Pandivere rattasõit 21. juulil
Foorumi reeglid
Võistluste osaluste müügifoorum asub: viewforum.php?f=152
Võistluste osaluste müügifoorum asub: viewforum.php?f=152
Pandivere rattasõit 21. juulil
Stardipauk antakse 21. juulil Ebaveres --> https://goo.gl/maps/kAabz8NLYoNCq9n69
12:15 - Rahvasõit 20km (rajakaart)
14:00 - Põhisõit 43km (rajakaart)
Juhend ja registreerimine
https://www.sportos.eu/ee/et/pandivere-rattasoit-353/
Värskeim inf FBs:
https://www.facebook.com/pandivererattasoit
Re: Pandivere rattasõit 21. juulil
Kas põhirada on pigem MTB või pigem Graveli rattaga hea?
Kuivaga võib tugevatel graveliga keskmine kiirus pisut suurem olla, aga on raputavat ja pehmevõitu suusarada, nii et mugavam on MTB-ga. Ja eelmise aasta omast kogemustest - kui sajab, siis kindlasti MTB
Täitsa lahe rada.
Romude juures tegi mingi ~20 sõitjat grupp korralikut shortcuti
Romude juures tegi mingi ~20 sõitjat grupp korralikut shortcuti
740 tõusumeetrit
Romude juures tegi meil päris suur punt "trahviringi" - aru ei saanud, kuidas sellelt "karusellilt" maha saada. Muidu aga äge üritus ja korralik rada.
Väike1,2km ja kolmeminutiline lisapoonus oli neh
Krt ei tasu ikka koguaeg pea lenksu all sõita see käis minu kohta
Uuel ringil püüdsin igati korrektselt kõik poognad läbida ja igat meetrit nautida
Rong pani minema… neil oli kiire ja läks tagaajamiseks, kui seda niimodi saab võtta
Aga vägev oli ikkagi… kiidan heaks…
Kui aus, siis leidus mul tuttav lühikesel distantsil, kes tiirutas ümber lennuki ja kui finišis küsisin, et kuidas lennuk oli, kuna oli esimest korda, siis küsis ta kohe vast, et mis lennuk? Kus see veel oli
Krt ei tasu ikka koguaeg pea lenksu all sõita see käis minu kohta
Uuel ringil püüdsin igati korrektselt kõik poognad läbida ja igat meetrit nautida
Rong pani minema… neil oli kiire ja läks tagaajamiseks, kui seda niimodi saab võtta
Aga vägev oli ikkagi… kiidan heaks…
Kui aus, siis leidus mul tuttav lühikesel distantsil, kes tiirutas ümber lennuki ja kui finišis küsisin, et kuidas lennuk oli, kuna oli esimest korda, siis küsis ta kohe vast, et mis lennuk? Kus see veel oli
Rauno
Raja kirjelduses oli 740 tõusumeetrit. Mul näitas ka kell 200+ ja tunde järgi oli umbes sama
See oli paar aastat tagasi, kus neid suusamägesid sai ikka erinevatest külgedest võetud ja osad olid neist vastikult kannatamist nõudvad, kuna tõus algas kurviga ja põhjast tuli ronima hakata
Selle aasta tõusud suht tagasihoidlikud ja tavainimesele ka sõidetavad, et päris vastik ei hakkaks, aga tõusugurmaanidele jäi veidi pehmeks
Aga tegemist ongi vahva pereüritusega, kus ei peagi kogu küla ennast sodiks sõitma
Selle aasta tõusud suht tagasihoidlikud ja tavainimesele ka sõidetavad, et päris vastik ei hakkaks, aga tõusugurmaanidele jäi veidi pehmeks
Aga tegemist ongi vahva pereüritusega, kus ei peagi kogu küla ennast sodiks sõitma
Rauno