Kuulsin esimest korda säherdusest võistlusest ja võtsin eila endale plaani see ka läbi sõita. Üheski kalendris üritust kirjas pole, ent Arco Vara reitingusse kuulub... imelik.
Rada oli kindlasti kokku pandud parimatest võimalikest vahenditest, mida Keila lähiümbruse "Mägine" maastik pakub. Õnneks sai tankimäe otsa igast küljest ronitud, mis andis ka mõned tõusumeetrid. Iseenesest kiire rada, millest andis aimu ka võitja aeg. Vihm tegi olukorra veits viletsaks, ent oleks ka imelik, kui millegi kallal vinguda pole. Korralduse poole pealt väga midagi ette heita pole, sest ei tarbinud muud teenust kui võistlus. Ühe errori tekitasid "rajaturvajad" kes olid ühe suunaviida vihmavarjuga kinni katnud. Ma ei tea, kas nalja pärast või "kogemata"?
Enda võidusõit lõppes kolmanda ringi esimestel kilomeetritel, kui purunes sadulapost ja edasi pidi kulgema püsti sõites. Ent kui minult küsitakse stardimaksu 20 jevrat, siis katkestamine on kindlasti viimane asi, mida ma korraldajatele pakun! Viimase ringi alguses andsit posti stardialasse ja sõit võis jätkuda. Alates posti murdumisest enam pingutada polnud midagi, sest püsti pikalt võisu ei sõida. Rahvast läks selle aja jooksul mööda veoautotäite kaupa ja mingi hetk oli tunne, et vist olen viimaste sekka kukkunud.
Oli tore sõit ja järgmine aasta kaen mõnd teist võistlus, mis sel ajal toimub
.