vajutan maanteelMarkoS kirjutas:
..... nii, et ole mees ja vajuta.
![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
vajutan maanteelMarkoS kirjutas:
..... nii, et ole mees ja vajuta.
ei, taaramäe oli vist sinises, suurt vahet pole, jutu mõte selles, et kes väga vett kardab võib ju kõige ees sõita või tunni ajapärast järgi tulla selle asemel, et ohtlikke olukordi tekitada...eelmine aasta sõitsin maratoni rocksteriga, rocksteril külgedel nukid ja pidasid väga hästi, fast fred oli eile ikka VÄGA libe roobastes. enda kukkumises olin täielikult ise süüdi, lihtsalt kiirus oli päris suur ja esiratas libises roopas alt äraRom kirjutas:Ma vist sõitsin sel hetkel Sul sabas, sõideti kahes reas kui kollaseRuve kirjutas:päris alguses metsavahel oli küll üks selline mats. Taaramäe oli see kes ees pidurdas, sõitsin talle lenksuga sadulasse välja, aga mul õnnestus püsti jääda ja edasi sõita. minu seljataga oli kuulda paraku kukkumist. Taaramäe ees oli punases Classicu riietuses tüüp. peale 1 km sõitu oli taaramäe jälle mul kõrval.. sõideti kahes reas, aga mees lihtsalt trügis ette kahe raja vaheltRom kirjutas:Üks mats oli raudselt sellest et mingid vennad ,nähes vee-või poriloiku
hakkasid paaniliselt pidurdama ja mis siis tagumistel üle jääb kui selle libedaga neile rattasse sõitakui Taaramäele ütlesin, et "kuule mees mis trügid, sinu pidurdamise pärast juba korra kukuti", sain vastuseks, et "mina ei pidurdanud, see pidurdas", näidates classicu riietuses tüübi poole... sõidu alguses oli üldse väga palju "ütlemisi" ja sõimu kuulda, tavaliselt võetakse asja palju rahulikumalt
vormiga tüüp hakkas keskelt eiteakuhu proovima, tal järgi mingi lokkisjuustega vend, siis ma ütlesi talle et
"ära nii tee, niigi on libe"...noored uljaspead.
Fast Fred on ees natuke libe aga tsiteerides Jacki "ennast peab usaldama" ja siis pole hullu...
Ei ole jah põhjust kaasa tunda. Enne sõitu ka üks tuntud rattahai stardis hullutas - päris lolliks läinud, et FF-ga rajale lähed - mingid hullud laskumised (kiigejuures etc) pidid olema, kus FF-ga kindlalt välja lendad. Ei midagi. Laskumistel just muust rahvast eest ära nüüd ka ei sõitnud kuid maha ka ei jäänud. Samas FF-ga 40-ga sõita on suisa nauding.tp kirjutas:kaasa tunnen Fast fredi meestele.
fast frediga oli kohati tõesti libe aga kaasatundmiseks kyll põhjust pole. kruusapeal andmist oli ju väga palju ja see kompenseeris selle täiega. vähemasti ise olen oma kummivalikuga rahul
Ega minulgi mingi porikumm ei olnud - poolkulunud twister, mis aga märjaga peab siiski natuke paremini FF. FF on muidugi üks paremini veerevaid kumme, aga twister lendab ka 40-ga kruusal hästi.SL kirjutas:Ei ole jah põhjust kaasa tunda. Enne sõitu ka üks tuntud rattahai stardis hullutas - päris lolliks läinud, et FF-ga rajale lähed - mingid hullud laskumised (kiigejuures etc) pidid olema, kus FF-ga kindlalt välja lendad. Ei midagi. Laskumistel just muust rahvast eest ära nüüd ka ei sõitnud kuid maha ka ei jäänud. Samas FF-ga 40-ga sõita on suisa nauding.
Seda tegi ta küll.Martster kirjutas:muda andis asjale jume.
Vaadake siis oma "kangelasele kollases" näkkuRuve kirjutas:päris alguses metsavahel oli küll üks selline mats. Taaramäe oli see kes ees pidurdas, sõitsin talle lenksuga sadulasse välja, aga mul õnnestus püsti jääda ja edasi sõita. minu seljataga oli kuulda paraku kukkumist. Taaramäe ees oli punases Classicu riietuses tüüp. peale 1 km sõitu oli taaramäe jälle mul kõrval.. sõideti kahes reas, aga mees lihtsalt trügis ette kahe raja vaheltkui Taaramäele ütlesin, et "kuule mees mis trügid, sinu pidurdamise pärast juba korra kukuti", sain vastuseks, et "mina ei pidurdanud, see pidurdas", näidates classicu riietuses tüübi poole... sõidu alguses oli üldse väga palju "ütlemisi" ja sõimu kuulda, tavaliselt võetakse asja palju rahulikumalt
Tollel kutil läksid mõlemad rattad korraga alt, napilt sain vasakult mööda.Alvaro kirjutas:Vaadake siis oma "kangelasele kollases" näkkuRuve kirjutas:päris alguses metsavahel oli küll üks selline mats. Taaramäe oli see kes ees pidurdas, sõitsin talle lenksuga sadulasse välja, aga mul õnnestus püsti jääda ja edasi sõita. minu seljataga oli kuulda paraku kukkumist. Taaramäe ees oli punases Classicu riietuses tüüp. peale 1 km sõitu oli taaramäe jälle mul kõrval.. sõideti kahes reas, aga mees lihtsalt trügis ette kahe raja vaheltkui Taaramäele ütlesin, et "kuule mees mis trügid, sinu pidurdamise pärast juba korra kukuti", sain vastuseks, et "mina ei pidurdanud, see pidurdas", näidates classicu riietuses tüübi poole... sõidu alguses oli üldse väga palju "ütlemisi" ja sõimu kuulda, tavaliselt võetakse asja palju rahulikumalt
![]()
http://www.velodroom.ee/mtb/elva2004/7250811_G
Tundub, et rajal oli kusagil mingi ohtlik laskuminetaavid kirjutas: Ja Elva jõe äärde laskumisel olevate poiste "kukub-ei-kuku" jutu peale ronisin ratta seljast igaks juhuks maha ja vantsisin alla...
nu mida ühelt lätlaselt muud tahta...Alvaro kirjutas:Vaadake siis oma "kangelasele kollases" näkkuRuve kirjutas:päris alguses metsavahel oli küll üks selline mats. Taaramäe oli see kes ees pidurdas, sõitsin talle lenksuga sadulasse välja, aga mul õnnestus püsti jääda ja edasi sõita. minu seljataga oli kuulda paraku kukkumist. Taaramäe ees oli punases Classicu riietuses tüüp. peale 1 km sõitu oli taaramäe jälle mul kõrval.. sõideti kahes reas, aga mees lihtsalt trügis ette kahe raja vaheltkui Taaramäele ütlesin, et "kuule mees mis trügid, sinu pidurdamise pärast juba korra kukuti", sain vastuseks, et "mina ei pidurdanud, see pidurdas", näidates classicu riietuses tüübi poole... sõidu alguses oli üldse väga palju "ütlemisi" ja sõimu kuulda, tavaliselt võetakse asja palju rahulikumalt
![]()
http://www.velodroom.ee/mtb/elva2004/7250811_G
paar sõnumit ülalpool on linktaavid kirjutas: elva pildid (espordi omad) kusagil üleval??