Ja muidugi hinna ja kvaliteedi suhe on ikka väga hea.

Igaaastane stampvõte stardist
https://www.youtube.com/watch?v=a-_5XoJuQGI
Sõitu ka natuke pardakaamerast
https://www.youtube.com/watch?v=SKsL19SgL00
Startisin koos naisega 89km rivi lõpust ja meie ees oli ca 2200 tegelast juba raja läbinud - prügi oli väljaspool prügialasid ikka üsna palju, ise nägin "lives" ka kahte prügistamise juhtumit (geelipakid). Ma ei saa üldse aru, miks 4+ tunniga sõitajd geele manustavad, kurk-leib-banaan teeninduspunktides olemas, nii aeglase sõidu puhul pole mõtet kontsentreeritud suhkrut sisse tampida, vaid pigem kestvamat süsivesikut vaheldumisi soolaga.gandalf kirjutas:Loodus tahaks kindlasti "tänada" ühte Kalev sport riietuses lühimaasõitjat, kelle geelipakk peale tühjaksimemist elegantse liigutusega kõrgesse rohtu lendas. No ei jõua minu mõistusesse selline asi, kuidagi ei jõua...
Rattapoodnikel niigi riiulites ruumiga kitsas käes, nüüd hakka veel sinna leiba-kurki-banaani mahutamaSK kirjutas:...Ma ei saa üldse aru, miks 4+ tunniga sõitajd geele manustavad, kurk-leib-banaan teeninduspunktides olemas, nii aeglase sõidu puhul pole mõtet kontsentreeritud suhkrut sisse tampida, vaid pigem kestvamat süsivesikut vaheldumisi soolaga.
Ega selline käitumine ei lõpe vist kunagi, olgu tegu kas maantee või maastikuga. Alati leidub tegelasi, kes avastavad, et nüüd on nende võimalus, siit ma tulen ja saan 2 kohta ettepoole. Hiljem peale laskumist tiksub grupis siis paar kohta eespool edasi.martr kirjutas:Harimäe laskumisel hoidsin täiega tagasi, sest sealt tuli alla ikka igast kamikazesid, kes seal 40...45kmh kiiruse juures teiste sõitjate vahel sõelusid ning pidevalt sõidujoont muutes kohta parandasid. Õnneks minu silm tol hetkel ühtegi kukkumist ei haaranud, kuid ilmselgelt lisas selline käitumine sõidule ohtlikkust.
Ma ei näinud teeninduspunktides mitte ühtegi rattapoodi.Rivo kirjutas:Rattapoodnikel niigi riiulites ruumiga kitsas käes, nüüd hakka veel sinna leiba-kurki-banaani mahutamaSK kirjutas:...Ma ei saa üldse aru, miks 4+ tunniga sõitajd geele manustavad, kurk-leib-banaan teeninduspunktides olemas, nii aeglase sõidu puhul pole mõtet kontsentreeritud suhkrut sisse tampida, vaid pigem kestvamat süsivesikut vaheldumisi soolaga.
Oli küll kehv. Ei viitsinud ootama jääda ja läksin rattaga mööda maanteed Otepääle. Karistuseks sõitis see rattureid vedanud napakas bussijuht meie grupist 10cm kauguselt sotiga mööda, sest vastu tuli ka auto ja pidureid ei saa ju kulutada...Undu kirjutas:Korralduse poolest oli transport väga nutune.
See buss mille peale sain, tegi ka ühe ohtliku möödasõidu, aga suhteliselt väikse kiirusega (pidurdas päris korralikult vastutuleva auto tõttu). Aga selle põhjustajaks olid pigem jalgratturid ise. Kitsal ja kurvilisel teel mitmekesi kõrvuti sõita ei tohiks. Terve tee äär rattureid täis ja siis veel mitmeid punte kus mõni ka lausa keskjooneni juhtus vänderdama.SK kirjutas:Oli küll kehv. Ei viitsinud ootama jääda ja läksin rattaga mööda maanteed Otepääle. Karistuseks sõitis see rattureid vedanud napakas bussijuht meie grupist 10cm kauguselt sotiga mööda, sest vastu tuli ka auto ja pidureid ei saa ju kulutada...Undu kirjutas:Korralduse poolest oli transport väga nutune.
Korra kunagi üritasin, aga loobusin bussist.Undu kirjutas: Korralduse poolest oli transport väga nutune. Kella 15 paiku tundus busse terve hunnik olevat, aga veokaid vist vaid kaks sõitmas. Üle tunni ootamist ja siis õnnestus kolmanda auto peale paraja trügimisega napilt oma ratas ka saada. Osad loobusid sellest ootamisest ja läksid siis rattaga minema või jäeti siis ratas maha ja mindi bussi või tuttavaga auto järele. Ei ole veel sellist jama juhtunud varasemalt nägema.