Juhend
Aeg ja koht: Võistlused toimuvad 08.oktoobril 2005.a. Elva Lauluväljakul. Võistluste algus kell 12.00. Mandaat ja võistlejate litsentsikontroll Elva Spordiliidus,Elva, Puiestee 2. kella 9.30 ? 11.00. Võistlustrass kulgeb Elva Laulu-väljaku , Kalda tänava ja suusahüppetorni ümbruse parkmetsas. Registreerimine: Eelregistreerimine teha 06.oktoobriks kell 17.00 e-postiga aadressil : juri717@hot.ee
Tasub jälgida, et õigel ajal kohale jõuad.
Selline info ka veel, et see aasta käivad numbrid ratta külge, haaknõelu pole vaja, küll tasub kaasa võtta kaablivitsad.
Elva sügiskross - 8.oktoober 2005
Foorumi reeglid
Võistluste osaluste müügifoorum asub: viewforum.php?f=152
Võistluste osaluste müügifoorum asub: viewforum.php?f=152
Jagan oma eelmise aasta kogemust Elvas.
Miskipärast ei olnud eelnevalt juhendit lugenud ja ei teadnud siis, et eelnev regamine on . Jõudsime 12 ajal kohale ja harrastajate start oleks olnud umbes kell 14. Ühesõnaga 2 tundi aega külmetada ja noorte võistlust vahtida. Suundusime siis otsejoones ennast regama, aga korraldaja teatas, et sellega on finito ja kogu lugu. Jäigi sõitmata.
Eriti normaalne on harrastajaid nusserdada ja kamandada mitmeid tunde varem kohale. Ma saan aru kui neil oleks seal mingi eri hi tech arvuti/kiibi süsteem olnud, aga ei. Meile tegi see iseenesest nalja, sest peakorraldaja sel üritusel on varemgi analoogseid asju teinud ja jäärapäiseks jäänud. Kui aga oleks selleks sõitnud näiteks Tallinnast kohale siis ilmselt ei oleks just õnnelik olnud.
Nii siis hoolitsetaksegi ala kandepinna eest.
Miskipärast ei olnud eelnevalt juhendit lugenud ja ei teadnud siis, et eelnev regamine on . Jõudsime 12 ajal kohale ja harrastajate start oleks olnud umbes kell 14. Ühesõnaga 2 tundi aega külmetada ja noorte võistlust vahtida. Suundusime siis otsejoones ennast regama, aga korraldaja teatas, et sellega on finito ja kogu lugu. Jäigi sõitmata.
Eriti normaalne on harrastajaid nusserdada ja kamandada mitmeid tunde varem kohale. Ma saan aru kui neil oleks seal mingi eri hi tech arvuti/kiibi süsteem olnud, aga ei. Meile tegi see iseenesest nalja, sest peakorraldaja sel üritusel on varemgi analoogseid asju teinud ja jäärapäiseks jäänud. Kui aga oleks selleks sõitnud näiteks Tallinnast kohale siis ilmselt ei oleks just õnnelik olnud.
Nii siis hoolitsetaksegi ala kandepinna eest.
Juhendi järgi tundub, et erinevalt teistest sügiskrossidest on Sen0 ja Sen1 eliidiga samas stardis... Muidu poleks mul selle vastu midagi aga kuna ring on aint 7 x 2,5km siis võib sõit suht lühikeseks jääda selliselt... teab keegi kas ringiga saajad korjatakse kohe ära ära või lastakse kuni võitja lõpuni sõita?
Sama situatsioon esines esimest korda kaks aastat tagasi Tihemetsas, siis korjati mind ka poole peal ära, kuna Kangert oli järgi jõudnud. Samas said nad 3 minti varem minema. Hiljem tunnistati, et seetõttu ei olnud ärakorjamine õigustatud. Kuna stardiaeg on ka seekord erinev, siis oleks tõeliselt nõme seda tingimust rakendada, kuna see minut seal vahel on.AH kirjutas:Juhendi järgi tundub, et erinevalt teistest sügiskrossidest on Sen0 ja Sen1 eliidiga samas stardis... Muidu poleks mul selle vastu midagi aga kuna ring on aint 7 x 2,5km siis võib sõit suht lühikeseks jääda selliselt... teab keegi kas ringiga saajad korjatakse kohe ära ära või lastakse kuni võitja lõpuni sõita?
Treeni vähe, aga kvaliteetselt!
http://www.ccrotamobilis.ee
http://www.ccrotamobilis.ee
Tulemused.
Ise jätsin rajale 100%. Lihased olid viimase valu piiril kogu sõidu. Aga kuna rada oli kiire ja kuiv ja sobis, siis tuli ainult panna. Konkurents on kõvemaks läinud, 4-ndast kohast enamat ei suutnud.
Rada oli see aasta vähe huvitavam ja raskem ka. Tõusumeetreid tuli 8 ringi ja 25km-ga 510m. Rohkem kui mõnel maratonil...
Tiidule infoks, et minu aeg oli 1:07 ... ajasin pärast võistlust vähe sassi.
Ise jätsin rajale 100%. Lihased olid viimase valu piiril kogu sõidu. Aga kuna rada oli kiire ja kuiv ja sobis, siis tuli ainult panna. Konkurents on kõvemaks läinud, 4-ndast kohast enamat ei suutnud.
Rada oli see aasta vähe huvitavam ja raskem ka. Tõusumeetreid tuli 8 ringi ja 25km-ga 510m. Rohkem kui mõnel maratonil...
Tiidule infoks, et minu aeg oli 1:07 ... ajasin pärast võistlust vähe sassi.