Craft Tamsalu III Rattamaraton
Foorumi reeglid
Võistluste osaluste müügifoorum asub: viewforum.php?f=152
Võistluste osaluste müügifoorum asub: viewforum.php?f=152
Craft Tamsalu III Rattamaraton
Registreerimine Craft Tamsalu III Rattamaratonile on avatud. Ootame kõiki Tamsallu 12. mail.
Juhend ja registreerimine: http://www.maratonid.ee
Juhend ja registreerimine: http://www.maratonid.ee
Re: Craft Tamsalu III Rattamaraton
Kuna pole rattaga oma 15 aastat sõitnud, siis küsiks ega digitaalsel kujul rajaplaani pole pakkuda?
Maakoht asub nagunii Tamsalus ja hea meelega võtaks ka osa aga enne registreerimist viskaks pilgu rajale peale.
Maakoht asub nagunii Tamsalus ja hea meelega võtaks ka osa aga enne registreerimist viskaks pilgu rajale peale.
On olemas eelmise aasta raja .gpx fail. Saada mulle mulle mail tarmo.tarlap(ät)gmail.com ja ma saadan sulle õhtul.indro kirjutas:Kuna pole rattaga oma 15 aastat sõitnud, siis küsiks ega digitaalsel kujul rajaplaani pole pakkuda?
Viimati muutis tarmo, 18. 04. 2013. 14:50, muudetud 1 kord.
Saatsin kirja, tänud!tarmo kirjutas:On olemas eelmise aasta raja .gpx fail. Saada mulle mulle mail tarmo.tarlap(ät)gamil.com ja ma saadan sulle õhtul.
3. AEG JA KOHT
3.1 Võistlus toimub laupäeval 12. mail 2013
Millal?
Millal?
12.05 pühapäeval. Tänud tähelepanu juhtimast, parandan juhendis ära.Nongrata kirjutas:3. AEG JA KOHT
Millal?
- meetodimees
- Rattur
Kas rada sama, mis eelmisel aastal?
Rentida carbon raamiga "L"" suurus võistlusrattad: MTB Scott Scale; Scott Spark ja MNT Scott Foil ning rentida MTB rattakohver "Scicon". Info tel. 56 41 3OO
Jah, rada on täpselt sama.meetodimees kirjutas:Kas rada sama, mis eelmisel aastal?
Seoses vähese registreerunute arvuga otsustasid Tamsalu Rattamaratoni korraldajad, et 12.05.2013 Craft Tamsalu III Rattamaratoni EI TOIMU. Kõiki registreerunuid teavitatakse e-posti teel ja osalustasud tagastatakse 24h hiljemalt neljapäeval 09.05.