HE Talve Rattamaraton 14.12.2003.
Foorumi reeglid
Võistluste osaluste müügifoorum asub: viewforum.php?f=152
Võistluste osaluste müügifoorum asub: viewforum.php?f=152
-
- Rattur
Pole kehva ilma, on kehv riietus.
Maratoni rajal pole lagedaid kohti, nii et tuult pole karta.
Samuti puudup sopp ja pori.
Peale esimese ringi lõppu ootab kõiki kuum tee, ja minek
teisele katsele.
Olen kohal Kolgakülas laupäeval kella 09.00, saab helistada ja küsida.
Korraldaja - Grisha
050 92 259
Maratoni rajal pole lagedaid kohti, nii et tuult pole karta.
Samuti puudup sopp ja pori.
Peale esimese ringi lõppu ootab kõiki kuum tee, ja minek
teisele katsele.
Olen kohal Kolgakülas laupäeval kella 09.00, saab helistada ja küsida.
Korraldaja - Grisha
050 92 259
Grisha
wildakas kirjutas:Viimasel hetkel tekkis paar vaba kohta autosse. Kui kellegil on veel transpordiprobleem Kolgakülla sõiduks, siis pakuks lahkelt oma abi. Vabu kohti on kolm. Tel. 05284415 Villu
milline villu??? viikholm???
"...selleks on spets vaha mis lastakse raami sisse jägendab ja vähendab kaalu..." - And it really works...
"Studies have shown that riding a bicycle everyday makes you more awesome than the general population!" - And it really works...
Velo Clubbers
Rattastuudio Jooks - muhedaim rattapood
"Studies have shown that riding a bicycle everyday makes you more awesome than the general population!" - And it really works...
Velo Clubbers
Rattastuudio Jooks - muhedaim rattapood
Muljed
Sai kohal käidud ja väljaspool arvestust üks ring läbi sõidetud. Ainult positiivsed emotsioonid. Hea rada ja hea ilm. Arusaamatuks jäi paljude osavõtjate katkestamine peale esimest ringi.
Väike pildireportaaz siin:
http://www.branta.ee/he
Väike pildireportaaz siin:
Nonii, sõit sõidetud ja pedaalid pooleks saetud Wellgo pedaal "suri" nimelt kümnendal kilomeetril ära nii, et ülejäänud 30 km-i pidi sõitma üks jalg lahti Rada oli väga hea, jõudu nagu ka oli ja katkestada lihtsalt ei tahtnud. Tulemus tänu Wellgole ei ole just suurem asi aga sõit oli nauditav. Selliseid talviseid maratone võiks rohkem korraldada
Ja Viikholm ma ei ole
Ja Viikholm ma ei ole
Mismoodi ta ära suri? Läks katki kusagilt?wildakas kirjutas:Nonii, sõit sõidetud ja pedaalid pooleks saetud Wellgo pedaal "suri" nimelt kümnendal kilomeetril ära nii, et ülejäänud 30 km-i pidi sõitma üks jalg lahti
Aga siinkohal tahaks ironiseerivalt küsida, et kuidas SPD tüüpi pedaalid ka toimisid
Re: Muljed
no pole sõnu lihtsalt...elagu kerged "oneseason"raamidUrmasL kirjutas:
http://www.branta.ee/he/p%20096.html
Visuaalsel vaatlusel oli nagu kõik OK, aga jalga kinni klikkida oli võimatu. Jäin seisma vahepeal ja puhastasin ära nii klotsi talla all kui ka pedaali aga ei midagi. Teine kusjuures töötas. Nüüd peale pesu ja soojas ruumis toimib nagu väga hästi. Äkki oli jäätund vms? Homme lähen poodi ja ostan Time `id!UrmasL kirjutas: Mismoodi ta ära suri? Läks katki kusagilt?
ei pea ostma tingimata Time?i. kõik uued SPD on nüüdseks alt lahtised, nii et suurt vahet enam Time?ga pole. Probleem on hoopis muus - cleat jäätub nii Time?l kui SPD-l ühtemoodi ja jalga ikka kinni ei saa. vanat tüüpi SPD-l ja Time?l on küll suur vahe.wildakas kirjutas:Visuaalsel vaatlusel oli nagu kõik OK, aga jalga kinni klikkida oli võimatu. Jäin seisma vahepeal ja puhastasin ära nii klotsi talla all kui ka pedaali aga ei midagi. Teine kusjuures töötas. Nüüd peale pesu ja soojas ruumis toimib nagu väga hästi. Äkki oli jäätund vms? Homme lähen poodi ja ostan Time `id!UrmasL kirjutas: Mismoodi ta ära suri? Läks katki kusagilt?
Ei tahaks nüüd halvasti öelda, aga need katkestajad võtsid kokku julguse ja panid numbri külge ja läksid üritama vähemalt, sinust polnud ju sellekski no hard feelingsUrmasL kirjutas: Arusaamatuks jäi paljude osavõtjate katkestamine peale esimest ringi.
Ideaalselt Tõsi see on, mul need: Ritchey '03 Logic v.3 Comp Clipless pedal...ja no isegi sellist tunnet ka polnud, et ei saa kinni vms, seega wildakas ei soovita nii kiiruga kohe Time'i kasuks otsustada, küsi Tarmo käest kas Time on heaUrmasL kirjutas: Aga siinkohal tahaks ironiseerivalt küsida, et kuidas SPD tüüpi pedaalid ka toimisid.
Sõidust ka...No midagi sellist oli minu hing juba ammu oodanud. Rada, korraldus ja kõik sinna juurde kuuluv oli tase omaette, ei oleks nagu nii palju tahta osanudki. Rada pakkus vaheldust igale maitsele, seega said kõik ka oma trumbid lauale käia Tõesti lõpp lahe üritus, loodan, et sellest kujuneb traditsioon
I was made for this...
Mul oli algusest saati plaanis üks ring läbi matkata. Ehk kes läksid rajale lõpetamise mõttega, aga tulid poole peal maha, need andsid alla. Ma olen elus ainult ühe rattavõistluse katkestanud mitte tehnilistel põhjustel. Tegu oli sellesuvise Merida Cup osavõistlusega Nõmme Vanakal. Aga sellegipoolest no hard feelings.tann kirjutas:Ei tahaks nüüd halvasti öelda, aga need katkestajad võtsid kokku julguse ja panid numbri külge ja läksid üritama vähemalt, sinust polnud ju sellekski no hard feelingsUrmasL kirjutas: Arusaamatuks jäi paljude osavõtjate katkestamine peale esimest ringi.
Sõit oli hea, aga kuradi väsitav. Oli küll plaanis suht rahulikult sõita, aga nii kui pauk käis, sai kangutama hakatud. Rada oli super. Kuna teise ringi sõitsin üksi, siis sõitsin omas tempos ja oli aega ka loodust nautida. Kuna talvesõidu kogemus puudud, siis sain oma vitsad korralikult "tänu sobivale" riietumisele kätte. Viimased 3 km. unistasin teest, mis mul autos termoses oli.
Merida sadulatoru paistab ülemisest osast "modifitseeritud" olema kuna on väiksema läbimõõduga!
Merida sadulatoru paistab ülemisest osast "modifitseeritud" olema kuna on väiksema läbimõõduga!
Sai siis ka veidi müratud . Rajal oli tunne, et esimene asi mida ma finishis teen, on see, et otsin kuskilt ühe korraliku rauasae ja saen need kura..i PowerTool clipid küljest ära. Esimesel ringil, kui liiklus veel suht tihe olin sunnitud päris tihti jala maha panema ja iga kord peale seda mässasin umbes 30 seki clippidega. Asi käis ikka hullult närvidele . Kõige naljakam oli see kuidas üks noor CFC tegelane peale ühte jalgsi võetud tõusu (peale umbes 10 sekist clippimis üritust) selliseid röögatusi kuuldavale lasi, et päris hirm tuli peale . Sinna ta maha jäi, isegi peale paarisaja meetrist sõitmist oli metsavahelt veel karjeid kuulda. Lõpus ta vist sõitis must ikka mööda . Teine ring möödus mul praktiliselt üksinduses, mis lubas aga kõiki tõuse ilma jala maha panemata läbida ja clipi stressi polnud. Igal juhul väga tore üritus. Tänud koraldajatele.
Kas mitte, ei olnud seal 10-l km-l *veetakistus*, millest tuli paremalt mööda sõita . Või sõitsid sealt otse läbiwildakas kirjutas:pedaal "suri" nimelt kümnendal kilomeetril ära nii, et ülejäänud 30 km-i pidi sõitma üks jalg lahti Rada oli väga hea,
Endal hangus alttõmbega esikäikar, seda vesist kohta läbides. Aga too ei seganud - saan seda rummusisesega dubleerida.
Tööpaeval, kui ilm ilus, sõidan 5 km. Puhkepäeval olen korduvalt teinud lausa 7 km.
Kuna olin arvatavasti ankrumees, siis teisel ringil oli tekitatud juba kaks mülgast, milledes lobistasin kohe mõnuga. Harva saab ju -2 kraadiga jäätunud tehnikat ja riietust/papusid katsetada. Lisaks külmus ära ka 0,5 l joogipudel.tarmo kirjutas:
oot. sa panid ise läbi sealt? teise ringi ajaks oli tegelt ümbersõit ka lõpuosas mülkaks muutnud.
Tööpaeval, kui ilm ilus, sõidan 5 km. Puhkepäeval olen korduvalt teinud lausa 7 km.
Tahaks lihtsalt tänada Grishat, Virgo Karu ja teisi organiseerijaid - väga kõva üritus oli. Ca 2,5h talvel pingutada + 1 kord üle nipli käia - positiivne emotsioon on saadud.
PS - tegelikult oli ju ka fantast loodus - jõgi ja tõusud+laskumised + järsud kaldad. Teisel ringil kui oli veits rahulikum, siis sai ringi vaadatud ja nauditud Kolgaküla-kandi võlusid.
Edu, vaadake, et järgmisel aastal jätkate.
PS - tegelikult oli ju ka fantast loodus - jõgi ja tõusud+laskumised + järsud kaldad. Teisel ringil kui oli veits rahulikum, siis sai ringi vaadatud ja nauditud Kolgaküla-kandi võlusid.
Edu, vaadake, et järgmisel aastal jätkate.
Ma sõitsin ikka ilusti suure kaarega mööda sellest, aga ei mäleta enam kas panin seal mylkas jala maha või mitte, aga umbes sellel ajal pedaal streikima hakkas jah, nii et ilmselt paninmart kirjutas:Kas mitte, ei olnud seal 10-l km-l *veetakistus*, millest tuli paremalt mööda sõita . Või sõitsid sealt otse läbiwildakas kirjutas:pedaal "suri" nimelt kümnendal kilomeetril ära nii, et ülejäänud 30 km-i pidi sõitma üks jalg lahti Rada oli väga hea,
Endal hangus alttõmbega esikäikar, seda vesist kohta läbides. Aga too ei seganud - saan seda rummusisesega dubleerida.
-
- Rattur
Tundub, et velo.clubbersi kasutajad on tegijad, nutulaule pole. Korraldan erinevaid võistlusi juba 3 aastad, nii et olen kõigega harjunud.
Nats ka enda muljetest. Tänan kõiki osavõtjaid, võrreldes suve üritusega (Lahemaa HE kahepäevasõit) oli ka kasvu ruumi.
Sain laupäeval hommikust õhtuni koos Virgo Karuga metsas mürgeldud,
et oleks ilus ja nuditav sõit.
Korraldada ja sõita on raske, lootsin endast paremat tulemust. Pundiga sõitmiseks metsas võistlus tingimustes ratta valik oli nats vale. Pidi ennast rohkem kontrollima sõites teiste sabas ja kurve ei saanud panna täeiga.
Ühe korra sõitsin teelt välja, liiva laskumisel karjääri juures teisel ringil panin niplisse. Iga sirge püüdsin jooksikud praktiliselt kinni, aga heinamaaga vahe jälle kasvas. Talve ja trenni rattaks on ideaalne pill,
suht odav ja kerge hooldada. Minu näitajad: aeg 02.03.04, 39,5 km,
max 38.7 km. keskmine pulss 158 max 171.
Jätkame pühapäevaste ühistrennidega.
Nats ka enda muljetest. Tänan kõiki osavõtjaid, võrreldes suve üritusega (Lahemaa HE kahepäevasõit) oli ka kasvu ruumi.
Sain laupäeval hommikust õhtuni koos Virgo Karuga metsas mürgeldud,
et oleks ilus ja nuditav sõit.
Korraldada ja sõita on raske, lootsin endast paremat tulemust. Pundiga sõitmiseks metsas võistlus tingimustes ratta valik oli nats vale. Pidi ennast rohkem kontrollima sõites teiste sabas ja kurve ei saanud panna täeiga.
Ühe korra sõitsin teelt välja, liiva laskumisel karjääri juures teisel ringil panin niplisse. Iga sirge püüdsin jooksikud praktiliselt kinni, aga heinamaaga vahe jälle kasvas. Talve ja trenni rattaks on ideaalne pill,
suht odav ja kerge hooldada. Minu näitajad: aeg 02.03.04, 39,5 km,
max 38.7 km. keskmine pulss 158 max 171.
Jätkame pühapäevaste ühistrennidega.
Grisha
-
- Rattur
pidamine
Uus Mudmax ees ja taga. Läks nagu roomikutega. Oleks pidanud varem ostma, sel sügisel on piisavalt uisutada ja kukkuda saanud..
Sõidust - fun kahtlemata. Kuigi esimese ringi lõpus ütles tagumik, et nüüd peab 40 km täis olema. Trennivaba, kui mitte öelda ebasportliku, perioodi häda.
Sõidust - fun kahtlemata. Kuigi esimese ringi lõpus ütles tagumik, et nüüd peab 40 km täis olema. Trennivaba, kui mitte öelda ebasportliku, perioodi häda.