harrastajate ja eliidi sõidust on äkki abiks. raja äkilisemaid kohti seal kahjuks näha ei ole ja 2003 aastal tehti rada ümber veelgi kõvemaks
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
Ei tahaks kohe mitte uskuda, et eliidil tuleb kõigest 4-5 ringisparxxx kirjutas:tegelikult tuleb eliidil ringe teha nii 4-5,sest rada on aeglane ja raske ja pikkus tal 4 km. umbes!
eelmine aasta peeti Voka etapp varem kui lumi oli just sulanud ja maa polnud veel kuiv. viimastel ringidel enam osadest tõusudest üles ei saanud, tekkisi üks ca 100-150 m jooksukas, kus sumpasid mõnuga mudas. voka etapi tehnilisemad osad on laskumised. üks neist oli väga järsk, sõitsid mööda vagu otse alla. mäletan, et üks mees kukkus sealt ise alla, ratas jäi üles. sel aastal pidi neil veel midagi varuks olemaprofit4 kirjutas:..nii huvitav kas Voka etapp tõotab sama raske tulla nagu EEC etapil Haanjas, kus kohati muda põlvini, kas keegi oskab ka kommenteerida kui tehniline see sõit tuleb
,
raske ei võrdu tehniline.profit4 kirjutas:..nii huvitav kas Voka etapp tõotab sama raske tulla nagu EEC etapil Haanjas, kus kohati muda põlvini, kas keegi oskab ka kommenteerida kui tehniline see sõit tuleb
,
poolel teel jõhvi ja sillamäe vahel, piiteri maanteelt mere pole, viidad tee ääres abistavad kui neid just emexisse pole viidud.SL kirjutas:Kas keegi teab kui kaugel Voka Tallinnast asub. Ja kuhu suunas? Häbi tunnistada, kuid seekord on esimene kord minna.
EDIT: vaatasin, et Jaanus oli espordis porole vastanud juba - Jõhvi 10 km ja kohal. PS jääb samaks.
PS - espordis on registreerijaid häbematult vähe - kus kõik XC tõsihinged siis on, kes siin sõna võtavad?
ei ole küll ainult XC fänn, kuid regamisel, igaks juhuks kuupäeva kontrollides, avastasin et olen enda hinge ära lubanud võrtsjärve mängudele sangpommi ja kirikupaadi tarvisSL kirjutas: PS - espordis on registreerijaid häbematult vähe - kus kõik XC tõsihinged siis on, kes siin sõna võtavad?
jah täpselt peale seda suuremat kurvi ehk siis peale seda Oru bussipeatust.....martin kirjutas:tänu teeremondile pole ka teeviitasi, ehk homme on mingisugune.Minu arust jääb Voka "sissesõit" ühe suurema kurvi peale, mis on ka kaardilt selgelt näha.Jõudu orenteerumisel.Võistlejaid tõesti vähe.Loodame, et kohapeal regajaid on hulgim
Liiale läinud on leebelt öeldud.Jack kirjutas: Samas oli rajameister liiale läinud. Teistel paluks mitte eeskuju võtta...
kes siis kinni pani harrastajad? kui ma ära läksin siis tiit pekk juhtis, tölp oli üsna kannul ja siis tuli punt kuys olid vist koos klemm, märt ja veel paar meest. muideks tiit pekki laskumiskiirus teistega võrreldes oli muljet avaldavAlvaro kirjutas: VCE liikmed said kaks poodiumikohta kolmest. Kaks poissi läksid meid mütsiga lööma, üks võttis küll esikoha pika vahega ära, aga teise jätsime sinna metsa oma kadunud hingamist otsima![]()
A.
no eks ma siis järgmine kord teen nad väiksemaks ja lasen siis ülesse...ja see fiiling on võibolla ka rajast?Jack kirjutas:Piltidel on fiiling igatahes olemas....
Peab ainult kettale salvestana, brauseris liiga suured.
Oled kindlasti juba muljedi kuulnud tagaselja, aga paneme siis igaks juhuks veel, kuna tulemusi veel pole,tarmo kirjutas:kes siis kinni pani harrastajad? kui ma ära läksin siis tiit pekk juhtis, tölp oli üsna kannul ja siis tuli punt kuys olid vist koos klemm, märt ja veel paar meest. muideks tiit pekki laskumiskiirus teistega võrreldes oli muljet avaldaveile oli kohalikel selge eelis
seda näitas ka taavi selder, kellest sigvard kukk möödus alles viimasel ringil
Nojah, T.Pekki suhtes võib küll uskumatu olla kuid mina tagasihoidliku ratturina kaotasin ässadele ringiga juba 2,5 ringi pealAlvaro kirjutas:Mine võta kinni - tiba uskumatu tundub kolme ringi peale kaotada ringiga...........
Igaljuhul ääretult kohatu käitumine...ise veel korvpalli kohtunik. Olenemata põhjusest, peaks käte käiku laskmine küll viimane olema. Olin isegi sel võistlusel ja samal ajal ka kohal, kuid sellist vahejuhtumit ei näinud. Võibolla oli tüübi poeg kah veel kõrval, ning oli tema ees vaja "kõvat meest" mängida.