Kiitus korraldajatele - sellist üritust pole mina vist veel näinud. Toidulaud oli lookas (infoks mittekäinutele: BBQ sealiha ja kanaliha, suitsuvorstid erinevad, banaan, viinamarjad, arbuusi, torti, kuklid, kringlit, rullbiskviit, kurk, leib) ja jooke igale maitsele: 2 sorti kalja, Borjomi, spordijooki, vett, õlut, colat, kohvi. Kes aga sööma ei läinud, siis neid ootas metsas maasikas - rada. Ühe korra olin esimesel ringil pisut segaduses, et kust nüüd minema peaks. Korra panin veel mööda aga see oli puhtalt oma viga (toppisin pudelit tagasi ja keerasin pilgu rajalt ning magasin noole maha). Rajal oli nii kiiret osa, oli lõike puhkamiseks, oli singleid, oli karme ja imevaid tõuse ja oli ka oma "mõrvar" - üks vaarikasalust läbi aetud tõus, mis imes nii lurinal ja sinna otsa laoti veel kohe ronimine Vooremäe tippu. Downhilli ma harjutanud pole, seetõttu said seal ka pidurid korralikku vatti.
Kiitus osalejatele, eriti ülitublidele naistele. Infoks mittekäinutele - üks naine läbis täisdistantsi ja minu mälu järgi kiiremini kui mõnigi mees, lisaks mehed kes varem maha ronisid (oli ka tehnilisi katkestamisi ja üks härra, kes lõhkus 1. ja 2. ringil vastavalt esimese ja tagumise kummi, tuli maha suurest hirmust, sest nägi hommikul surnud musta kassi). Rajal olid võistlejad üliviisakad, kohati oli lausa piinlik kui kiirema lähenedes eest võssa karati.
Kiitus ilmataadile
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
30+ ilma korral oleks vist korgi maha löönud.
Ise oleksin järgmisel aastal ilmselt taas platsis. Loodan, et latti alla ei lasta ja võibolla veel ka täiustatakse üritust. Näiteks võiks finishialas olla mingi tekk või matt, kus saaks peale sõitu end pikali laotada (ilma käbide ja okasteta külje all) ja venitada. Kui üritus peaks kasvama, siis peab matt ilmselt päris suur olema
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)