Tundub, et meil on järjekordne uus rada. Asi toimub teises kohas kui eelmine aasta. Link Espordi kommentaaridele.
Ei tea kas rada läheb siit läbi?

PS! Mul on välja pakkuda 2 kohta laupäeval Tartust Kosele ja tagasi.
august sai paremalt mööda nii et ei saanud aru et seal üldse mingi auk oleks olnud. enne tõusu oli juba hoog üleval ja ühe jutiga läks üles. igasugune nikerdamine a la esiotsa tõstmine oleks seal juba ajaraiskamine. sellised kohad tuleb alati juba soojenduse ajal üle vaadata, et kuidas paremini saaksurmo kirjutas: August sai kõige kiiremini, minnes keskelt ja tõstes esiratast, aga ei näinud kedagi peale minu kes seda kasutanud oleks.
täpselt parem poolt, täie hoogam, vasakult ja keskel ei saand mitte kuigagi nii hästi, ajakadu oli ainult siistarmo kirjutas:august sai paremalt mööda nii et ei saanud aru et seal üldse mingi auk oleks olnud. enne tõusu oli juba hoog üleval ja ühe jutiga läks üles. igasugune nikerdamine a la esiotsa tõstmine oleks seal juba ajaraiskamine. sellised kohad tuleb alati juba soojenduse ajal üle vaadata, et kuidas paremini saaksurmo kirjutas: August sai kõige kiiremini, minnes keskelt ja tõstes esiratast, aga ei näinud kedagi peale minu kes seda kasutanud oleks.
hiljem vaadates tundus tõesti et paremalt sai lihtsamini, aga nägin ise, kuidas urmo oma pakutud varianti teostas, ja temast kiiremini said seda kohta küll vist ainult päris tipudkristjan07 kirjutas:täpselt parem poolt, täie hoogam, vasakult ja keskel ei saand mitte kuigagi nii hästi, ajakadu oli ainult siistarmo kirjutas:august sai paremalt mööda nii et ei saanud aru et seal üldse mingi auk oleks olnud.urmo kirjutas: August sai kõige kiiremini, minnes keskelt ja tõstes esiratast, aga ei näinud kedagi peale minu kes seda kasutanud oleks.
Ma ei kujuta ette kui XC kärbsed te olete, aga see jutt on teil küll utoopiline. Prooviringil sai teadmatusest ja tumedatest prillidest tingituna selle auguga tutvutud ja rohkem ei tahtnud. Tarmo ja kõigi teiste sõitjate variant paremalt minna sai olla ainuõige energikuluvaba trajektoor. Sealt lihtsalt veeres üle ilma midagi tundmata.mono-cyclist kirjutas:hiljem vaadates tundus tõesti et paremalt sai lihtsamini, aga nägin ise, kuidas urmo oma pakutud varianti teostas, ja temast kiiremini said seda kohta küll vist ainult päris tipud
mina käisin küll esimesel ringi kellegi ees üle nipli. see oli selles kohas, kus jope rippus...m6mm kirjutas:Esimesel ringil käis minu ees sõitnud vend seal üle nipli ja kahel ringil jäin ise ka mutta kinni. Tutvumisring enne sõitu annab sellisel rajal väga palju juurde!