krossA4 kirjutas:Green_Day kirjutas:PS. Kas ma ajasin midagi segi, aga nägin rajal omastarust Andrus Veerpalut. Stardi- ega finišiprotokollis teda aga pole. Sõitis ilma numbrita või ajasin tõesti kellegagi segi? Vähemalt Rõugesse minnes sõitis me ees hall Eesti suusakoondise MB .
Ma nägin ka muideks Andrust ja tema halli MB, mingi teise tüübiga olid.
Ja Alaver luges Haanjas kohti kõigile. Tuli sinna, küsis meestelt, et mitu läbi on läinud ja hakkas kõigile kohti teatama.
Omal sõit oli küll vähe parem, kui Mulgis, aga alguses oli ikka probleeme käima saamisega. Singlitel oli teine hingamine, aga seal oli üsna tihe liiklus, seega tuli ikka sabas sörkida. Kruusal surin ikka korralikult. Peale 25. km enam minust mööda ei sõidetud, siis nagu läks liikumine paremaks. Enne Jaanimäed sõitsin ka sellele Golfile vastu, pani imestama, et taolises kohas auto sõidab. Idioote leidub igalpool. Tahmarõngad olid Spessu Fast Trck-d, polnud häda midagi.Natuke aeglaselt loopis muda vahelt välja küll, aga mäkke vedas talutavalt. Näiteks taevatrepi esimese kõige olulisema mudase nuki vedas üles, aga tseintsak nurjas kõik, pidi ikka sörkima üles. Õnneks rohkem grännyt vaja ei läinud. Negatiivne avastus oli, kui kehva on carbontallaga joosta, aga eks rattaking on sõitmiseks mõeldud. Kruusal hoidis lõpuks Lipp mind elus, vedas pidevalt, aga singlitel jäi maha. Kaupo kohmitses viimasel tõusul kellegagi, kasutasin võimalust ja tõusin veel paar kohta
Tuleb rahul olla. Kui ilma trennita jooksumaratonile minna, siis peab arvestama, et tagajärjed on karmid. Ihu on siiani haige.
Käisime hiljem veel Nogo küla TP-s õlle järel, sai ka leivad ja pudru ära mekitud, väga hää oli. Tõsine kaubamärk sellel üritusel. Kuigi viimased 2 meest olid laua juures (mu oma noorem veli ka ) ja kell oli juba üle nelja, polnud teenindajate värskus raugenud. Tublid