Ja ilma sõnasin kah vist juba ära

wildakas kirjutas:Viimasel hetkel tekkis paar vaba kohta autosse. Kui kellegil on veel transpordiprobleem Kolgakülla sõiduks, siis pakuks lahkelt oma abi. Vabu kohti on kolm. Tel. 05284415 Villu
Mismoodi ta ära suri? Läks katki kusagilt?wildakas kirjutas:Nonii, sõit sõidetud ja pedaalid pooleks saetudWellgo pedaal "suri" nimelt kümnendal kilomeetril ära nii, et ülejäänud 30 km-i pidi sõitma üks jalg lahti
![]()
no pole sõnu lihtsalt...elagu kerged "oneseason"raamidUrmasL kirjutas:
http://www.branta.ee/he
Visuaalsel vaatlusel oli nagu kõik OK, aga jalga kinni klikkida oli võimatu. Jäin seisma vahepeal ja puhastasin ära nii klotsi talla all kui ka pedaali aga ei midagi. Teine kusjuures töötas. Nüüd peale pesu ja soojas ruumis toimib nagu väga hästi. Äkki oli jäätund vms? Homme lähen poodi ja ostan Time `id!UrmasL kirjutas: Mismoodi ta ära suri? Läks katki kusagilt?
ei pea ostma tingimata Time?i. kõik uued SPD on nüüdseks alt lahtised, nii et suurt vahet enam Time?ga pole. Probleem on hoopis muus - cleat jäätub nii Time?l kui SPD-l ühtemoodiwildakas kirjutas:Visuaalsel vaatlusel oli nagu kõik OK, aga jalga kinni klikkida oli võimatu. Jäin seisma vahepeal ja puhastasin ära nii klotsi talla all kui ka pedaali aga ei midagi. Teine kusjuures töötas. Nüüd peale pesu ja soojas ruumis toimib nagu väga hästi. Äkki oli jäätund vms? Homme lähen poodi ja ostan Time `id!UrmasL kirjutas: Mismoodi ta ära suri? Läks katki kusagilt?
Ei tahaks nüüd halvasti öelda, aga need katkestajad võtsid kokku julguse ja panid numbri külge ja läksid üritama vähemalt, sinust polnud ju sellekskiUrmasL kirjutas: Arusaamatuks jäi paljude osavõtjate katkestamine peale esimest ringi.
IdeaalseltUrmasL kirjutas: Aga siinkohal tahaks ironiseerivalt küsida, et kuidas SPD tüüpi pedaalid ka toimisid.
Mul oli algusest saati plaanis üks ring läbi matkata. Ehk kes läksid rajale lõpetamise mõttega, aga tulid poole peal maha, need andsid alla. Ma olen elus ainult ühe rattavõistluse katkestanud mitte tehnilistel põhjustel. Tegu oli sellesuvise Merida Cup osavõistlusega Nõmme Vanakal. Aga sellegipoolest no hard feelings.tann kirjutas:Ei tahaks nüüd halvasti öelda, aga need katkestajad võtsid kokku julguse ja panid numbri külge ja läksid üritama vähemalt, sinust polnud ju sellekskiUrmasL kirjutas: Arusaamatuks jäi paljude osavõtjate katkestamine peale esimest ringi.no hard feelings
Kas mitte, ei olnud seal 10-l km-l *veetakistus*, millest tuli paremalt mööda sõitawildakas kirjutas:pedaal "suri" nimelt kümnendal kilomeetril ära nii, et ülejäänud 30 km-i pidi sõitma üks jalg lahtiRada oli väga hea,
Kuna olin arvatavasti ankrumees, siis teisel ringil oli tekitatud juba kaks mülgast, milledes lobistasin kohe mõnuga. Harva saab ju -2 kraadiga jäätunud tehnikat ja riietust/papusid katsetada.tarmo kirjutas:
oot. sa panid ise läbi sealt? teise ringi ajaks oli tegelt ümbersõit ka lõpuosas mülkaks muutnud.
Ma sõitsin ikka ilusti suure kaarega mööda sellest, aga ei mäleta enam kas panin seal mylkas jala maha või mitte, aga umbes sellel ajal pedaal streikima hakkas jah, nii et ilmselt paninmart kirjutas:Kas mitte, ei olnud seal 10-l km-l *veetakistus*, millest tuli paremalt mööda sõitawildakas kirjutas:pedaal "suri" nimelt kümnendal kilomeetril ära nii, et ülejäänud 30 km-i pidi sõitma üks jalg lahtiRada oli väga hea,
. Või sõitsid sealt otse läbi
Endal hangus alttõmbega esikäikar, seda vesist kohta läbides. Aga too ei seganud - saan seda rummusisesega dubleerida.