Pariisi 24h 2013
Foorumi reeglid
Võistluste osaluste müügifoorum asub: viewforum.php?f=152
Võistluste osaluste müügifoorum asub: viewforum.php?f=152
Re: Pariisi 24h 2013
Olen väga uhke, et mu esimene poeg sündis 30.06.2009, seega kahjuks pean selle võistluse kontekstis passima. Family things first!!!gandalf kirjutas:Pariisi 24h 2013 toimub 29.-30. juuni 2013
Info ja registreerumine
http://www.nelson.ee/
Äkki kunagi, Vahur??
Kas kuskilt registreerunuid ka näeb ja kui suur asja vastu üldse sellel aastal huvi on? Siin ei näi erilist aktiivsust olevat.
Siin pole kunagi enne sõitu palju teksti olnud. Vähe osalejaid tähendab osalejatele kõrgemaid kohti ja vabamat rada
Registreerumine on sel korral eriti napp... Homme teeme otsuse võistluse toimumise osas.
Tundub, et sellest aastast enam Eestis 24h sõitu ei toimu . Huvitav, et teemat on loetud ikka päris korralikult aga osalejaid nii vähe...
Minu poolt veelkord tänud korraldajatele. Ratturina olid kõik need eelnevad aastad väga nauditavad!
Minu poolt veelkord tänud korraldajatele. Ratturina olid kõik need eelnevad aastad väga nauditavad!
Nii see on. Kuuldused selle võistluse surmast vastavad paraku tõele. Kui keegi soovib 24h võistluse traditsiooni jätkata, siis kogu mu kogemus on pärimusena saadaval.
Kurb on aga ehk on üks vahe aasta isegi kasuks ja järgmisel aastal värske jõu ja nõuga saab asi jälle toimuma.
Vahurile suured tänud, et asjaga 6 aastat tegeles ning seda naudingut pakkus ja muidugi tänud ka Ennole, kes 24H sõidu 2006 Rakkes ellu kutsus. Ise võtsin osa esimesest kuni seni peetud viimaseni, seega senini 7 aastat puhast lõbu ja mõnusat seltskonda. Jõudu kõigile!
Vahurile suured tänud, et asjaga 6 aastat tegeles ning seda naudingut pakkus ja muidugi tänud ka Ennole, kes 24H sõidu 2006 Rakkes ellu kutsus. Ise võtsin osa esimesest kuni seni peetud viimaseni, seega senini 7 aastat puhast lõbu ja mõnusat seltskonda. Jõudu kõigile!