Väga lahe võistlus!
Korraldajale suured tänud sauna eest - väga mõnus oli võistlusjärgselt oma külmund konte mõnusas seltskonnas soojendada
Kui järgmine aasta oleks ka pesemine sooja veega, siis oleks minusugune "kanaarilind" veel õnnelikum. Teistel oli vist okei.
Aga kohutavalt libe oli - nii alla ja üles, kui ka kurvides. Raja kõrval mullapealse värske lume sees oli muideks paremgi, kahjuks puud ja raja suund ei lasknud seda varianti kasutada.
Mul oli korralik 2,6" karvane rehv all ja nägin, et paljudel oli hullemgi - aga ikkagi..., ma olen harjunud, et mul on alati parem kui teistel.

Oluline detail, kui sõiduoskused puuduvad.
Oleks pidanud ikka mõne pehme seguga downhill rehvi ostma ja alla kruvima - nagu ma siin teemas mõtlesin:
viewtopic.php?f=19&t=83660
Kahjuks lõin viimasel hetkel põnnama ja muretsesin sellised, mis veerevad ka. Aga see oli võistlus kus ratta kaal ning enda jõud ja vastupidavus polnud üldse olulised - jõudu oli aga maha panna seda ei saanud.
Kes see naelaga sõitis? Võiks kommenteerida, kuidas oli? Ma ise arvan, et väga hea tegelikult ei olnud - see oli selline lumesupp seal mitte sile kiilakas. Ja nägin, et mtb stardis oli üks inimene ka conti Mountain King rehviga - peaks olema väga pehme seguga asi. Kas oli ok?
Parmaat: mis rehviga siis ise sõitsid, et märkasid naela paremust? Ma nagu tõusudest sain ise põhimõtteliselt üles - välja arvatud pommiauk - probleem oli pigem kurvidega.
Aga lõppkokkuvõttes saime me kõik sõiduoskusi arendada - aitäh!