küll.
Aga nüüd võistlusest:
I ringi I pool ei tekitanud probleeme- rada, kännud, juurikad jmt oli ilusasti veel näha, aga peale seda valgustatud teed olin nagu "kanapime"
. Panin algul liiga vasakule, kuid peagi leidsin jällegi õige raja üles ja andsin tuld. Tagumistele "mägedele" jõudes magasin kuskil mingi pöörangu maha ja panin täiega puusse...vaatasin veits ringi ja leidsin peagi jälle raja üles. Aga mida ma ei leidnud, oli see tehniliselt raske laskumine...no kus oli veel mingi suur libe juurikas ja liivamulla segu oli ka palju jne
Ühesõnaga kuskil olin suutnud nüüd raja ära kaotada. Keerutasin seal edasi kuni jõudsin tagasi sinna pargi juurde, kus saab mitmesuguseid füüsilisi harjutusi (ripeskätekõverdamine, horisontaalredelil võimelda jne) teha
Sealt edasi leidsin uuesti raja üles ja andsin tuld kuni olin siis I ringi läbinud.
II ringile minnes olin juba täitsa skeptiline, kas suudan sellise pimedusega üldse midagi teha. Sõitsin silmi punnitades siiski edasi ja päris huvitav oli- vähemalt "stardisirge" hüpekad sai kõik läbitud (need viimased juurikaga hüpekad olid eriti head). Selle nö. stardisirge lõpus, kus tuli tagasipööre teha, suutsin kuidagi nii hästi nipli panna, et lendasin pea ees kuskile kaldasse ja väänasin ka randmed ära. HEA ET KIIVER PEAS OLI!
Korjasin ratta üles ja jätkasin siiski sõitu, kuigi randmed tegid algul põrguliku valu. Edasi ei tundunud sõit enam nii hea, sest mitte p... ei näind. Küll sõitsin kuskile kännu otsa, küll tuli ootamatu lohk jne.
JA SIIS näen et tagant tuleb mingi valgus
.... ehee Opa oma prozega. No lasin ta siis ette teejuhiks ja nii me siis sõitsime lõpuni, kusjuures ka temaga koos õnnestus meil paar korda rajaots käest lasta!
Küsimus "kohtunikele" või siis clubbersitele: kas tänu minu ebaõnnestunud orienteerumisele (I ring) tuleks mind diskvalifitseerida
PS! Aga üks päev (just päev mitte öö) ma lähen ja teen selle raja uuesti läbi!