Triathlon Estonia 2016

Infot ja muljeid võistluste kohta
Foorumi reeglid
Võistluste osaluste müügifoorum asub: viewforum.php?f=152
usss
Rattur

Re: Triathlon Estonia 2016

Postitus Postitas usss » 25. 08. 2016. 11:12

Mis räägib Aruteelt Keilasse minemise vastu?
Ma läheks siit kohalt veel kaugemale ja küsin miks me üldse Keilasse peame minema? Kas sellega on veel mingi muu side peale ajaloolise, et siiani on nii olnud? Ujumise etapi jätaks samasse kohta, ratta etapi algus ja Pärnu mnt edasi-tagasi hööveldamine võiks ka jääda aga viimase ringi lõpus keeraks Kanama viadukti juurest tagasi Saku poole ja edasi toimuks kogu tegevus Saku Spordikeskuse ümbruses. Seal on täpselt samad tingimused olemas, mis Keila Spordikeskuse juures. Saku Maratoni raames joostakse nii pool- kui täismaratoni, nii et rajad ja distantsid on ka kergliiklusteedel olemas. Pesemistingimused, staadion, bassein lastetriatloni tarbeks. Veel midagi vaja? Lisaks on veel kogu võistluskeskus palju väiksema maa-ala peal ja stardist finishi alale on võimalik ka pealtvaatajatel ning tugitiimidel jala liigelda.
Korraldaja võiks selle variandi kohta siia oma arvamuse avaldada.
Triathlete - a person who doesn't understand that one sport is hard enough...

Fre
Rattur

Postitus Postitas Fre » 03. 09. 2016. 17:56

usss kirjutas:
If you can't kill yourself doing it, it's not a sport... It's a game...
Ma ei saa aru kas te nüüd tahate turvalist rattarada või siis ei?

sasscalobra
Rattur

Postitus Postitas sasscalobra » 15. 09. 2016. 13:11

usss kirjutas:
Mis räägib Aruteelt Keilasse minemise vastu?
Ma läheks siit kohalt veel kaugemale ja küsin miks me üldse Keilasse peame minema? Kas sellega on veel mingi muu side peale ajaloolise, et siiani on nii olnud? Ujumise etapi jätaks samasse kohta, ratta etapi algus ja Pärnu mnt edasi-tagasi hööveldamine võiks ka jääda aga viimase ringi lõpus keeraks Kanama viadukti juurest tagasi Saku poole ja edasi toimuks kogu tegevus Saku Spordikeskuse ümbruses. Seal on täpselt samad tingimused olemas, mis Keila Spordikeskuse juures. Saku Maratoni raames joostakse nii pool- kui täismaratoni, nii et rajad ja distantsid on ka kergliiklusteedel olemas. Pesemistingimused, staadion, bassein lastetriatloni tarbeks. Veel midagi vaja? Lisaks on veel kogu võistluskeskus palju väiksema maa-ala peal ja stardist finishi alale on võimalik ka pealtvaatajatel ning tugitiimidel jala liigelda.
Korraldaja võiks selle variandi kohta siia oma arvamuse avaldada.
Ma arvan, et ajalooline side on sellisel võistlusel väga tugev argument! Lisa siia veel korraldaja elukoht ja näed metsa puude taga. Sakus võiks keegi juunis või septembris täispika korraldada. Seal saaks siis hooaja alguse vormi proovida või vigade parandust teha :)

Vasta

Mine “Eesti võistlused”