Korraldus hea, ilm hea, sõitjad toredad.
Hõbemärk käes
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
veloson kirjutas:Kes materjalidega tutvus, nägi, et eelmüügi ja kohapealse hinna vahel on käärid. Aga keda materjalidega tutvumise järel jäid painama finantstehnilised küsimused (kas parkla rahuldab toimuvat üritust või vastupidi), soovitan hoopis vaadata, millistel katastriüksustel finišiparkla laiub.
Aga palju seda pop-corni pakendit ka maas oli, kas nagu koka-koola plaazas peale filmi või oli vähem kui tavaliselt?jaanusj kirjutas:Vaatasin eile kinos 19. korda filmi „Mehed ei nuta“. Kujutate ette, ikka meeldis! Kuigi jah, kunstiliste parameetrite järgi jääb see „Ristiisast“ kaugele maha. Aga ikkagi oma ja juba harjunud ka. Kõik naljad on peas, ühtegi ootamatust ei ole (samas algust, lõppu ja mõnda kohta filmi jooksul ootad ikka erilise värinaga), tead alati, mis järgmiseks stseeniks on, aga ikka meeldib. Saalis märkasin hulgaliselt tuttavaid, aga oli ka uusi nägusid. Huvitav, et see film isegi lätlastele nii meeldib! Minu lähedal istujad käitusid kõik väga kenasti ja viisakalt (isegi lätlased). Kohe filmi alguses, kui käis paremate kohtade valimine, üks kukkus tooli pealt maha, aga midagi hullu sellest ei juhtunud, sai kohe toolile tagasi. Saali kõrval viibijatele suured tänusõnad! Ergutasid , andsid kätte popcorni ja Coca Colat, teatasid palju on filmi lõpuni jäänud (nagu ma ise ei teaks, aga tänud ikka!) – see andis filmielamusele palju juurde. Olud saalis olid seekord väga head (kunagi sattusin sama filmi vaatama kinno, kus katus lasi läbi. Aga ikka vaatasin lõpuni!) ja aeg läks kuidagi eriliselt kiiresti. Tänusõnad ka kõigile filmi- ja kinomeestele (naistele)!
Oli ka neid, kes vaatasid filmi algusest lõpuni juba mitmendat korda ja ikka imestasid, et alati samad killud, ikka need samad teed, puud ja mäed ning sama meri ja ikka see sama vana sara. Ja lubasid, et rohkem enam ei vaata. Aga järgmisel korral on suurem osa neist ilmselt ikka kohal! Klassika!
Üksikuid patustamise märke oli, aga üldiselt toimetati korrektselt prügialas. Aga mulle tundub, et TP-s pakutud joogipudelid olid pisut väiksema läbimõõduga ja seetõttu oli neid Enervit-i pudeleid küll aega ajalt maas näha. Ka see, mille mina sain, kadus mingil hetkel pärast Palu punkti juurikatel ära.dr Holden kirjutas:Aga palju seda pop-corni pakendit ka maas oli, kas nagu koka-koola plaazas peale filmi või oli vähem kui tavaliselt?jaanusj kirjutas:Vaatasin eile kinos 19. korda filmi „Mehed ei nuta“. Kujutate ette, ikka meeldis! Kuigi jah, kunstiliste parameetrite järgi jääb see „Ristiisast“ kaugele maha. Aga ikkagi oma ja juba harjunud ka. Kõik naljad on peas, ühtegi ootamatust ei ole (samas algust, lõppu ja mõnda kohta filmi jooksul ootad ikka erilise värinaga), tead alati, mis järgmiseks stseeniks on, aga ikka meeldib. Saalis märkasin hulgaliselt tuttavaid, aga oli ka uusi nägusid. Huvitav, et see film isegi lätlastele nii meeldib! Minu lähedal istujad käitusid kõik väga kenasti ja viisakalt (isegi lätlased). Kohe filmi alguses, kui käis paremate kohtade valimine, üks kukkus tooli pealt maha, aga midagi hullu sellest ei juhtunud, sai kohe toolile tagasi. Saali kõrval viibijatele suured tänusõnad! Ergutasid , andsid kätte popcorni ja Coca Colat, teatasid palju on filmi lõpuni jäänud (nagu ma ise ei teaks, aga tänud ikka!) – see andis filmielamusele palju juurde. Olud saalis olid seekord väga head (kunagi sattusin sama filmi vaatama kinno, kus katus lasi läbi. Aga ikka vaatasin lõpuni!) ja aeg läks kuidagi eriliselt kiiresti. Tänusõnad ka kõigile filmi- ja kinomeestele (naistele)!
Oli ka neid, kes vaatasid filmi algusest lõpuni juba mitmendat korda ja ikka imestasid, et alati samad killud, ikka need samad teed, puud ja mäed ning sama meri ja ikka see sama vana sara. Ja lubasid, et rohkem enam ei vaata. Aga järgmisel korral on suurem osa neist ilmselt ikka kohal! Klassika!
Ka pudelikorve oleks mõistlik aegajalt vahetada.....jaanusj kirjutas:Üksikuid patustamise märke oli, aga üldiselt toimetati korrektselt prügialas. Aga mulle tundub, et TP-s pakutud joogipudelid olid pisut väiksema läbimõõduga ja seetõttu oli neid Enervit-i pudeleid küll aega ajalt maas näha. Ka see, mille mina sain, kadus mingil hetkel pärast Palu punkti juurikatel ära.dr Holden kirjutas:Aga palju seda pop-corni pakendit ka maas oli, kas nagu koka-koola plaazas peale filmi või oli vähem kui tavaliselt?jaanusj kirjutas:Vaatasin eile kinos 19. korda filmi „Mehed ei nuta“. Kujutate ette, ikka meeldis! Kuigi jah, kunstiliste parameetrite järgi jääb see „Ristiisast“ kaugele maha. Aga ikkagi oma ja juba harjunud ka. Kõik naljad on peas, ühtegi ootamatust ei ole (samas algust, lõppu ja mõnda kohta filmi jooksul ootad ikka erilise värinaga), tead alati, mis järgmiseks stseeniks on, aga ikka meeldib. Saalis märkasin hulgaliselt tuttavaid, aga oli ka uusi nägusid. Huvitav, et see film isegi lätlastele nii meeldib! Minu lähedal istujad käitusid kõik väga kenasti ja viisakalt (isegi lätlased). Kohe filmi alguses, kui käis paremate kohtade valimine, üks kukkus tooli pealt maha, aga midagi hullu sellest ei juhtunud, sai kohe toolile tagasi. Saali kõrval viibijatele suured tänusõnad! Ergutasid , andsid kätte popcorni ja Coca Colat, teatasid palju on filmi lõpuni jäänud (nagu ma ise ei teaks, aga tänud ikka!) – see andis filmielamusele palju juurde. Olud saalis olid seekord väga head (kunagi sattusin sama filmi vaatama kinno, kus katus lasi läbi. Aga ikka vaatasin lõpuni!) ja aeg läks kuidagi eriliselt kiiresti. Tänusõnad ka kõigile filmi- ja kinomeestele (naistele)!
Minumeelest ei klappinud ka pikkus, pudelihoidja lukustav serv ei jäänud randi sisse. Ilmselt on nendele pudelitele oma spets hoidjad või pole need hoidjatesse üldse mõeldudki vaid niisama rüüpamiseksjaanusj kirjutas:Üksikuid patustamise märke oli, aga üldiselt toimetati korrektselt prügialas. Aga mulle tundub, et TP-s pakutud joogipudelid olid pisut väiksema läbimõõduga ja seetõttu oli neid Enervit-i pudeleid küll aega ajalt maas näha. Ka see, mille mina sain, kadus mingil hetkel pärast Palu punkti juurikatel ära.
minu pudelikorvidesse sobivad küll enerviti pudelid hästi ja ka TRM-il ühtegi välja ei hüpanud.indrek56 kirjutas:Minumeelest ei klappinud ka pikkus, pudelihoidja lukustav serv ei jäänud randi sisse. Ilmselt on nendele pudelitele oma spets hoidjad või pole need hoidjatesse üldse mõeldudki vaid niisama rüüpamiseksjaanusj kirjutas:Üksikuid patustamise märke oli, aga üldiselt toimetati korrektselt prügialas. Aga mulle tundub, et TP-s pakutud joogipudelid olid pisut väiksema läbimõõduga ja seetõttu oli neid Enervit-i pudeleid küll aega ajalt maas näha. Ka see, mille mina sain, kadus mingil hetkel pärast Palu punkti juurikatel ära.
Videot saad vaadata: http://sport.postimees.ee/3837915/vaata ... tamaratonivend vänt kirjutas:Ega keegi ei tea kas kusagil ei ole finishi videot kus näeks enda lõpetamist. Mõnel võistlusel neid ju tehakse.
Kas tõesti esimese saja meeste hulgas ka selliseid kes sellest "kiviaiast" 52:15 üle ei suuda sõita???