Kõik on oodatud.

Seda küsimust pead esitama EJL'le. Ise olin sama küsimuse ees juba eelmisel aastal. Rõhutame et paljudes riikides juba on XCE riigimeistrivõistluses ammu sees.mikulaine kirjutas:Natukene offtopicut. Millal selgitatakse Eesti meistreid maailmas populaarsust koguval eliminaatoril (XCE)?
kuradima hea näeb väljaSL kirjutas:Rahu-rahu. Info raja kohta ilmub ettenähtud ajal, või siis natuke varem:
#töökäib
Mõnes riigis peetakse ka sinkudele oma meistrikaid, Eestis pole vist mõtet.... End of OT!kristjan07 kirjutas:Seda küsimust pead esitama EJL'le. Ise olin sama küsimuse ees juba eelmisel aastal. Rõhutame et paljudes riikides juba on XCE riigimeistrivõistluses ammu sees.mikulaine kirjutas:Natukene offtopicut. Millal selgitatakse Eesti meistreid maailmas populaarsust koguval eliminaatoril (XCE)?
Meistrivõistlused on mõeldud tegelikult tippsportlastele ja rajad tuleb teha neid silmas pidades. Kui pöidlad on alla, siis Estonian cup on harrastajatele ju mõeldud...AndreK kirjutas:Tundub et pöidlad on kõigil püsti ja kõik on jube äge. Tahaks teid kõiki siis ka stardis näha.
kas siis kõik need, kes kasvõi näiteks XCO MK etappidel raja ääres on ja soovivad näha põnevat sõitu huvitaval träkil, peaksid ise selle saamiseks stardis kaasa lendama?AndreK kirjutas:Tundub et pöidlad on kõigil püsti ja kõik on jube äge. Tahaks teid kõiki siis ka stardis näha.
Ma ei ütlegi midagi halba, lihtsalt sellel rajal sõidavad ka harrastjajad (ka sen 4 klass) ja lapsed.Ailar kirjutas:Meistrivõistlused on mõeldud tegelikult tippsportlastele ja rajad tuleb teha neid silmas pidades. Kui pöidlad on alla, siis Estonian cup on harrastajatele ju mõeldud...
Ma arvan, et Sulev on õigel teel selle raja ehitusega, sest Jõulumäe on tuntud kui künklik kant, aga tehnilisust seal looduslikult napib ja pildil nähtu on õige tee selle vea parandamiseks. Neile, kes ei suuda või ei taha tehnilist kohta läbida, on ka MK-l alati chicken line.AndreK kirjutas: Ma ei ütlegi midagi halba, lihtsalt sellel rajal sõidavad ka harrastjajad (ka sen 4 klass) ja lapsed.
Viimase 7 aasta vältel olen osalenud kõikidel XCO eestikatel ja radadasid on olnud seinast seina Vokast, Ülgasest Keila ja Mammasteni. Raja tehniline raskus võiks olla optimaalne. Liiga keeruline rada peletab osavõtjaid, liiga lihtne rada ei ole jälle EMV vääriline.
Tallinna omad saavad seda elementi harjutada TOP-i tagusel kaldakaitse rajatisel, mis on aja jooksul kõvasti lagunenud. Mõned kohad on väga sarnased.dh kirjutas:Ise sinna osalma kindlasti ei tule kuna eelmine päev Kõrvemaa triatlon, kuid huvi pakub sellegipoolest -
Kui pikk üks ring on? Kas (ekspert) rada jääb võistluskonfiguratsioonis sõidetavaks vähemalt suve lõpuni?
Loo sõitis alles kolmandal katsel betoonplokkidest üle. Hiljem ka ei midagi erilist.Prommar kirjutas:Kas keegi ei filminud, kuidas Loo ja Meier betoonplokkidest üle sõitsid? Seda vahiks küll.
Betoonplokid vist kahvatusid, kui nende poole sööstis rajameister Erki Kukk - tema minek sel osal oli ikka täiesti teine tase !Prommar kirjutas:Kas keegi ei filminud, kuidas Loo ja Meier betoonplokkidest üle sõitsid? Seda vahiks küll.
Filmiti küll, äkki härra paneb midagi ülesse ka varstiPrommar kirjutas:Kas keegi ei filminud, kuidas Loo ja Meier betoonplokkidest üle sõitsid? Seda vahiks küll.
Äge, siis on õhkõrn võimalus et mõni uutest lõikudest-elementidest ka Jõulumäe EC raja sisse võetakse.SL kirjutas:Nii palgid, kui betoon jääb maha. Nii oligi mõeldud.
Ma ootasin terve päeva, kui keegi peale lumelauamäge teise põntsu peal hüpsi paneks. Staadionil betoon-podesti peal oli ka potentsiaali hüppeks.kristjan07 kirjutas:Šveitsis rohkem kõrgushüppe kui XCO meistrikad![]()
Aga ei midagi...Järelikult vinge rada ja Nino'le on alati hüppamine meeldinud
nägin seal trikkeStaadionil betoon-podesti peal oli ka potentsiaali hüppeks.