Kui paljud siinsetest Kuusalu rattarallist osa võtsid?
Enda jaoks oli see elu teiseks rattasõiduks (esimene Keilas). Korraldus oli Kuusalus tunduvalt viisakam kui Keilas (rohkem raha vist). Ise sõitsin lühikest ja kuna vastupidavuse ning kiirusega on mul kehvad lood siis olin seltskonnas kus enamik olid tossudega
![Embarassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
.Häbiga püüdsin oma hübriidiga ja spets kingade-pedaalidega võimalikult palju vedamas käia. Peale tagasipööret oli grupp kus sõitsin päris suureks kasvanud ja siis eksisin ka mõnel korral grupisõidu ühe raudreegli vastu, nimelt vajutasin kergelt pidurit
![Embarassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
(sõites grupi keskel lasid eespool sõitjad kiiruse alla ning pidurdamata oleksin lihtsalt eesmistele tagarattasse sõitnud) vabandan kõigi ees kellele oma pidurdamistega probleeme tekitasin (vandesõnu küll tagantpoolt ei kostnud, või ma lihtsalt ei kuulnud neid
![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
) . Umbes 25-dal kilomeetril, kui olin mõnda aega enda arust suurt gruppi vedanud, avastasin, et minu taha on ainult kaks sõitjat jäänud ja nendega õnnestus päris edukalt koostööd teha kuni lõpuni (tõsi üks jäi maha umbes 5 km enne lõppu). Fini?is polnud midagi enam tõestada vaja, sest nii ees kui ka taga oli tühjus ja nõnda me teise vennaga kahekesi venisime üle lõpujoone kuulates kuidas samal ajal kommentaator lobiseb, et just fini?i eelne lõik on koht kus võetakse tippkiirus üles
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
.
Pika jutu kokkuvõte oleks aga, et sain sõidust, vaatamata sellele, et oma tulemuse otsimist alustan protokolli tagumisest otsast, väga positiivse elamuse ja ilmselt muudan oma varasemaid plaane ja püüan ka Elva rattarallit sõitma minna. Mulgi sõidu ajal olen kahjuks tantsupeo ülevaatusel
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
.