Algaja küsimus

Infot ja muljeid võistluste kohta
Foorumi reeglid
Võistluste osaluste müügifoorum asub: viewforum.php?f=152
Vasta
Kasutaja avatar
Gost
Rattur

Algaja küsimus

Postitus Postitas Gost » 17. 07. 2007. 16:02

Tere!

Jalgratta sprodiga tõsiselt ei tegele, harrastan teised spordialad (tennis, jäähoki), kuid viimasel ajal taasavastasin jalgrattasõidu mõnud, aastaid pole sõitnud. Viimasel ajal sõidan päevas 15-20 km hybridi rattaga põhiliselt asfaldil, nattuke kruusal.

Mõtlesin äkki oleks tore osaleda mõnes harrastajatele mõeldud võistluses "matkastardil", et rahulikult distantsi läbida saaks, mitte tõsiselt võistlema.

sportinfo.ee poolt jalgrattaürituste kalendrist on raske aru saada mis võistlustest parem sobiks minu eesmärgiks, vaatan ajalimiidid igal pool paigas, aga numbrid ei ütle mulle midagi, kas need on ikka arvestatud et rahulikus tempos sõitjad saaksid läbi ajalimiidis, või selliseid arvesse ei võeta? Ei saa aru ka mis maastikuga trassid on, päris metsa või sügavalt muda sisse ronida kah ei tahaks.

Sorry, kui küsimused on vales kohas esitatud!

Terv.,
Gost

Kasutaja avatar
Antti
Rattur

Postitus Postitas Antti » 17. 07. 2007. 16:30

Kui sa Lauri Ausi mälestusvõistluselt või EMV'lt maastikukrossis matkadistantsi ootad, pead küll pettuma, sest see on natuke teine teema kui harrastajate ja pühapäevasportlaste üritused :)
Tule aga rahulikult näiteks Otepääle EECi järgmise etapi starti ja ma usun, et sa läbid ka kogu tee ratast käekõrval lükates matkadistantsi enne, kui viimased lõpetajad kohal on.
velo.clubbers.ee
Ritchey WCS QRS vektor

Kasutaja avatar
vigurivänt
Rattur

Postitus Postitas vigurivänt » 17. 07. 2007. 17:01

Antti kirjutas: Tule aga rahulikult näiteks Otepääle EECi järgmise etapi starti ja ma usun, et sa läbid ka kogu tee ratast käekõrval lükates matkadistantsi enne, kui viimased lõpetajad kohal on.
Raudselt,sest mul läheb pea 30 sõpra-tuttavat matkasõidule,nendest sa aeglasem ei suuda olla.1000 m ja A.Le Coq-1000 m metsapeatus-1000 m jne :lol:
Matkasõidud on üldiselt kõikidel võistlustel enamusele kontimööda.Kui ei taha kruusal mässata oota Võru RR ära 8)
Tark ei torma!

Kasutaja avatar
Gost
Rattur

Postitus Postitas Gost » 17. 07. 2007. 17:20

Antti kirjutas:Kui sa Lauri Ausi mälestusvõistluselt või EMV'lt maastikukrossis matkadistantsi ootad, pead küll pettuma...
Need võistused ongi postituse põhjus, sain nende kirjelduses aru et minusuguseid harrastajad seal küll ei oodata, siis tuli mõtte nõu küsida kuhu minna võiks :)
Tänud vastuse eest! :)

Kasutaja avatar
KaupoR
Rattur

Postitus Postitas KaupoR » 17. 07. 2007. 17:32

Gost kirjutas:
Antti kirjutas:Kui sa Lauri Ausi mälestusvõistluselt või EMV'lt maastikukrossis matkadistantsi ootad, pead küll pettuma...
Need võistused ongi postituse põhjus, sain nende kirjelduses aru et minusuguseid harrastajad seal küll ei oodata, siis tuli mõtte nõu küsida kuhu minna võiks :)
Tänud vastuse eest! :)
Sellistele võistlustele sind ei lasta starti (need eeldavad EJL litsentsi, mida sul ilmselt ei ole hetkel). Aga Elion on kindlasti paras paik, kust alustada. 28. juuli Otepääl! Hansapanga Noorte Mägirattasari on ka rahvaüritus (see ei ole maraton vaid kross), kuid ma arvan, et seal jääd sa hübriidiga veidi hätta. 18.08 toimub Võru Rattaralli, selle lühem distants peaks hübriidiga lausa lust olema läbi sõita. Või siis päev hiljem Tallinna Rattaralli, seal jälgi, et sa õigele distantsile kirja paned, sest põhisõit on AINULT tavaliste oinasarvedega maanteeratastele.
If everything's under control, you're going too slow!

Vasta

Mine “Eesti võistlused”