Tartu RM 2009

Infot ja muljeid võistluste kohta
Foorumi reeglid
Võistluste osaluste müügifoorum asub: viewforum.php?f=152
Rain
Rattur

Re: Tartu RM 2009

Postitus Postitas Rain » 25. 09. 2009. 09:47

kaarelk kirjutas:
siim_s kirjutas:mulle meeldis see koht: "It was only when I looked at the results that I realised that one of the two Finnish riders was actually a woman!"
huvitav paljudel esikohtadele sõitnud naistel üldse omad domestique`d värvatud olid ? kui lõpuprotokolli vaadata siis ivanda eiduka oli näiteks 2 sekundises finishiintervallis koos 2 ja samas grupis koos 5 läti mehega (kõik siiski teiste - või üldse mitte klubide värvides).
Juhtusin Ivandaga samas pundis sõitma viimased 60 km ja kõrvalt vaadates ei saanud küll aru, et samas pundis sõitnud lätlased teda aidanud miskitmoodi oleksid. Pigem oli Ivanda taktikaks hoida end pidevalt Poola naise tuules ja sinna vahele ei lastud kedagi. Poolatar oli minu arvates selgelt aktiivsem ja Ivanda üritas iga hinna eest mitte maha jääda. Mingit suhtlust ma lätlaste vahel ei märganud.

Tundub, et vähemalt kolm esimest kohta jagati ilma palgatud abilisteta (y)

maanus
Rattur

Postitus Postitas maanus » 25. 09. 2009. 11:50

blond kirjutas: No ei olnud ju nii hull, Maanus:))
Muidu oleks täitsa panges jah olnud ,kui poleks meeldivat atmosfääri nii enne kui pärast maratoni. Nii, et mingeid arme mulle ei jäänud,kui ehk siis hingelised, :)

Kasutaja avatar
Alvaro
Rattur

Postitus Postitas Alvaro » 19. 10. 2009. 10:40

AndreK kirjutas:
Kuldar kirjutas:ahoi,
siira huviga ootan Rota Los Banditos chopperigängi muljetusi ccRM kodukale, aga seal mingi "test".
Koduleht on hetkel tilgutite all, varsti virgub koos nõutava infoga.
Seoses jätkuvalt masendava ilmaga on ootamatult virgunud taganõutud koduleht aadressil http://www.ccrotamobilis.ee. Lisandunud on sigatsused Tartu Maratonil, Karude jalgpall ning Anaaldoktori kabineti ABC Jõulumäel. Kindlasti likvideeruvad ka mõned muud karmavõlad ning lähipäevadel ilmuvad täiesti uued ning seniavaldamata memuaarid pimedatest mälusoppidest.
Treeni vähe, aga kvaliteetselt!
http://www.ccrotamobilis.ee

Vasta

Mine “Eesti võistlused”