velo.clubbers.ee CUP
Foorumi reeglid
Võistluste osaluste müügifoorum asub: viewforum.php?f=152
Võistluste osaluste müügifoorum asub: viewforum.php?f=152
vead on parandatud, loodetavasti . kuna foorum kasutab kõvasti cachemist siis refreshist ei pruugi aidata, sellisel juhul brauser kinni ja uuesti käima.
Viimati muutis erikr, 10. 07. 2003. 18:09, muudetud 1 kord.
Re: eile
oota tiba.... olemas täielik protokollUrmasL kirjutas:4-9 koht (6 võistlejat) 50 sek sees. Päris tihe rebimine
Ja oleks teand, et Alvaro vaid 3 sek kaugusele jääb.....aga eks selline see eraldistart kord juba on.
Ega ringiaegu vist pakkuda pole?
Viimati muutis erikr, 10. 07. 2003. 18:07, muudetud 1 kord.
Re: hmm...
kolmapäevakute jaox on ju eraldi link kus kõik inff üleval onsmdengo kirjutas:Ma olen nüüd kasutaja ja hakkan igatahes osa võtma kui vähegi võimalik .. kas ma pean sellest kuidagi teada ka andma või midagi ma nagu ei ole olukorraga eriti tuttav..
"...selleks on spets vaha mis lastakse raami sisse jägendab ja vähendab kaalu..." - And it really works...
"Studies have shown that riding a bicycle everyday makes you more awesome than the general population!" - And it really works...
Velo Clubbers
Rattastuudio Jooks - muhedaim rattapood
"Studies have shown that riding a bicycle everyday makes you more awesome than the general population!" - And it really works...
Velo Clubbers
Rattastuudio Jooks - muhedaim rattapood
Re: hmm...
tuled õigel ajal (19.00) õigesse kohta (pole veel teada, aga saab teada antud siin foorumis ), ütled, et tahad sõita aja peale ja paned ratta joonelesmdengo kirjutas:Ma olen nüüd kasutaja ja hakkan igatahes osa võtma kui vähegi võimalik .. kas ma pean sellest kuidagi teada ka andma või midagi ma nagu ei ole olukorraga eriti tuttav..
09.07. 2003 VCE kolmapäevak Järve metsas, osavõtjate pildid:
vt Album - võistlused
PS. Kui keegi pole enda pildiga kohe üldse-mitte rahul, siis andke privas märku. Võtan maha või asendan teisega.
vt Album - võistlused
PS. Kui keegi pole enda pildiga kohe üldse-mitte rahul, siis andke privas märku. Võtan maha või asendan teisega.
Viimati muutis mart, 10. 07. 2003. 22:38, kokku muudetud 4 korda .
Re: aitähh...
ise väidad, et rattasõit pole meelakkumine, ka oskajamad mehed on pannud peaga puusse-maasse nii, et kiiver ribadeks.smdengo kirjutas:Veel see mure ka, et no kiiver no fun???
einujah...
iva on jutus sees, aga üx oskaja ütles selle kiivri reegli peale:" Ma tulin siia sõitma, mitte kukkuma!!!"
Raske Õppustel, Kerge Lahingus!
Twisted Mind Bikers
Twisted Mind Bikers
Re: aitähh...
aga piltidel oli ju keegi ilma kiivrita..??erikr kirjutas:ise väidad, et rattasõit pole meelakkumine, ka oskajamad mehed on pannud peaga puusse-maasse nii, et kiiver ribadeks.smdengo kirjutas:Veel see mure ka, et no kiiver no fun???
Re: einujah...
vaevalt Kiviliev ja tema saatusekaaslasedki kukkuma läksid....smdengo kirjutas:iva on jutus sees, aga üx oskaja ütles selle kiivri reegli peale:" Ma tulin siia sõitma, mitte kukkuma!!!"
seda ma tundsin, et mul jõle hea esimene ring olierikr kirjutas:oota tiba.... olemas täielik protokoll
Kolmapäevaku piltidele teksti lisades tuli mõte:
Nüüd, kus konkreetsed mehed/naised ja paigad on jäädvustatud, siis võiks piltide all olla asjakohased kommentaarid. Mulle küll meeldiks neid lugeda. Muidu jääb see *kommenteeri* võimalus kasutamata.
Ja-veel: Kui pilte vaadata, siis tundub väääga liivane rada olevat
Nüüd, kus konkreetsed mehed/naised ja paigad on jäädvustatud, siis võiks piltide all olla asjakohased kommentaarid. Mulle küll meeldiks neid lugeda. Muidu jääb see *kommenteeri* võimalus kasutamata.
Ja-veel: Kui pilte vaadata, siis tundub väääga liivane rada olevat
Viimati muutis mart, 10. 07. 2003. 20:50, muudetud 1 kord.
Tiba offtopic:
Küsisin elukutseliselt fotograafilt, kes Järvel pilte tegi (sorry, teised piltnikud), et valiks välja tema meelest parima. Siin see on:
album_page.php?pic_id=286
Küsisin elukutseliselt fotograafilt, kes Järvel pilte tegi (sorry, teised piltnikud), et valiks välja tema meelest parima. Siin see on:
Minu digiseep teeb tavaliselt sellise pildi kus puud on selged ja rattur udunemart kirjutas:Tiba offtopic:
Sul siis umbes sama pilt, nagu Cyc näitab:UrmasL kirjutas: Minu digiseep teeb tavaliselt sellise pildi kus puud on selged ja rattur udune
Igatahes number ja jalalihased kuuluvad Alvarole . Samas teeolud on väga hästi aimatavad .
http://www.zone.ee/VCcup/VC%20cup%20j%e ... (25).jpg?2
kiiver polegi nii kallis, kui arvad. Nagu on nõme arvamus, et kui mtb, siis ikka 60k-ne, nii ka kiiver ei pea 2k maksma. Näiteks rademaris on 490.-ga väga viisakad "sofatti" kiivrid müügil. Tulen oma kliendikaardiga ja saad väikse ale ka kui tahad. Vaata ka nii siin kui espordis osta-müügi kuulutusi, kuldset börsi jne jne. Leiad odavamalt. Kauple.smdengo kirjutas: Milline talent läks juba teist aastat järjest raisku, kui ma saaks osaleda, siis oleks peale esimest võitu kohe sponsorid ümber ja ma saaksin omale kiivri ka osta!!!
Lisaks oli VC Järve etapi piltidel näha kuidas seal üks ilma kiivrita võistles...
Kui ikka kusafgilt ei saa, siis stardid järgmine kord näiteks esimesena, anna sulle oma kiivri (ise võtan aega) esimene kord.
See, et üks mees järve etapil kiivrita võistlema pääses oli korraldjate hajameelsusest oleksin ka talle oma oma pakkunud, kui oleks märganud.
Kiiver on basic ruul, ega sa ei pääse selle ostmisest nii või teisiti, sest igalpool mujal korraladajate hajameelsusele lootma jääda ei saa.
Aga nii või teisiti oled siiski oodatud kolmandale etapile. Kolmapäevakute üks esimesi pointe ongi uute (puuduvate või väheste võistluskogemustega) tegijate kaasamine. Kui suudad oma rattaga (lugesin, et sarda) mitte viimaseks jääda, siis oled kõva mees ja pälvid kindlasti tunnustust.
Viimati muutis Andrus K, 11. 07. 2003. 08:54, muudetud 1 kord.
Trennis tuleb sõita sama kiirest, kui võistlusel. Või isegi natuke kiiremini!
tõesti hea pilt, selliseid näeb ajakirjades vahest peaks vist spordilehte saatma ja jutu ka juurde kirjutama, mis üritusega tegu.mart kirjutas:Tiba offtopic:
Ja sellist asja pole ka veel avastanud, et kuidas üldine paremusjärjestus selgub? Kuidas need erinevatel etappidel saadud punktid liidetakse? Kas läheb arvesse mingi x arv paremaid etappe nagu TEC'il? Kõigile ju ikka ei jõua... Nt see kolmap olin hõivatud.tarmo kirjutas:kas punktitabel ka välja pannakseerikr kirjutas: täielik protokoll
pilt nr. neli on parim. Muaddib Electronic corp. võtab ka edaspidi aega, kui paremaid pakkumisi ei tule. He-he-heee
Viimati muutis Andrus K, 15. 07. 2003. 09:25, muudetud 1 kord.
kusjuures see pilt oligi nii mõeldud, üritasin teeolusid peale saada ja samas ei oskand aimata et Alvaro nii kiirelt liigub... aga selle eest suht hea pilt tuli tegelt olex ma ise ka saanud omale seeriavõtte peale panna nagu sellel profil oli aga siis olex mul rohkem tegemist olnud... laiskus järgmine kord üritame paremaid võtteid tehamart kirjutas:Sul siis umbes sama pilt, nagu Cyc näitab:UrmasL kirjutas: Minu digiseep teeb tavaliselt sellise pildi kus puud on selged ja rattur udune
Igatahes number ja jalalihased kuuluvad Alvarole . Samas teeolud on väga hästi aimatavad .
http://www.zone.ee/VCcup/VC%20cup%20j%e ... (25).jpg?2
pole su piltidel häda midagi. huvitav on see, et need mis sa ülevalt oled pildistanud on udused, teised pole.Lauri T kirjutas:minu klõbistatud suurelt osalt suht udused PILDID ..krt kas te siis ei tea, et fotograafide läheduses vaja hoog maha võtta??
kus ülejäänud 211 pilti siis onmart kirjutas:Tiba offtopic:
v.c.ee. 3. etapp toimub ilmselt pirital, et ka lasnamäe-pirita rahvast üritusse kaasata.
Plaan minna homme 19.00-19.30 paiku suvemehega 3. etapi rada leiutama Piritale. Tunnen ka ise seda kanti väga hästi, kuid peamiselt jooksja vaatevinklist, nii et keegi, kes neid radu iga päev rattaga sõtkub võiks ka tulla. nö. teejuhiks
lasnamäelased, andke endast märku.
Plaan minna homme 19.00-19.30 paiku suvemehega 3. etapi rada leiutama Piritale. Tunnen ka ise seda kanti väga hästi, kuid peamiselt jooksja vaatevinklist, nii et keegi, kes neid radu iga päev rattaga sõtkub võiks ka tulla. nö. teejuhiks
lasnamäelased, andke endast märku.
Nii, sõitsin siis eile tagantjärele 2. etapi ära:
Andmed:
Lähe/start 18.10.00
1.ring 18.16.46/ 6.46
2.ring 18.23.46/ 7.00
3.ring 18.30.58/ 7.12
4.ring 18.38.22/ 7.20
5.ring 18.45.38/ 7.16
Kokku kulunud aeg seega 35.34
Aega võttis huviline ja tunnistajaks oli Mati.
Seega 12. koht 2. etapil
Mati eilse sõidu tulemused, mis siiski ei lähe kahjuks arvesse:
Mati
Andmed:
Lähe/start 18.10.10
1.ring 18.17.01/ 6.51
2.ring 18.24.16/ 7.15
3.ring 18.31.40/ 7.24
4.ring 18.38.53/ 7.13
5.ring 18.46.17/ 7.24
36min 7 sek.
Andmed:
Lähe/start 18.10.00
1.ring 18.16.46/ 6.46
2.ring 18.23.46/ 7.00
3.ring 18.30.58/ 7.12
4.ring 18.38.22/ 7.20
5.ring 18.45.38/ 7.16
Kokku kulunud aeg seega 35.34
Aega võttis huviline ja tunnistajaks oli Mati.
Seega 12. koht 2. etapil
Mati eilse sõidu tulemused, mis siiski ei lähe kahjuks arvesse:
Mati
Andmed:
Lähe/start 18.10.10
1.ring 18.17.01/ 6.51
2.ring 18.24.16/ 7.15
3.ring 18.31.40/ 7.24
4.ring 18.38.53/ 7.13
5.ring 18.46.17/ 7.24
36min 7 sek.
3. etapp
eile sai siis nelja mehega 3. etapi rada paika pandud. Kohal olid suvemees, veiko, huviline ja mina.
Kolampäevakute 3. etapi rada on erinev eelmistest. Pole raskeid toorest jõudu nõudvaid tõuse, pole liivatakistusi, pole käbisid , pole kiireid lõike
Mida on: on mõnusaid silgletracke ja mõni singeltracklik laskumine, on senistest tehnilisem etapp, samas minu tasemega (figureerin kolmapäevakute etappidel tulemustes tagaosas) tegelastele täiesti sõidetav.
On ka 100 meetrit asfaltit
Kaks põhilist tõusu, mis on 4x lühemad, kui trummis, kuid mõlemaga võib raskusi tekkida.
Üks on võetav suurelt kiiruselt, teine aga sedavõrd juurikane ja võetav vist vaid äsaade poolt.
Kõik kokku pole midagi üle mõistuse käivat. Ühe tõusu võtan ise kindlalt jooksukana.
Soovitan kõigil kohale tulla, (laheda raja saime tehtud), ka neil, kes seni pole jõudnud või pole seni tihanud tulla.
Rada asub teisel pool jõge väljaspool ringrada Ambruse? mäe übmruses. Autoga tulijate tarvis ka parkla olemas.
Ringi pikkust veel ei mõõtnud ja seega ei oska veel öelda, mitu ringi tuleb, kuid püüame jääda samadesse raamidesse nagu varemgi - keskmine sõitja peaks raja (x ringi) läbima 35-45 minutiga.
Keegi võiks regioonist kaardi ülesse panna.
Kolampäevakute 3. etapi rada on erinev eelmistest. Pole raskeid toorest jõudu nõudvaid tõuse, pole liivatakistusi, pole käbisid , pole kiireid lõike
Mida on: on mõnusaid silgletracke ja mõni singeltracklik laskumine, on senistest tehnilisem etapp, samas minu tasemega (figureerin kolmapäevakute etappidel tulemustes tagaosas) tegelastele täiesti sõidetav.
On ka 100 meetrit asfaltit
Kaks põhilist tõusu, mis on 4x lühemad, kui trummis, kuid mõlemaga võib raskusi tekkida.
Üks on võetav suurelt kiiruselt, teine aga sedavõrd juurikane ja võetav vist vaid äsaade poolt.
Kõik kokku pole midagi üle mõistuse käivat. Ühe tõusu võtan ise kindlalt jooksukana.
Soovitan kõigil kohale tulla, (laheda raja saime tehtud), ka neil, kes seni pole jõudnud või pole seni tihanud tulla.
Rada asub teisel pool jõge väljaspool ringrada Ambruse? mäe übmruses. Autoga tulijate tarvis ka parkla olemas.
Ringi pikkust veel ei mõõtnud ja seega ei oska veel öelda, mitu ringi tuleb, kuid püüame jääda samadesse raamidesse nagu varemgi - keskmine sõitja peaks raja (x ringi) läbima 35-45 minutiga.
Keegi võiks regioonist kaardi ülesse panna.
raja märgin maha esmasp. või teisipäeval (annan teada). Tutvumiseks võib ka kolmapäeval varem kohale tulla.indrek kirjutas:millal rajaga tutvuda saab?
tahaks enne paar korda läbi sõita
on sul (andrus k) plaanis sinna sõitma minna veel millalgi enne kolmap?
kaart
rattaorienteerumiskaart
ja
suur jooksukaart
Ülikõva, kui informeeritud isikud kaardil raja maha märgiks. Kirjeldusest tundub, et tegevus all paremal botaanikaaia ja tumerohelise läraka (tarastunud majaomanikud) vahel?
ja
suur jooksukaart
Ülikõva, kui informeeritud isikud kaardil raja maha märgiks. Kirjeldusest tundub, et tegevus all paremal botaanikaaia ja tumerohelise läraka (tarastunud majaomanikud) vahel?
Re: kaart
Mulle võib kaardi ükskõik mis pidi ette panna ja ma suuda sellel leida mitte mingisugust seost reaalse maailmaga
rajatähistus saab olema parem ja tihedam kui 2. etapil, loodan. Kuidagi tahaks märkida ka ohtlikud kohad. A4 mingi teibiga ümber puu 10m enne vastavat kohta ?
Eksimise vältimiseks tulebki päev varem või enne sõitu üks tiir ära teha.
Eksimise vältimiseks tulebki päev varem või enne sõitu üks tiir ära teha.
Re: kaart
Ülikõva kui keegi tõmbaks kaardil konkreetsele kohale ringi ümber. Ei tunne seda kohta nii hästi, aga plaanis täna asja kaema minna ja järgnevatel päevadel samuti. Harjutamine teeb ju meistriks.ristik kirjutas:rattaorienteerumiskaart
ja
suur jooksukaart
EDIT: leidsin koha üles vist. parklast liikusin üle mäeahelikku silla poole, väike asfaldijupp, siis tulid tarastunud majaomanikud ja siis mööda aia äärt suure teeni ehk ringrajani.
Rattasõit on ajavõit
mina tahaks ikka sõita kolmapäeval.... ses mõttes et ega elu seisma tohiks jääda... aga võiks küll mustade lintidega enne läbi linna tulla kuidagiAndrus K kirjutas:mul oli muidu minna plaan täna rada tähistama nii 18.00 paiku. Aga kui enamus on selle poolt, et jätama võistluse Ausi mälestuseks ära, siis ...
Kust see rada täpselt algab (e. kus te oma sõitu seal pirita metsas alustate)? Tuleks tutvuks ka rajaga kuna tundub, et 18.00 paiku olen seal kandis. Ja eks kui seal olen võin abistava käe ka ulatada.Andrus K kirjutas:läheme teeme jah täna raja valmis. Tuleb siis sõit see kolmap. või järgmine. Nii et väikesed oksakäärid on sinu poolt ?huviline kirjutas:Tuleks ka rajatähistust ikka aitama tegema kui juba algus tehtud siis ikka lõpuni.