Hea ja huvitav rada on. Mõeldes harrastajatele. Sõidetav ka ilma amordi ja klippideta. Tulge kohale

Andrus K kirjutas:veel:
kolmapäevakute juhendisse pole küll veel need punktid lisandunud, aga:
1. Start on avatud 19.00-20.30
2. kukkumise, koerajalutaja/koera vms. korral saab sõitja soovi korral uue stardi samal päeval enne kella 20.30
3. Kiiver on kohustuslik
4. võimaluse korral leidke mõne eelmise võisatluse nr. (juhtraua külge kinnituv ja pange see juba kodus rattale külge.
Numbreid ja nööri nende kinnitamiseks saab ka stardist aga kunagi ei tea, kas jätkub ....
Olen ise kohal ilmselt juba 18.30. Vaatan üle raja märgistuse, vajadusel seda tihendades jms. Mõõdan ühe ringi pikkuse ära. Kes varem tuleb, siin saab koos minuga rajaga tutvuda.
Kohalejõudmise kirjeldus ja kõikvõimalik kaardimaterjal juba eespool olemas. Küsimused jms. 055 61 25 78
Metsa all on küll rahulikum, aga kui ikka väga märg on siis on veel lisaks külmetamise oht. Otepää sõit ka tulemas, nii, et. Samas tundub, et on kaks asja mida rattur üldjuhul valida ei saa - ilm ja saatus.Rivo kirjutas: Kas üritus ikka toimub ? Kui ilm selliseks pöörab, nagu ennustajad räägivad, siis oleks mõistlikum see sõit edasi lükata. Praegu aknast välja vaadates midagi lootust andvat tulemas pole. Kui väheke sajab pole hullu midagi, aga kui juba tormiks pöörab, kaob mul küll tahtmine välja minna ära.
Rivo.
Olen täna jälginud Helsingi ilmaradarit. Tundub, et suur sajupilv hakkab Tallinnast Soome poole liikuma. Kui nüüd muidugi mandri poolt uut pilve ei tule.Andrus K kirjutas:Pole halba ilma, on vaid ebaotsatrbekas riietus. Ja vähene kogemus.
Vaatame, loodame, et läheb rahulikumaks (ilm).
ei no mis sa jamad. Number külge ja rajaleCorrosion kirjutas:kas ilma nr nö kaassõitjana ei saa osaleda, et teiste võistlejate kiirust üleval hoida? pidin minema emv trekis vaatama ja kui koha üles leian, astun võibolla isegi läbi..
Kas rada võttis hingeldama?Corrosion kirjutas:Ma ei kujutand ette, et nii "kerge" rada tulebKahju , et andrus k-l nii kehvasti läks. Nüüd võid minna velo+ sessima, et nii kehva amordi panid külge... Võiks teha mõne full asfalt sõidu, nii 30 km avatud rajal.
Olengi trenni aga asfaldi, seda sorti maastikku näen suht esimest korda. Algus kahtlesin kas üldse osa võtan aga jah, raja sain alles 2-el ringil selgeks. Eilsel võistlusel jüris sain oma lollga päris vihaselt uhatud need kes olid mtbdega said lutti ja isegi üks mntga vend väsis ära mu kõrval. Aga kõik on strateegia ja õigel ajal thrusti panemine...UrmasL kirjutas:Kas rada võttis hingeldama?Corrosion kirjutas:Ma ei kujutand ette, et nii "kerge" rada tulebKahju , et andrus k-l nii kehvasti läks. Nüüd võid minna velo+ sessima, et nii kehva amordi panid külge... Võiks teha mõne full asfalt sõidu, nii 30 km avatud rajal.
Sa ju trenni poiss, mis sul viga. Ma saan aru kui mina, vana inime, ähin aga...
Ja mis Andruse amordiga juhtus? Asfaldisõit võiks olla mõeldav. Lepiks kokku, et kõik on siiski MTB'dega. Kummivalik oleks vaba. Teha võiks konkreetselt eraldistardi reeglite kohaselt. Tuules sõita ei tohi jne.
See millest sina räägid on (maantee) grupisõit. Mina rääkisin eraldistardist (time-trial). Aga loomulikult võiks ka grupisõidu teha teinekord. Ja ei pea tingimata asfaldil olema. Võib vabalt ka maastikul olla kus ka möödumisvõimalused olemas.Corrosion kirjutas:heh, teiste tuules sõita ei tohi? varem või hiljem püüab keegi kellegi kinni ja tulemus käes. mnt sõidu reeglite järgi ei ole keelatud tuules sõita, see ongi strateegia.
grupisõit ongi põnevam, time trialis kipub aga nii olema et ikka püütakse keegi kinni ja kas siis saab otseselt tuules sõitmist keelata ?UrmasL kirjutas:See millest sina räägid on (maantee) grupisõit. Mina rääkisin eraldistardist (time-trial). Aga loomulikult võiks ka grupisõidu teha teinekord. Ja ei pea tingimata asfaldil olema. Võib vabalt ka maastikul olla kus ka möödumisvõimalused olemas.Corrosion kirjutas:heh, teiste tuules sõita ei tohi? varem või hiljem püüab keegi kellegi kinni ja tulemus käes. mnt sõidu reeglite järgi ei ole keelatud tuules sõita, see ongi strateegia.
Rada oli tõesti vägev...ätäh. Kas andrus sai siis ise kõvasti viga? Ja sellest amordist tahaks pilti nähaMati kirjutas:...Andrusele kiiret paranemist ja loodan, et v+ ikka tasuta uue amordi alla kruvib. See ikka jama küll kui krooni juurest mõlemad torud pooleks nagu lõigatud, nii nõrk ei tohiks amort küll olla. MTB-s ju suht tõenäoline, et kräshi paned...
See on see mägi mis Meridal oli starditõus (uue kurvi juures). Aga ise küll nagu ei märganud seal sellist auku kus oleks võind niplit panna. Taolistel laskumistel soovitan ikka keharaskus taha viia ja jalgadega kindlalt pedaalidele suruda. Nii hoiab ilusti tagaratta maas.tarmo kirjutas: seda kohta tahaks ka muidugi näha kus crash juhtus.
mul sama ratas ja amordiks on Suntour XCR Magnesium: http://www.rocknloll.com/images/products/four24.jpg. arusaadavalt teeb mind selline uudis murelikuks...tarmo kirjutas:mis amordiga tegu oli mis niimooodi pooleks läks![]()
![]()
seda kohta tahaks ka muidugi näha kus crash juhtus.
See oli see koht seal stardilaskumise päris all, kus see liivane koht (mul igal ringil väike hüpe). No Andrus samas üritas vist kuidagi selle liivase koha kõrvalt või servast ja nii see prõks käis.UrmasL kirjutas:See on see mägi mis Meridal oli starditõus (uue kurvi juures). Aga ise küll nagu ei märganud seal sellist auku kus oleks võind niplit panna. Taolistel laskumistel soovitan ikka keharaskus taha viia ja jalgadega kindlalt pedaalidele suruda. Nii hoiab ilusti tagaratta maas.tarmo kirjutas: seda kohta tahaks ka muidugi näha kus crash juhtus.
Mul üks häda tõenäoliselt siis oligi liigne rõhk, oli maantee sõiduks siisse löödud ja vähemaks ei last. Ja krt õigele trajektoorile sain ka pihta alles siis kui peale sõitu teisi vaatasin. Aga no peamine häda peitus tegelikult muidugi ikka selles kes väntasid ringi ajasUrmasL kirjutas:Selle finishitõusuga oli see konks, et kummirõhk ei tohtinud liiga kõrge olla. Mul oli veits alla 3 atm sees. Viiest ringist kahel ainult ikaldusin seal tõusul. Esimesel korral läksime sinna kellegiga kahekesi ja ei saanud õiget trajektoori valida. Teisel korral oli viimasel ringil kui hakkasin liigselt rapsima.
Aga keskmisest tõusust ei saanud ma kordagi üles. Esimesel kahel ringil proovisin aga tundus suht lootusetu...
Üks neiu ju lausa filmis seekordwest kirjutas:Millal tulemusi näeb? Kas seekord ka pilte tehti?
Siis vist kui Andrus oma (ja ratta) haavad lakutud saabwest kirjutas:Millal tulemusi näeb? Kas seekord ka pilte tehti?
õige. selleks sellised treeningvõistlused ongi. oleks see mynthonil või tekil juhtunud, oleks kindlasti hulga õnnetum olemine.UrmasL kirjutas:Tegelt ma ei taha kahjurõõmus olla aga ratturil ikka juhtub. Kõik me oleme vähem või rohkem nipleid pannud ja varustust lõhkunud ning mõnigi hea tulemus võistlustel on selle tõttu kannatanud.
Esimesel ringil ei saanud kummastki üles - liigselt rabistasin. Rambipalavik visthuviline kirjutas:Aga selles mõttes tase oli kõva , kuna algul arvasime mõlemat tõusu jooksukateks aga , et nii paljud sellest juurikadiscost ülesse said oli küll pos.üllatus.Arvan , et ka tagumisest oleksid enamus saanud aga ajaliselt oleks see suurem kaotus olnud nii siis minagi varakult jooksuga ülesse.
Rada oli jah lahe, eriti seal parkla taga olnud laskumine, ikka väga kiire ja tehniline koht oli tegelt. Aga selles Gunnari mainitud kurvis tegin mina just teistpidi, kaldusin välja ja samamoodi peaga vastu puud.Gunnar kirjutas:Muidu rada oli tõesti mõnusalt kerge ja huvitav, enne asfaltile jõudmist ühes 170 kraadises kurvis sai liialt sisse kallutatud ja peaga hooga vasta puud pandud, võttis linnukesed korraks lendama küll, a siiski ei kukkund.
teemast välja agatarmo kirjutas:
õige. selleks sellised treeningvõistlused ongi. oleks see mynthonil või tekil juhtunud, oleks kindlasti hulga õnnetum olemine.
aga suntour amort...pole sõnu lihtsalt