Mynthon Cup [MTB]
Foorumi reeglid
Võistluste osaluste müügifoorum asub: viewforum.php?f=152
Võistluste osaluste müügifoorum asub: viewforum.php?f=152
Mynthon Cup [MTB]
Maximuse asemel 5-etapilisena kavandatud Team Rattapood Cup on leidnud endale uue peasponsori, 3 etappi on juurde tulnud ja Mõedaku asendatud Vokaga.
espordi link
Teema espordi foorumis
Etapid toimuvad järgmiselt:
1. 19.04.2003. Tallinna Velotrekk
2. 03.05.2003. Kohtla-Järve, Voka
3. 17.05.2003. Tallinn, Nõmme Muudetud, eelneva info põhjal septembris.
4. 31.05.2003. Iisaku
5. 02.08.2003. Tallinn, Viimsi raketibaas
6. 16.08.2003. Pärnu
7. 30.08.2003. Kose
8. 20.09.2003 Tallinn, Pirita velotrekk
==================================
JUHEND
1. Stardiajad ja võistlusklassid
1.1 Esimene start kell 12.00, sõiduaeg:
Mehed eliit 2-2,5 tundi
M-18 1,5-2 tundi
Mehed sport (kuni 35 a.) 1,5-2 tundi
Mehed sport (üle 35 a.) 1,5-2 tundi
M-16 1,5-2 tundi
Naised eliit 1,5-2 tundi
1.2 Teine start kell 14.45, sõiduaeg:
Mehed harrastajad (kuni 35 a.) 1-1,5 tundi
Mehed harrastajad (üle 35 a.) 1-1,5 tundi
Naised harrastajad 1-1,5 tundi
M-14 1-1,5 tundi
M-12 1-1,5 tundi
2. Etapi auhinnafond
2.1 Rahalised auhinnad:
1. koht 2. koht 3. koht
Mehed eliit 2000.- 1000.- 500.-
Naised eliit 500.- - -
M-18 500.- - -
2.2 Esemelised auhinnad:
Kõikide klasside esimest 3 autasustatakse karikaga.
Sportlane, kes ei tule autasustamisele, jääb auhinnast ilma.
3. Reeglid
Võistlused toimuvad vastavalt UCI maastikurattavõistluste reeglitele.
Kiiver on kohustuslik.
Kõik võistluste käigus esilekerkivad küsimused lahendab peakohtunik kohapeal.
4. Stardimaks
4.1 2003 aasta stardimaksud internetis eelregistreerimisel:
M12, M14, M16 80.- EEK
Ülejäänud võistlusklassid 130.- EEK
4.2 2003 aasta stardimaksud kohapeal:
M12, M14, M16 100.- EEK
Ülejäänud võistlusklassid 150.- EEK
5. Tulemused
Tulemused avaldatakse internetis http://www.esport.ee/
espordi link
Teema espordi foorumis
Etapid toimuvad järgmiselt:
1. 19.04.2003. Tallinna Velotrekk
2. 03.05.2003. Kohtla-Järve, Voka
3. 17.05.2003. Tallinn, Nõmme Muudetud, eelneva info põhjal septembris.
4. 31.05.2003. Iisaku
5. 02.08.2003. Tallinn, Viimsi raketibaas
6. 16.08.2003. Pärnu
7. 30.08.2003. Kose
8. 20.09.2003 Tallinn, Pirita velotrekk
==================================
JUHEND
1. Stardiajad ja võistlusklassid
1.1 Esimene start kell 12.00, sõiduaeg:
Mehed eliit 2-2,5 tundi
M-18 1,5-2 tundi
Mehed sport (kuni 35 a.) 1,5-2 tundi
Mehed sport (üle 35 a.) 1,5-2 tundi
M-16 1,5-2 tundi
Naised eliit 1,5-2 tundi
1.2 Teine start kell 14.45, sõiduaeg:
Mehed harrastajad (kuni 35 a.) 1-1,5 tundi
Mehed harrastajad (üle 35 a.) 1-1,5 tundi
Naised harrastajad 1-1,5 tundi
M-14 1-1,5 tundi
M-12 1-1,5 tundi
2. Etapi auhinnafond
2.1 Rahalised auhinnad:
1. koht 2. koht 3. koht
Mehed eliit 2000.- 1000.- 500.-
Naised eliit 500.- - -
M-18 500.- - -
2.2 Esemelised auhinnad:
Kõikide klasside esimest 3 autasustatakse karikaga.
Sportlane, kes ei tule autasustamisele, jääb auhinnast ilma.
3. Reeglid
Võistlused toimuvad vastavalt UCI maastikurattavõistluste reeglitele.
Kiiver on kohustuslik.
Kõik võistluste käigus esilekerkivad küsimused lahendab peakohtunik kohapeal.
4. Stardimaks
4.1 2003 aasta stardimaksud internetis eelregistreerimisel:
M12, M14, M16 80.- EEK
Ülejäänud võistlusklassid 130.- EEK
4.2 2003 aasta stardimaksud kohapeal:
M12, M14, M16 100.- EEK
Ülejäänud võistlusklassid 150.- EEK
5. Tulemused
Tulemused avaldatakse internetis http://www.esport.ee/
Viimati muutis erikr, 17. 04. 2003. 10:31, kokku muudetud 5 korda .
heh
See et onju ma tahax harrastajate klassis osaleda ja kas mingit litsentsi ei ole vaja vä?
Või lihtsalt tuled koha pääle ja siis papid, teed vajalikud protseduurid.
Ja kas harrastajate klassis( mehed-35 a) Mis nagu ma saaks ka osaleda (16) või nagu on mingi muu klass???
Olen suht roheline ja olen ainult enda lõpuks sõitnud......
Ja kuidas seal rajaga lood on? Kas on asfalt, kruus, maastik või mingi ullem variant?
Või lihtsalt tuled koha pääle ja siis papid, teed vajalikud protseduurid.
Ja kas harrastajate klassis( mehed-35 a) Mis nagu ma saaks ka osaleda (16) või nagu on mingi muu klass???
Olen suht roheline ja olen ainult enda lõpuks sõitnud......
Ja kuidas seal rajaga lood on? Kas on asfalt, kruus, maastik või mingi ullem variant?
Re: heh
kõik neli varianti on tihti kasutusel.Corrosion kirjutas:See et onju ma tahax harrastajate klassis osaleda ja kas mingit litsentsi ei ole vaja vä?
mingit litsentsi vaja pole harrastaja ja sportklassis.
panin e-maili rattapoodi ja ejl, ootame vastuse ära.Ereliukas kirjutas:ejl leheküljel Nõmme etapi aeg 17.05,
siin ja espordis september.
Kas keegi teab, kuidas õige?
ee.hobi.velo grupis oli 2 tundi vana sõnum
EJL kalendris Mynthon Cup ajad ja etapid muutunud.
16. märtsi õhtuse seisuga on 8 etappi, millest arvesse läheb kokkuvõttes 7.
Etappide ajad ja kohad ning juhend ejl.ee kalendris
Tervitades,
Hanno Kross
Aktiivset treeningut sai alustatud eelmine kevad, läbisin aastas 3500 km, millest kuskil 2/3 metsateedel. Tartu maratoni (ainke võistlus eelmine aasta) läbisin 2.30 ja jõudu jäi veel ülegi. Talvel sai jõusaalis käidud. Seeaasta ratast aint mingi 200 km, kas tasub sportklaasi proovida (mehed kuni 35), või hakkan ma seal teisi ainult segama?
Alusta harrastajatest. Kui kinni paned, siis võid järgmise etapi spordis sõita. Ma tean siin ühte TM alla 2.05 meest kes pelgab sportklassi minna...(daipohh Lasse, kui tuled harrastajatesse ülbama )Tartu maraton pole siinjuures mingi näitaja. XC sõit on midagi muud ja nõuab märksa paremat füüsilist vormi kui maratoni edukaks läbimiseks vaja on.Gunnar kirjutas:Aktiivset treeningut sai alustatud eelmine kevad, läbisin aastas 3500 km, millest kuskil 2/3 metsateedel. Tartu maratoni (ainke võistlus eelmine aasta) läbisin 2.30 ja jõudu jäi veel ülegi. Talvel sai jõusaalis käidud. Seeaasta ratast aint mingi 200 km, kas tasub sportklaasi proovida (mehed kuni 35), või hakkan ma seal teisi ainult segama?
Nõmme etapi toimumine
nii, siin viimane vastus viidetega korraldajatele. vastavalt sellele muudan foorumis oleva info.
minul on kasutuses eilne õhtune seis, kus nõmme etapp oli 17.05. Nii andis
teada mulle Eneken Vesmes Eesti Spordiselts Kalveis't ja Jaanus Prükkel
Pirita Rattapoest. Mõlemad on korraldajad. Olen 99% kindel, et õige etapp on
17.05.
terv,
hanno kross
Re: Nõmme etapi toimumine
Kas kuskil selle laupäeva startide ajakava ka üleval on?erikr kirjutas:nii, siin viimane vastus viidetega korraldajatele. vastavalt sellele muudan foorumis oleva info.
Urmas
http://www.esport.ee/index_comp.php?por ... on=&nav_s=
Minu arvates üks fantastiliselt hästi ajastatud pilt. Kõik on nagu liikumises. Tükk aega uurisin ja üritasin aegluubis läbi elada seda endot.
ma soovitaks algul harrastajaid proovida, sest m16 sõidab raskemal rajal ja kauem samas on ka tase kõrgem.Varg kirjutas:Me sõbraga mõtlesime ka mynthon cup-ilt osa võtta...
Ei ole kunagi ühestki võistlusest osa võtnud ja ei kujuta ette mis tasemega ülejäänud sõitjad on ja mis klassi minna...
Olen 16 aastat vana ja mõtlen ,et kas minna m-16 või harrastajate klassi...?
M: mnt ratas
M16 tase pole eriti veel midagi, ise sõidan m18 m16 suudan ilusti sammu pidada aga jah... Asi ei ole mitte raja raskuses vaid pikkuses. Mis a sa Varg sündinud oled. Samas ma soovitaks m16, sest harrastajaid on rohkem ja rabelelemine suurem ja sealt ka tagajärjed õnnetuste näol ..antz kirjutas:ma soovitaks algul harrastajaid proovida, sest m16 sõidab raskemal rajal ja kauem samas on ka tase kõrgem.Varg kirjutas:Me sõbraga mõtlesime ka mynthon cup-ilt osa võtta...
Ei ole kunagi ühestki võistlusest osa võtnud ja ei kujuta ette mis tasemega ülejäänud sõitjad on ja mis klassi minna...
No Pain No Gain
harrastajates on konkurents tihedam, samas m16 sõitjaid on mõnel etapil aint paar tükki kohal, ja ikka vahest on kõva andmine küll, corrison vb tõesti tagumistega suudad sammu pidada aga ma ei usu et jõeääre ja teiste kõvematele sabas suudad püsida.Corrosion kirjutas:M16 tase pole eriti veel midagi, ise sõidan m18 m16 suudan ilusti sammu pidada aga jah... Asi ei ole mitte raja raskuses vaid pikkuses. Mis a sa Varg sündinud oled. Samas ma soovitaks m16, sest harrastajaid on rohkem ja rabelelemine suurem ja sealt ka tagajärjed õnnetuste näol ..antz kirjutas:ma soovitaks algul harrastajaid proovida, sest m16 sõidab raskemal rajal ja kauem samas on ka tase kõrgem.Varg kirjutas:Me sõbraga mõtlesime ka mynthon cup-ilt osa võtta...
Sama lugu oleks harrastajates, sealgi on väga heal tasemel sõitjaid kes peaksid spordis olema. Aga ma ei peagi ju mingi tippmega master veel olema, see a alles alustatud rattasõituantz kirjutas:harrastajates on konkurents tihedam, samas m16 sõitjaid on mõnel etapil aint paar tükki kohal, ja ikka vahest on kõva andmine küll, corrison vb tõesti tagumistega suudad sammu pidada aga ma ei usu et jõeääre ja teiste kõvematele sabas suudad püsida.Corrosion kirjutas:M16 tase pole eriti veel midagi, ise sõidan m18 m16 suudan ilusti sammu pidada aga jah... Asi ei ole mitte raja raskuses vaid pikkuses. Mis a sa Varg sündinud oled. Samas ma soovitaks m16, sest harrastajaid on rohkem ja rabelelemine suurem ja sealt ka tagajärjed õnnetuste näol ..antz kirjutas: ma soovitaks algul harrastajaid proovida, sest m16 sõidab raskemal rajal ja kauem samas on ka tase kõrgem.
No Pain No Gain
kahjuks on jh sõitjaid väheks jäänud, endal on plaanis arvatavasti järgmine aasta osaleda mynthoni etappidel. samas kui on mõnel etapil minu vanuse klassis vaid kolm-neli sõitjat, siis paneb mõtlema kas tasub maha sõita autoga 200km, et kaasa teha. neile etappidele, mis lähemal toimuvad arvatavasti lähen.Xavier kirjutas:No aga kui ta kuulubki M16 klassi, siis vaevalt tal harrastajate klassis lastakse võistelda Ja mis sünniaasta on, sest M16 on ju 1987-88a sündinutele. Mynthonil on võistlejaid üldse väheks jäänud, 2001a oli ikka nii 100 sõitjat harrastajate stardis enamvähem.
Peaks olema vastupidine kevadisele Pirita etapile. Ühesõnaga maastik alates velodroomist kuni endise sõjaväe osani. Tuleksin ise ka hea meelega sõitma aga paraku on muud üritused ees. Üritan vähemalt pealtvaatajana esimest starti jälgida.AndreK kirjutas:Kuda see rada seal Pirital täpselt kulgeb? Võiks seda täna näiteks läbi sõitma minna?
Millest võiks järeldada, et harrastajad alustavad 14.45. Aga sportklass (mitte et ma sinna trügida sooviksin) ? On neil eraldi start või koos eliidiga ? Registreerimine kohapeal min. 1h enne starti ja 130 eeku siis ?UrmasL kirjutas:Esimene start on 12.00 ja kestab u 2h. Siis tehakse rada ringi ja teine start on ~14.45. Kestab umbes 1h.Andrus K kirjutas:Tahaks ka korra proovida korralikku MTB üritust. Aga mis kell harrastajate start algab ja kaua umbes sõit kestab
Trennis tuleb sõita sama kiirest, kui võistlusel. Või isegi natuke kiiremini!
Siin on vastused: http://www.esport.ee/index_comp.php?por ... eason5/urlAndrus K kirjutas:Millest võiks järeldada, et harrastajad alustavad 14.45. Aga sportklass (mitte et ma sinna trügida sooviksin) ? On neil eraldi start või koos eliidiga ? Registreerimine kohapeal min. 1h enne starti ja 130 eeku siis ?UrmasL kirjutas:Esimene start on 12.00 ja kestab u 2h. Siis tehakse rada ringi ja teine start on ~14.45. Kestab umbes 1h.Andrus K kirjutas:Tahaks ka korra proovida korralikku MTB üritust. Aga mis kell harrastajate start algab ja kaua umbes sõit kestab
Sport sõidab koos M18 ja eliidiga, harrastajad on 2 start ja harrastajad naised ja M12 on kolmas start
mina tulen kindlalt harrastajatesseprofit4 kirjutas:Väga julgustav üleskutseAndrus K kirjutas:upitan teemat.
Tulge siis kõik, kes veel pole Mynthoniga tutvust teinud harrastajaid sõitma, siis äkki ma ei jäägi viimaseks
"...selleks on spets vaha mis lastakse raami sisse jägendab ja vähendab kaalu..." - And it really works...
"Studies have shown that riding a bicycle everyday makes you more awesome than the general population!" - And it really works...
Velo Clubbers
Rattastuudio Jooks - muhedaim rattapood
"Studies have shown that riding a bicycle everyday makes you more awesome than the general population!" - And it really works...
Velo Clubbers
Rattastuudio Jooks - muhedaim rattapood