esimene SAKU100!
Täiesti haige värk

Plaan oli teha selline mõnus metsasõit 6-7H (6 ringi ca 100 km). Kolmapäevaku aegu vaadates hakkas kartus sisse tulema, ilgelt kaua nagu sõitsite te seal kõik.
1 ring oli ok, pulss ca 180 pidevalt ja lihtne, fs on ikka hea küll. võtsin isegi rahulikult ja ega seal mööda väga ei ole kusagil minna teistest. koht kusagil 25
2 ring väga mõnus tunne ja siis pauk nr 1, üle risti oleva märja kase, korralik nippel- esimesel ringil seda vist ei olnud seal maas ? koht 19
3 ring soo singel hakkas imema ja nii et vähe polnud, pulss oli langenud sinna 160-170 peale, siis pauk nr 2- kerge sillalt allasõit , kohe pauk nr 3, lenksuga vastu mändi, kõige kiiremal rajalõigul, paar kukkerpalli )hea et kott morsiga seljas, see oli nagu airbag, võttis päris valusaks kogu vasku külje, ring läbi koht kusagil 17. siis pikem söögipaus, vaatan kella, kurat 3 tundi 50 mintsa juba rajal olnud, mida veel 3 ringi- kuidas, miks, kellele. Mõtlen et võtan edaspidi ringi korraga.
4 ring. soos 2 kukkumist, lihtsalt ma ei tea mis oli, siis pauk nr 4 vastu kuuske, kuradi värdjad on 700 mm lenksu pannud rattale, püsti - edasi ja kohe järgmises kurvis täpsel sama. istusin maha ei teadnud mida teha, sõin veits ja jõin. porteri särgiga mees (nr 7) nägi mõlemat kukkumist ja tal oli lõbus

.
sain püsti ja tuimalt edasi, järsku oli pulss 150 ja mitte rohkem ja rada imes kõik endasse, võtan vastu otsuse et aitab, niigi tuleb üle 5 tunni. vaja elusalt koju jõuda. siis hakkasid ringiga mahajääjad juba jalgu jääma, sõidetud ju vaid ca 60 km, mida perset mõtlen, õnneks kõigil järsku raske. sain enne ringi lõppu veel Urmase, meie costa mehe kätte, ta oli alles 3 ringil.
üle joone jõudes olin nii läbi et 5 ringile ei hakanud minema, ei jõudnud, vaim oli otsas, käed, turi, kael olid nii kanged et ikka oli kohe. alguses oli kerge masendus, krt tule talina ja teed vaid 4 ringi, suur pettumus.
pesin ratta, läksin parklasse ja mida imet parkla ja saun olid rahvast täis, see tegi tuju heaks ma ei olnud ainuke kellest rada jagu sai- hiljem selgus et rajast said jagu vaid 14 meest, võitja 6 h 20 min, viimane 9 h 30 min.
Kõike seda meenutab eredalt veel praegugi meelde kumin peas, valutavad sõrmed, värvikahjustused jalgadel
praegu ei taha küll rattaga sõitma minna, ausalt
aga ei ole üldse kindel et järgmine aasta jälle ja siis ikka 100 KM