Nädalavahetusel toimus arvult teine Tristar Pühajärve triatlon, kus sai tiimi koosseisus 100km ratast jälle sõidetud. Ülivinge üritus, suve parim spordisündmus kahtlemata.
Ise lootsin aega alla 3 tunni, aga kuna ettevalmistus jäi eriti viimasel kuul lahjaks, siis tuli tulemus kuskil 3.07-3.08 kanti (tiimide tulemusi alade kaupa pole veel üles pandud, ei tea täpselt oma aega). Esimene ring oli kuidagi eriti kerge ja sai täiega lastud, Otepää tõusud (eriti Mäe tn oma) aga maksid valusalt kätte ning teine ring oli paras katsumus. Kolmandal ringil tuli energia tasapisi tagasi ja asi läks paremaks, aga aega alla 3 tunni enam ei saavutanud. Laskumistel polnud eriti vastaseid (kombinatsioon 90kg + ketasjooks töötas kenasti), aga tõuse ei jõudnud jälle üldse sõita (põhja-eesti meeste kirstunael) ja nii käiski pidev pendeldamine. Igatahes tõsine tahtmine on järgmisel aastal see 3 tunni piir lõpuks alistada.
Sai ka väike video tehtud, mis küll ebaõnnestus mitmel põhjusel:
http://www.youtube.com/watch?v=RsH4g6dzdqo
Tristar Pühajärve triatlon 2011
Foorumi reeglid
Võistluste osaluste müügifoorum asub: viewforum.php?f=152
Võistluste osaluste müügifoorum asub: viewforum.php?f=152
Re: Tristar Pühajärve triatlon 2011
Ka mul ei olnud laskumistel vastaseid ja seda ka ilma kettata - tavatriatleedid on ikka korralikud kilud ning peavad allamäge väntama. Ise lasin tirri ja libisesin vaikselt neile järele.Salmiakki kirjutas:Laskumistel polnud eriti vastaseid (kombinatsioon 90kg + ketasjooks töötas kenasti), aga tõuse ei jõudnud jälle üldse sõita (põhja-eesti meeste kirstunael) ja nii käiski pidev pendeldamine. Igatahes tõsine tahtmine on järgmisel aastal see 3 tunni piir lõpuks alistada

Aga mul õnnestus see 3 tunni piir ära alistada, ilmselt seetõttu, et rada ei olnud mitte 100km pikk, vaid ainult 97,1. Minu rattaaeg siis 2:57.53, koguaeg 4:14.04. Kel huvi ja tahtmist järgmisel aastal ka ise osaleda, siis soodusregamine (60€) lõpeb juba kuu aja pärast, vist 11. septembril.
Minu nägemus ja kannatused pühapäevasest või(s)tlusest aga siit!
Kuidas kettaga üldse sõita oli? Kohati oli ju üsna räme tuul, küljekat, tõsi küll, väga vist ei esinenenud. Endal olid kaks esimest ringi märksa lihtsamad kui kolmas, tegin ka veidi näitemängu tee ääres kaasaelavale rahvale ning Pühajärve-Otepää vahelistest tõusudest panin püsti vändates üles. Sellega ma ilmselt end veits kinni tõmbasin ka ja kolmandal ringil läks raskeks. Muidu jään esimese korra kohta väga rahule, lootsin aega 4:45, tegelikult 4:32 suurtega.
Ketas on pehme ja põrutab seega vähem, see vast on suurim pluss, lisaks on ratas ka stabiilsem, ei kõigu niipalju küljelt-küljele. Kiiretel laskumistel peaks ka pisike kiiruse eelis olema. Pluss muidugi pimp-efekt ehk äge näeb välja ja hääl, mida see teeb, on lahe.
Minu moto: kui ka sõita aeglaselt, siis vähemalt stiilselt
.
Minu moto: kui ka sõita aeglaselt, siis vähemalt stiilselt

Mis jutt see nüüd on??Salmiakki kirjutas:Ketas on pehme ja põrutab seega vähem, see vast on suurim pluss,
UrmasL kirjutas:Mis jutt see nüüd on??Salmiakki kirjutas:Ketas on pehme ja põrutab seega vähem, see vast on suurim pluss,
Läheb jah ehk veits OT'ks, ent ketas on nüüd küll ratta juures see kõige vähem pehme asi. Kettaga tunned iga pisemat tee ebatasasust.
"...selleks on spets vaha mis lastakse raami sisse jägendab ja vähendab kaalu..." - And it really works...
"Studies have shown that riding a bicycle everyday makes you more awesome than the general population!" - And it really works...
Velo Clubbers
Rattastuudio Jooks - muhedaim rattapood
"Studies have shown that riding a bicycle everyday makes you more awesome than the general population!" - And it really works...
Velo Clubbers
Rattastuudio Jooks - muhedaim rattapood