Transport Otepääle (30.07.'05)
Foorumi reeglid
Võistluste osaluste müügifoorum asub: viewforum.php?f=152
Võistluste osaluste müügifoorum asub: viewforum.php?f=152
Transport Otepääle (30.07.'05)
Kas keegi mahutaks laupäeval Otepää Elionile minnes oma transpordivahendisse veel ühe inimesele ja ratta Pean ennast korralikult üleval ja aitan bensiinirahaga
Oleks sisuliselt sama soov - laupäeval transport Otepääle ja tagasi. Bensuraha tasuksin ka. Samas on väike erisoov: oleks vaja tagasi hästi kiiresti saada (ses mõttes, et mitte kihutada aga pigem, et saaks võimalikult vara tulema). Õhtul on pulma minek ja mida varem ma tagasi saan, seda parem. Seega oleks kõige parem, kui sa oled <300 sõitja - siis jõuad ka supi ära süüa, ratta puhtaks loputada ja seejärel olen ka mina lõpetanud ja saame tagasisõitu alustada. Ise olen kiire tagasisõidu huvides nõus supist loobuma Teavitada kas erasõnumiga või telefonile 5212048 (Kaupo).
Oleks mul vaid kallim ratas, küll siis sõidaks!
Seekord tundub olevat palju transpordi hädas inimesi
Endal ka seekord transpordi hädad kui kellegil pakkuda transport Tallinn-Otepää-Tallinn siis oleks väga tänulik ja kokkuleppel kas tasuma osa bensu rahast vms.
Privaatsõnum või 55597629
Endal ka seekord transpordi hädad kui kellegil pakkuda transport Tallinn-Otepää-Tallinn siis oleks väga tänulik ja kokkuleppel kas tasuma osa bensu rahast vms.
Viimati muutis Skatch, 26. 07. 2005. 13:32, muudetud 1 kord.
Pole sellist päeva, mis ei sobiks rattasõiduks.
- vigurivänt
- Rattur
Mis sa seal Elvas teed?Seekord ju sõit Otepääl.Skatch kirjutas:Seekord tundub olevat palju transpordi hädas inimesi
Endal ka seekord transpordi hädad kui kellegil pakkuda transport Tallinn-Elva-Tallinn siis oleks väga tänulik ja kokkuleppel kas tasuma osa bensu rahast vms.
vigurivänt kirjutas:Mis sa seal Elvas teed?Seekord ju sõit Otepääl.Skatch kirjutas:Seekord tundub olevat palju transpordi hädas inimesi
Endal ka seekord transpordi hädad kui kellegil pakkuda transport Tallinn-Elva-Tallinn siis oleks väga tänulik ja kokkuleppel kas tasuma osa bensu rahast vms.
Assa kurivaim, Elva veel hinges sees
Muudetud õigeks nüüd.
Pole sellist päeva, mis ei sobiks rattasõiduks.
mul oleks pakkuda selline poolik variant aga igaks juhuks panen kirja kui kellegil on oma rattahoida(reelingud on katusel olemas) siis sinna saab yks mees minuga kindlasti, tagasi tulek on praegu veel lahtine st sõltub kuidas võistlustel tunne on, kui on hea siis jään ööseks tartu kanti ja hommiku timeks cup-le, samas võimalik et tulen kohe peale võistlust tagasi. viimane variant tundub hetkel tõenäolisem.
Mul on pakkuda üks vaba koht Tartust Otepääle ja tagasi.
Samuti pühapäeval on pakkuda 2 kohta Aravete Timeksile ja tagasi.
Edit: otepää kohad on täis, timeksile on veel pakkuda.
Samuti pühapäeval on pakkuda 2 kohta Aravete Timeksile ja tagasi.
Edit: otepää kohad on täis, timeksile on veel pakkuda.
Viimati muutis Kirsa, 29. 07. 2005. 20:51, muudetud 1 kord.
Aga mina Olen nõus isegi sellest "kiire tagasi saamise" klauslist loobuma. Kindel on see, et tahan peale võistlust Tallinnasse saada, olgu siis väga kiiresti, kiiresti või normaalsel ajal. Kuna ma Rakkesse niikuinii tulla ei saa, siis väga tahaks Otepääl joonel olla. Ootan endiselt pakkumisi.Ceesu kirjutas:arouseril transport olemas
Oleks mul vaid kallim ratas, küll siis sõidaks!
Kui toppida Ford Sierrasse (UNIVERSAAL) 4 jalgrattast koos ratturitega siis olen nõus peale Otepää EECi Tallinna tagasi tooma.
3 rattast mahuvad lõbusalt, nelja pole veel proovinud!
Sõidan praegu välja ja ühendust saab mobiilile helistades: 56 6000 62
Helista siis julgelt kui tahad laupäeval peale autasdustamist,kell 16.30, Otepäelt Tallinna saada.
3 rattast mahuvad lõbusalt, nelja pole veel proovinud!
Sõidan praegu välja ja ühendust saab mobiilile helistades: 56 6000 62
Helista siis julgelt kui tahad laupäeval peale autasdustamist,kell 16.30, Otepäelt Tallinna saada.