velo.clubbers.ee CUP Tartu
Foorumi reeglid
Võistluste osaluste müügifoorum asub: viewforum.php?f=152
Võistluste osaluste müügifoorum asub: viewforum.php?f=152
Uuu. Mis me selle etapiga siis teeme?
Antti on meil vist natuke haige ja pimedaks läeb varakult, aga teeks ikka midagi. Nagu ma aru sain, siis ajavõtuteenust saab Antti ikkagi pakkuda.
Mul oleks täna õhtul võimalik radu sõita vaatama, Ihaste kohapealt võiks keegi situatsiooni tundev inimene ees sõita.
Vooremäe-d ja Vapramäe-d jäävad vist kindlalt kõrvale, kui just nightride-i ei taha korraldada.
Variant on veel see kunagi väljapakutud Raadi lennuväljatagune rada. Tol hetkel olid vihmased ilmad ja rada väga savine, aga nyyd on pikalt kuiva pidanud.
Antti on meil vist natuke haige ja pimedaks läeb varakult, aga teeks ikka midagi. Nagu ma aru sain, siis ajavõtuteenust saab Antti ikkagi pakkuda.
Mul oleks täna õhtul võimalik radu sõita vaatama, Ihaste kohapealt võiks keegi situatsiooni tundev inimene ees sõita.
Vooremäe-d ja Vapramäe-d jäävad vist kindlalt kõrvale, kui just nightride-i ei taha korraldada.
Variant on veel see kunagi väljapakutud Raadi lennuväljatagune rada. Tol hetkel olid vihmased ilmad ja rada väga savine, aga nyyd on pikalt kuiva pidanud.
Hehe. 19:10 loojub päike :). Aga pole probleemi, ma olen käsi.Lauri kirjutas:Kirsa, läheme täna vaatame rajad üle. Teeme näiteks kell 19.00 (varem ei jõua kuidagi :( )kogunemise Annelinna keskuse juures? Ja siis lähme vaatame need ihaste rajad läbi. Pimeda peale ei tohiks veel jääda. A ma igaks juhuks võtan oma lambi kaasa.
Võtan kah oma lambi kaasa ja kui sina oma pro?ektori võtad, siis ongi nagu päev ju :).
Nii siis...
Homme ehk kolmapäeval toimub 3. Tartu VCE etapp.
Ja toimub see Ihastes:
Kohalikud nimetavad seda Ihaste-bangalo'ks.
Täpne rada on veel märkimata, sest ootamatu äikesevihm peletas meid metsast välja(hea valge oli küll nightride-da), aga rajamärkimislinti on piisavalt ning homme enne starti teeme raja valmis.
Start on avatud kell 18:00 kuni 19:00. Numbrid ja kiivrid kaasa.
Raja pikkus on orienteeruvalt 3-4km, võistlus tuleb 2 ringiline.
Tõuse ja laskumisi kahjuks pole, aga see-eest on pea 100% juurikane singletrack :)
Ja toimub see Ihastes:
Täpne rada on veel märkimata, sest ootamatu äikesevihm peletas meid metsast välja(hea valge oli küll nightride-da), aga rajamärkimislinti on piisavalt ning homme enne starti teeme raja valmis.
Start on avatud kell 18:00 kuni 19:00. Numbrid ja kiivrid kaasa.
Raja pikkus on orienteeruvalt 3-4km, võistlus tuleb 2 ringiline.
Tõuse ja laskumisi kahjuks pole, aga see-eest on pea 100% juurikane singletrack :)
ja-jah. Tunnen ka seda metsatukka. Onnigi kunagi seal ehitatudKirsa kirjutas:Nii siis...
Ja toimub see Ihastes:
Tõuse ja laskumisi kahjuks pole, aga see-eest on pea 100% juurikane singletrack
Aga kas seda minu pakutud sõjave harjutusväljakut/ratsabaasi ka vaatamas käisite. Ei kõlvanud ?
Trennis tuleb sõita sama kiirest, kui võistlusel. Või isegi natuke kiiremini!
Me ei jõudki eile sinna ratsa baasi juurde . Terve õhtu läks Uus-Ihaste radadega tutvumiseks. Aga muidu peaks päris norm rada tulema, on kiiremat rada ja ka puudevahel nikerdamistAndrus K kirjutas: ja-jah. Tunnen ka seda metsatukka. Onnigi kunagi seal ehitatud
Aga kas seda minu pakutud sõjave harjutusväljakut/ratsabaasi ka vaatamas käisite. Ei kõlvanud ?
velo.clubbers.ee
Niisiis.. panin mälu järgi meelevaldselt kirja teed seal metsas...
kindlasti on seal tegelikult rohkem teid, täpne rada ju kohapeal
[copyright info: kaart Maaameti avaliku teenuse saidilt]
mittekohalikele juhenditeks ka legend:
1 -Annelinna keskus
2 -Ihaste hotell
3 -Arvatav START, tõenäoliselt kogumeniskoht
4 -Teine võimalus stardiks
3. punkti juures on jalgpalliväljaku suurune plats, väike majake tõenäoliselt vist seal sis algus.
lähen ise ka kella 17.00-ks aitan rada märkida.
kindlasti on seal tegelikult rohkem teid, täpne rada ju kohapeal
[copyright info: kaart Maaameti avaliku teenuse saidilt]
mittekohalikele juhenditeks ka legend:
1 -Annelinna keskus
2 -Ihaste hotell
3 -Arvatav START, tõenäoliselt kogumeniskoht
4 -Teine võimalus stardiks
3. punkti juures on jalgpalliväljaku suurune plats, väike majake tõenäoliselt vist seal sis algus.
lähen ise ka kella 17.00-ks aitan rada märkida.
..:: on the road again ::..
sõidan ja ei mölise:)
päris hea koht oli see Ihaste rada,mis siis et tõuse polnud kuid sellegipoolest tõeline katsumus ja palju nikerdamist.Väga vinge:))
Rada sai tõesti päris lahe. Oli juurikaid, oli kiiret kruusateed, oli rakvere taolist pori mülgast ja niisama nikerdamist oli natukene. Nikerdamist oli isegi nii palju, et ühe pöördepeal sai ratas risti keeratud ja maaga lähemat tutvust tehtud. Ma arvan, et kõik, kes kohal käisid jäid rahule. Ja kui seal veel tõusud ja laskumised oleks olnud, siis oleks ikka 100% XC rada valmis olnud.
velo.clubbers.ee
Ei hakka halama itimeeste raskest elust, vaid panen tulemused üles
Rõõm näha, et peale mingi tekkinud tuumiku, kes igal etapil kohal on olnud, on igal etapil uued ja uued "külalisesinejad". Jõudu ja jaksu neile, et neistki tuumiku liikmed saaksid.
Tänaste tulemuste juures juhin tähelepanu, et viimasel kolmel osalejal oli silma järgi vanust ligi 2x vähem, kui muul seltskonnal. Niiet vaadake ette, paari aasta pärast näete ainult selga, kui mööda vuhisevad
Järgmiste etappide kohta saan jälle öelda, et kui ilma ja valgust antakse, siis tuleb
Rõõm näha, et peale mingi tekkinud tuumiku, kes igal etapil kohal on olnud, on igal etapil uued ja uued "külalisesinejad". Jõudu ja jaksu neile, et neistki tuumiku liikmed saaksid.
Tänaste tulemuste juures juhin tähelepanu, et viimasel kolmel osalejal oli silma järgi vanust ligi 2x vähem, kui muul seltskonnal. Niiet vaadake ette, paari aasta pärast näete ainult selga, kui mööda vuhisevad
Järgmiste etappide kohta saan jälle öelda, et kui ilma ja valgust antakse, siis tuleb
Mina sellise variandi välistaks. Toomel võib niisama sõitmas käia, aga trenni pidevalt teha või mingit võistlust korraldada on suht imelik. Toomel on pidev jama, et poisikesed kimavad mööda muru ning panevad siis pidurit nii, et muru lendab. Nad on seal ratturite maine nii alla viinud, et ise ei taha enam niisama üksindagi seal sõita, rääkimata siis mitteametlikust võistlusest. Ühesõnaga ei tahaks põhjust anda, et Tartu Postimehest peaks lugema, et velo.clubbersi rattahuligaanid käisid Toomemäel kihutamas. Peale seda võetakse igat rattaga poisinolki kui velo.clubbersi liiget.ints71 kirjutas:me käisime laupäeval Toomemäel sõitmas,seal saab ka väga edukalt võistluse korraldada,kui vaid see mitte väga extreemne pole.Sõltub osavõtjatest ,niisama moodi ka raadi rada,igaühe jaoks ei ole see just meelitav vist:)
- Väntan visaduse levialas -
ühe etapi võiks ju vorbusel teha. seal saaks miskise paari km raja küll maha märkida kui enne veidi eeltööd teha (muru niita ja oksi koristada). kevadel Rauliga käisime ja sai sõita küll, teha kasvõi mitu ringi kui muidu väikeseks jääb. olen ise käsi rada koostama ja maha märkima ja trimmeri muru niitmiseks saab ka kaasa võtta.
Pakuks välja homme. Nädalavahetusest mul ratas porine, vaja see enne ära pesta. Aga kui minna autoga ja võtta trimmer heina niitmiseks kaasa...siis kasvõi täna a ja alates kella 6-st. Rattaga sobiks homme ja ka kuskil kell 6.
Variandina oleks teha ka nn. dendropargis, ehk siis EPMÜ metsanduse õppehoone tagune ala.
Variandina oleks teha ka nn. dendropargis, ehk siis EPMÜ metsanduse õppehoone tagune ala.
-
- Rattur
Ja veel oleks võimalus teha seal laululava taga uutel suusaradadel SPRIDI etapp .. Tegelikult võiks jah vorbusel selle sõidu teha, kuna seal saab sellist nikerdamist ka olema. Ise kahjuks ei saa vist rada korrastama tulla (kui ainult neljap peale 6-t vbla jõuaks) Kui homme lähete, siis proovin jõuda...
velo.clubbers.ee
Dendropark on hea koht tõesti. Saab natuke pikemat sõitu teha. Vorbuse häda ongi selles, et seal rajad nii lühikesed, et 10 km sõitmiseks pead 20 ringi sõitma - sucks. Sprint on küll tore, kuid praeguse jahedama ilmaga võid omal mandlid suust välja sprintida.rootsikunn kirjutas:dendropargis suht mõnusad rajad, aint sellise ilmaga nagu hetkel tuleks seal kyll mõnus ralli. dendropargis oleks vabalt sõidetav talvine 5km suusaring .
- Väntan visaduse levialas -