Postitus
Postitas ivoSKP » 30. 09. 2019. 09:34
Paluküla Absurdini jääb vaid mõni loetud nädal, rajad on praeguses sügises päris hästi eelküpsemas ning ootamas et mitte öelda varitsemas just teid, armsad osalejad.
Nüüd on paras aeg, et juhtida viimast korda tähelepanu asjaolule, et Paluküla Absurdi nimi ei ole niisama näpu otsast võetud, vaid ikka tähistamaks antud sõidu olemust võimalikult täpselt.
Üks suuremaid pahandusi, mis juhtuda saab Absurdil on see kui enamuse ajast igati mõistlik inimene tuleb osalema mõtlematult. Seetõttu soovitame ikka tõsiselt kaaluda, kas on tõesti soov kannatada 14 km, et lõpuks arvukad keelele kogunenud vandesõnad välja paisata - kui ametlik silt #ropendaminelubatud paistab?!? Või ta näeb juba distantsi esimesel kolmandikul verevoolu tarretavaid kolbaga hoiatusmärke #suuredcojones & #juhu!DH!, mis sunnivad ratturilt eneselt küsima, a) kas mul on piisavalt enesekindlust? b) a kas mu enesekindlus on üleüldse õigustatud? Ning mida siin üleüldse mõeldakse #alzheimeri all, see ju mingi halvasti mäletamisega seotud õnnetu seisund?
Allpool veel rida üsna tõenäolisi mõtteid mida mõistlik inimene võib mõtelda sõidu ajal.
Mida kuradit siin õigupoolest mõeldakse #puhkajalga lõikude all, kas keegi irvitab minu üle?!? Puhata saab teatavasti vabaveeremise käigus, mitte mätastel sõtkumisega, rsk.
Jõuad päris pikalt väga ratsionaalselt juurelda, millest tulevad küll need imelikud nimed nagu #roomavöövilge #latimänniku #limatünniku, millega ju on tähistatud sisuliselt loomarajad padrikus?
18 km paiku garanteeritakse mulle, et lõppu ei tulegi - siin peaks ju olema ropendamine lubatud märge ikka ka juures...?
Kui veidi enne lõppu 19 km paiku algab #metsaskillialgõpe, siis hakkab kogu ettevõtmise sardooniline absurdsus ka kõige mõistlikumale inimesele väljakannatamatu raskusega peale suruma.
Kui lõpuks märkad #lastfuckery silti, on #elionilitter nii sügavale mälusoppidesse surutud, et seda ei suudaks isegi tagurpidi kerituna #alzheimeritõus ellu äratada!
Selleks ajaks oled juba täiesti veendunud, et rajameister on siia nimme need vastikud palgid ette langetanud, ega ometi selleks et nendest ülesõitmise oskused hakkaks välja arenema?!? Ratsionaalne rattur teatavasti satub metsa haruharva ning kui see juhtub, eeldab ta et igasugu standardile mittevastavad tüved oleks viimseni eest koristatud.
Ratsionaaalse ratturi rõõmuks esimene loogiline silt üle pika aja on muidugi #neverevermasiiatulen, kuid vaevalt see suudab heastada kogu olnud kurja.
Võibolla veidikene aitavad mõtteid korrastada ja Absurdi-eelset seisu taastada finishi teenused nagu soe toit, märjuke ja kuum iglusaun, aga seegi on ülimalt kahtlane, kuna saun on toimetatud siia metsa täiesti ebaloogiliselt ja ilma toimiva veevärgita.
Niisiis, kallid ratturid ja muiduseiklejad, enne ikka mõtleme ja siis tegutseme, eks!
#palukülaabsurd #27oktoobril #metsasnäeme #päevsoodukalõpuni