Kogu isiklik võistlusstrateegia oli üles ehitatud WADA kontrolli puudumisele, mehaanilisele dopingule ja lõpuprotokolli tulemuste mõjutamisele läbi korduvate mitteametlike rahaliste maksete peakorraldajale.
Kindlasti minu poolt korraldajale ametlik protest kogu ürituse tulemuste anulleerimiseks. Täiendusettepanekuna juurde, et edaspidi võetakse TRM-i võistlustrassidelt välja kõik lõigud mis sisaldavad muda,- pori,- ja murukattega lõike ning samuti kruusa,- killustiku,- ja asfaltkattega lõike. Nimetatud lõikudes tekib atleetidel suurim ajaline kaotus liidritele. Samuti tekitavad nimetatud lõigud atleetidel suuremat väsimust, frustatsiooni ning hilisemad diskussioone ürituse kvaliteedi osas. Sellest tulenevalt viiakse võistlustrass piki sõidetavaid veetakistusi ehk oja- ja jõesängidesse. Korraldaja poolt hoitakse kokku suuri rahalisi kulutusi raja tähistamisele, julgestamisele ja maratoonorite jootmise organiserimisele. Kulutuste selline optimeerimine ja otsene kokkuhoid ... kasvatab kasumi marginaali... alandades osalustasusid.. pakutav teenus suuremale hulgale harrastajatele taskukohasem... suurendades kliendibaasi jne. Osalejatele juhin ühtlasi tähelepanu, et ühtlane stabiilne keskkond kogu võistlustrassi ülatuses antud aastaajal on praktiliselt sõltumatu klimaatilistest mõjuritest. Atleet saab olla kindel, et ei pea taluma kuiva ja kuuma.
Paluks ühtlasi tagsihoidlikult mulle ka mõnda nuppu: "Musi helitugevus", "Esc kodused kohustused", "njuuk p-korea", "käibemaksu 100% tagastus"erikr kirjutas: Mul on nii haiged tööpäevad olnud, et pole mitu nädalat midagi kustutanud. Ju mõni teine, kellele olen tavakasutajast rohkem nuppe kätte andnud.