Mmmm....väga raske, midagi minu kõrvadeleXavier kirjutas:Ütlen, et rada on väga raske ja 4,3km pikk. Sõitsin ise läbi ja on raskeidtõuse ja mõni tõus on libe ka...........ülejäänut näete ise!
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
puudusin põhiliselt perekondlikel põhjustel, lapsed veel liiga väikesed, et neid üksi koju jätta. lõpuks aga lagunes ratas ka koost ja polnud enam motivatsiooni uusi juppe vastu talve külge kruvima hakata. laupäevase vce sprindi sõitsin ka ainult keskmise hammakaga ja kassett viskas tagant üle, väga nauditav just sõita polnud.tann kirjutas:
Tarmo'le: Miks sind viimastel etappidel näha pole olnud, täna nägin ka ainult Tiimot teie tiimist?
priidik kirjutas:Vaatasin Otepää tulemusi ja muigele ajas see et eliidis oli stardis 5 venda ja harrastajates üle 3x rohkem. Maanteel on tihti sama lugutann kirjutas:Minu jaoks ka siis selleks aastaks võistlustega ühelpool. Sai hooajale ilus punkt pandud.Mõned võiks kaaluda ülekolimist s.h. viimase etapi võitja?
mõne aasta tagant mäletan, et EJL reeglite järgi oli kord, et hooaja kokkuvõttes 3 paremat viiakse üle kõrgemasse võistlusklassi. harrastajad -> sport ja sport -> eliit. vot pole kindel, kas enam selline reegel kehtib. normaalne oleks, sest praegu sõidavad harrastajaid ka mõne aasta eest veel eliidis sõitnud mehed....ja ainult võidavad.priidik kirjutas: Vaatasin Otepää tulemusi ja muigele ajas see et eliidis oli stardis 5 venda ja harrastajates üle 3x rohkem. Maanteel on tihti sama luguMõned võiks kaaluda ülekolimist s.h. viimase etapi võitja?
Kuna see nagu mulle oli suunatud, siis... Oleks, et ma oleks teistest peajagu üle olnud, aga polnud ju nii, vaid 40 sekundit ja kui vaadata esimesi sügiskrosse, siis ma ei mahtunud peaaegu protokolligi, nii et mul küll vist kuskile kolida pole põhjustpriidik kirjutas: Mõned võiks kaaluda ülekolimist s.h. viimase etapi võitja?
Nägin sellist näidet ehaveres, kui Toomas Kirsipuu tuli ja siis mingi vanem tüüp kommenteeris, et esikoht jääb nüüd harrastajate klassis Kirsipuu ja Kalev Visti vaheliseks asjaks, aga polnudki nii, lõpuks purunes küll Toomasel kett, aga enne seda ta ka just võidugraafikus ei liikunud isegi pjedestaali omas mitte, aga ei oska ju öelda, äkki hoidis jalgapriidik kirjutas:Iga eliit ei võida MTBs harrastajaid, nt. kui ta on pure roadie ja iga MTB eliit pruugi võita harrastajaid maanteel (eriti temposõidus kus on jalga vaja). Ei taha nimesid nimetada aga näiteid on küllalt. Aga selliseid ühe ala tüüpe on vähe ja vist ei ole vajadust anda eraldi litsentse MTB ja MNT jaoks
see et toomas kirsipuu ehaveres harrastajate starti tuli oli sel hetkel küll üllatus. mul oleks tema asemel piinlik olnud. mees kes vahetult enne TRM-i võttis omale eliidilitsentsi, seisis rahumeeli meiesugustega samal joonel.tann kirjutas: Nägin sellist näidet ehaveres, kui Toomas Kirsipuu tuli ja siis mingi vanem tüüp kommenteeris, et esikoht jääb nüüd harrastajate klassis Kirsipuu ja Kalev Visti vaheliseks asjaks, aga polnudki nii, lõpuks purunes küll Toomasel kett, aga enne seda ta ka just võidugraafikus ei liikunud isegi pjedestaali omas mitte, aga ei oska ju öelda, äkki hoidis jalga
kolmandal ringil küsisin ühe tüdruku käest, kes tõusu lõpus viltuseid nägusi pildistas, et kus neid pilte ka näha saab siis ta ütles et espor.ee.tann kirjutas:Harrastajate stardiks jõudis Apteekrimäele ka esport.ee fotograaf Sigrid, loodetavasti paneb varsti pildid ka üles
Ma ei tea kas üle olin, aga tõusud said määravaks küll, võibolla kannatasin lihtsalt rohkem.Rom kirjutas:millisel lõigul sa extreemi vendadest üle olid ? kas tõusul?
Oleks see vaid nii kerge, kui lõpetasin, siis oli korraks isegi paha olla, sest ma ei mõelnud ju et poolteist ringi panen viimase piiri peal, arvasin, et kui koos lähme, siis ikka kergemaid hetki ka, aga kui vahe oli tekkinud, siis ei saanud ju lihtsalt ootama jääda. Kui teisel ringil Karro sabas sõitsin tõusudel, siis vaatasin, et tapab mu ära, aga kui ise ees olin pingutasin sama kõvasti kui siis kui ta taga olin, lihtsalt tema ei teadnud ju et ma peaaegu kõik sinna tõusule jätsin endast, mõtles vb et poolteist ringi vaja sõita ja ei tahtnud täiesti tühjaks tõmmata ja sõitis oma sõitu edasiUrmasL kirjutas: Tundub, et võitmine on kerge nagu 123....
väga tubli sõit, tann. õnnitlen.tann kirjutas:Ma ei tea kas üle olin, aga tõusud said määravaks küll, võibolla kannatasin lihtsalt rohkem.Rom kirjutas:millisel lõigul sa extreemi vendadest üle olid ? kas tõusul?![]()
Ja siis vaikselt edu kasvas ja nii siis viimased poolteist ringi.
Aitähtarmo kirjutas:väga tubli sõit...
pildid vaatamiseks ülevaltann kirjutas: Btw, kõik kes te käisite Otepääl, siis uurisin, et millal esport'i pildid tulevad ja Sigrid Sulg , kes meist siis ülesvõtteid tegi vastas nii:
Pildid lähevad üles niipea kui mahti saan neid töödelda. Kindlat päeva ei oska lubada. Loodan esmaspäevaks üles saada
Nii et lootust veel on
clubbersi esindajad aktsioonis. Muut suurt actioni seal ju ei toimunudki!erikr kirjutas: pildid vaatamiseks üleval