Ata-ataCeesu kirjutas:selline mõte minult: .....andke andeks kui ma olen väga ebasportlik, aga äkki keegi on proovind?
![Embarassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
Miks te otsite vanurit (krt ma siis ka paari aasta pärast juba vanur
![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
![Idea :idea:](./images/smilies/icon_idea.gif)
Ata-ataCeesu kirjutas:selline mõte minult: .....andke andeks kui ma olen väga ebasportlik, aga äkki keegi on proovind?
Sest nende jaoks tehti matkadistants võistlusekstraceur kirjutas:miks alla 17. aastased põhisõidul osaleda ei või?
Korraldajatele: trennipoistele võiks ju erandi teha näiteks kui treeneri ja/või lapsevanema allkirjaga avalduse toovad. Eelmist aastat meenutades oli M16 võitja valdavalt esimese 50 hulgas. Kui treener ei taha, et poisid liiga pikka distantsi sõidavad, on iseasi, aga see sõnum peakski siis sealt tulema. Ainult keelamisega head nahka ei saa.traceur kirjutas:Matkadistants on täielik jama, ma küll mingit kruusa nühkima ei viitsi hakkata.Eelmine aasta sõitsin kõik etapid kaasa. Talv läbi EEC oodanud ja nüüd äkki võeti selline otsus vastu. Selline tunne, et viskaks ratta nurkka.
Palun tee kirjalik pöördumine Elion Estonian Cupi korralduskomiteele; pane kirja oma nimi ja treeneri / vanema nimi, kõik muud detailid (ka see, et kolm aastat oled põhisõite sõitnud). Usun, et lahenduse ikka leiame. Pöördumine saada: info@proklubi.ee aadressile. Vastame Sulle kirjalikult.Tõnis M kirjutas:ma olen 3 aastat juba toyota/elion cupil sõitnud. probleeme pole veel esinenud. kõik sõidud on väga nauditavad olnud.
see suvi olen 16 ning kavatsen kindlasti elionil osaleda. kui korraldajad mõnda kompromissi ei suuda leida, siis alati on ka mitmeid muid võimalusi minna starti. aga valenimedega võistlemine ja kõik muu taoline oleks üsnagi absurdne, või mis?
mõttekam oleks siiski kehtestada reegel, et alla 17 aastased võivad vaid lapsevanema või treeneri loal sõita.
Jutt jumala õige, ega jõuga vist kätt ette panna ei saa. Olin ise just saanud 14, kui osalesin spordiarsti ja lapsevanema eriloaga Tartu Suusamaratonil, mis tegelikkuses ju veel karmim kui praegune EEC põhisõit. Nii et mõlemaid pooli rahuldav lahendus peaks olema leitud.SL kirjutas:Palun tee kirjalik pöördumine Elion Estonian Cupi korralduskomiteele; pane kirja oma nimi ja treeneri / vanema nimi, kõik muud detailid (ka see, et kolm aastat oled põhisõite sõitnud). Usun, et lahenduse ikka leiame. Pöördumine saada: info@proklubi.ee aadressile. Vastame Sulle kirjalikult.
PS - vale nime all sõitmise eest diskvalifitseeritakse ja riskid sellega, et oma nime all enam sarjas ka järgmistel aastatel starti ei saa.
Mällu on kangastunud selline klausel, et uue hooaja kolmel esimesel etapil võetakse arvesse ka eelmise hooaja tulemusi (edaspidistel etappidel juba ainult jooksva hooaja tulemused). Üleeelmise hooaja arvestamine vist ei tule kõne alla (kui sa just korraldajatelt ei kauple välja eriluba esimestest koridoridest startida).profit4 kirjutas:Vabandage minu rumala küsimuse üle aga loodan et keegi oskab äkki vastata, nimelt ma ei lugenud juhendis päris täpselt väljakui üks võistlus hooaeg vahele jääb kas siis alustan ma uuesti tagaotsast või võetakse arvesse 2006 aastal ka 2004 tulemusi.
espordis vaid 5 etapi (otepää) seisuga...kahjuks.sqber kirjutas:Kuskil ikka on. espordis näiteksmar852 kirjutas:Huvitab, kas jooksvat tiimiarvestust pole kusagil üleval?
aiai, vabandust. külvasin segadust. ma olen mitmeid ja mitmeid kordi rakke tulemusi kiiganud ja mida polnd, seda polnd. vahepeal on siiski punktiseisud lisatud.Rivo kirjutas:Seis peale VI etappi : http://www.esport.ee/index_bin.php?port ... tion=pkoll
Võistkondlik seis peale VI etappi : http://www.esport.ee/index_bin.php?port ... tion=pkoll
Punktiseisud olen reeglina kolmapäeval peale maratoni ära saatnud, siis on igasugused võimalikud teoreetilised ja praktilised protokollisegadused likvideeritud. Üles on nad siis pandud kas neljapäeviti või reedeti, olenevalt olukorrast ja ilmselt espordi portaali haldajate ajakavast.Green_Day kirjutas:aiai, vabandust. külvasin segadust. ma olen mitmeid ja mitmeid kordi rakke tulemusi kiiganud ja mida polnd, seda polnd. vahepeal on siiski punktiseisud lisatud.Rivo kirjutas:Seis peale VI etappi : http://www.esport.ee/index_bin.php?port ... tion=pkoll
Võistkondlik seis peale VI etappi : http://www.esport.ee/index_bin.php?port ... tion=pkoll
kui sul just siduvaid kokkuleppeid ja kitsendusi pole siis võiksid jätkata ka minule postitamist nagu mullu. saab rahvale nähtavaks ja ruttu.gandalf kirjutas: Punktiseisud olen reeglina kolmapäeval peale maratoni ära saatnud, siis on igasugused võimalikud teoreetilised ja praktilised protokollisegadused likvideeritud. Üles on nad siis pandud kas neljapäeviti või reedeti, olenevalt olukorrast ja ilmselt espordi portaali haldajate ajakavast.
Vahur
Ei ole siduvaid leppeid. Vahel olen http://www.nelson.ee lehele seisu pannud, vahel on ununenud...erikr kirjutas:kui sul just siduvaid kokkuleppeid ja kitsendusi pole siis võiksid jätkata ka minule postitamist nagu mullu. saab rahvale nähtavaks ja ruttu.gandalf kirjutas: Punktiseisud olen reeglina kolmapäeval peale maratoni ära saatnud, siis on igasugused võimalikud teoreetilised ja praktilised protokollisegadused likvideeritud. Üles on nad siis pandud kas neljapäeviti või reedeti, olenevalt olukorrast ja ilmselt espordi portaali haldajate ajakavast.
Vahur