Püha Loomaaia Rattaralli 2006

Infot ja muljeid võistluste kohta
Foorumi reeglid
Võistluste osaluste müügifoorum asub: viewforum.php?f=152
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline » 28. 04. 2006. 09:35

loomaaed '06 kohe tulekul. ise pole varem käinud, sel aastal hüppan läbi. mul küsimus raja pikkuse kohta, kas see 76km on tegelikkuses ka? ma kaardi pealt arvutasin, sain kuskil 78 pigem? ja veel, millised on ikkagi kõige ohtlikumad momendid sellel rajal, millega peaks arvestama?

Kasutaja avatar
AndreK
hobisportlane

Postitus Postitas AndreK » 28. 04. 2006. 10:04

Ma ei saa küll aru, mis vahe seal on kas on 76 või 78 km? Kas sa 78 ei jõua?

Kasutaja avatar
riho
hobisportlane

Postitus Postitas riho » 28. 04. 2006. 14:20

maxspeed kirjutas:ja veel, millised on ikkagi kõige ohtlikumad momendid sellel rajal, millega peaks arvestama?
Teise ringi alguses on üks ohtlik koht. Mul läks seal eelmisel aastal kumm.

Ega seal tegelikkuses midagi üle mõistuse ohtlikku ei ole. Tee suht sirge koos paari laugema pöördega. Varsti pärast starti ja enne finishit oli mullu tee piirdeaiaga kitsamaks tehtud. Kui suur punt sinna lehtrisse sõidab siis tasub silmad lahti ja käed lenksul hoida.

Kasutaja avatar
UrmasL
Testisõitja

Postitus Postitas UrmasL » 28. 04. 2006. 18:35

maxspeed kirjutas:loomaaed '06 kohe tulekul. ise pole varem käinud, sel aastal hüppan läbi. mul küsimus raja pikkuse kohta, kas see 76km on tegelikkuses ka? ma kaardi pealt arvutasin, sain kuskil 78 pigem? ja veel, millised on ikkagi kõige ohtlikumad momendid sellel rajal, millega peaks arvestama?
See sama teise ringi algus, kus enne Sindit paremale ja üle silla läheb. Seal see sild nii kitsas, et eelmine aasta tõmmati seal punt pikaks ja peale järgnevat parempööret olidki tugevamad läinud. Jäin minagi seal teistest maha..... :?

KristjanS
Rattur

Postitus Postitas KristjanS » 30. 04. 2006. 17:01

Veloman Destruction Team'i (VDT) au sai järjekordselt kaitstud AndreK poolt. Aplaus, järjekordselt tõmmati kott pähe (või nagu kangelane ise armastab öelda-"panin särgi püksi") ;) .
"...selleks on spets vaha mis lastakse raami sisse jägendab ja vähendab kaalu..." - And it really works...
"Studies have shown that riding a bicycle everyday makes you more awesome than the general population!" - And it really works...

Velo Clubbers
Rattastuudio Jooks - muhedaim rattapood

Kasutaja avatar
AndreK
hobisportlane

Postitus Postitas AndreK » 01. 05. 2006. 10:46

Tõsi see on, aga seda ka suuresti tänu sellele, et Vello Mann pani eespool grupis kintsu asfaldile.
Rahule võib jääda 12 km enne finishit oma pundist jalga laskmisega.
Aga tuul oli räme...

KristjanS
Rattur

Postitus Postitas KristjanS » 01. 05. 2006. 11:28

nonii, peaks kah vist paar sõna siia poetama. Algus oli üllatavalt rahulik, võrreldes eelmise aastaga, kui stardist pandi minema kiirustega 45-50 ja seda pea 15km järjest. Kuskil 10'ndal kilomeetril tuli uni peale ja heitsin 10-15 sekundiks asfaltile pikali, jalga puhkama. Juu ma tegin seda liiga suure hoo pealt, nüüd on jalg ja käsi marraskil (ehk saab kunagi terveks). Kui siis ükskord ärkasin ja sadulasse sain, paistis tagant tulevat miski 10-15 meheline punt. Hüppasin siis sinna sisse. Ei olnud veel silmigi saanud õieti lahti kui juba avastasin end ees vedamas. Lootsin siiski enne veel natuke toibuda. Ei. Kohe topiti kõige ette tööd rabama :) . 6-7 meest tegid siis ees pidevalt tööd ja ülejäänud kamp nautis taga ilusat ja sooja kevadilma. Üritasin isegi vahepeal taha puhkama minna, aga kus sa sellega, kubjased leidsid, et üks mees eest puudu ja taga liiga palju...seda ei saa lubada ja juba jälle avastasin end karusselli peal. Kõige raskem oli allatuule lõik, kus kiirus kruviti natuke kõrgemaks ja kõige parem oli sõita vaid ees, tagapool hakkas tuul jubedalt keerutama ja pingutamine oli topelt. Teise ringi keskel (pigem lõpu poole) hakkas punt vaikselt lagunema ja pudenema hakkasid just need, kes ees tööd ei käinud tegemas. Teise ringi lõpus sai eest ära väga magus punt. Meid jäi järgi aint 5-6 ja pärnu tagasisõit kulges selles grupis. Umbes km enne lõppu suutsin omal tagumiku vastu sadulat ära põrutada (ilmselt mõni teelapp jäi rata alla ja andis korraliku põntsu ja oi kui valus oli sadulas olla. Irmus. Lasin jala vaikselt sirgu ja veeresin isekeskis lõpuni. Ei olnud enam vaja paugutada. Sõit oli läbi. Ahjaa, küljetuulega andis jalg päris korralikult tunda, tuul puhus otse haavale ja tegi põrguvalu. Kui kella kinni sain näitas aeg 2.02 ja keskmine kiirus 38.0. Esimese võistluse kohta muidu normaalne, oleks vaid sellest kukkumisest pääsenud....
"...selleks on spets vaha mis lastakse raami sisse jägendab ja vähendab kaalu..." - And it really works...
"Studies have shown that riding a bicycle everyday makes you more awesome than the general population!" - And it really works...

Velo Clubbers

Robert
Rattur

Postitus Postitas Robert » 01. 05. 2006. 20:05

Kust saaks võistluse protokolli näha??
Tahaks väga oma kohta teada saada

KristjanS
Rattur

Postitus Postitas KristjanS » 01. 05. 2006. 20:14

Robert kirjutas:Kust saaks võistluse protokolli näha??
ei ole teist veel olemas, vähemalt mitte netis. Ehk homme-ülehomme, kui rahvas on jälle tööpostile asumas :roll: .

Velo Clubbers

Külaline

Postitus Postitas Külaline » 01. 05. 2006. 20:16

Robert kirjutas:Kust saaks võistluse protokolli näha??
Rahu, ära ole nii kärsitu. Küll homme-ülehomme on need üleval. Võid piiluda aegajalt siia ja siis siia ja siis veel siia.

Kasutaja avatar
AndreK
hobisportlane

Postitus Postitas AndreK » 02. 05. 2006. 10:14

Kasutaja avatar
Mati
Rattur

Postitus Postitas Mati » 02. 05. 2006. 10:34

AndreK kirjutas:Tulemused
Nimesid vist puudu selles?
velo clubbers
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Üks mees: "Tapab tempo, mitte rada"
Kivipallur: "Tark teab, tugev teeb trenni!"

Kasutaja avatar
AndreK
hobisportlane

Postitus Postitas AndreK » 02. 05. 2006. 10:39

Jah, lisaks mina olen näiteks Andres Krull.

Külaline

Postitus Postitas Külaline » 02. 05. 2006. 10:51

AndreK kirjutas:Jah, lisaks mina olen näiteks Andres Krull.
Mees vahetab nime nagu sokke ;)

Vasta

Mine “Eesti võistlused”