Elioni sarja stardikohtade jagamine vastuolus juhendiga???

Infot ja muljeid võistluste kohta
Foorumi reeglid
Võistluste osaluste müügifoorum asub: viewforum.php?f=152
Vasta
raigo13
Rattur

Elioni sarja stardikohtade jagamine vastuolus juhendiga???

Postitus Postitas raigo13 » 06. 06. 2008. 19:17

ELION ESTONIAN CUP 2008
EESTI RATTAMARATONIDE SARI
Juhend:
8.3. Stardigruppide moodustamisel arvestatakse EEC jooksva aasta (koefitsiendiga 1) VÕI SELLE PUUDUMISEL EEC eelmise hooaja (koef. 1,2) parima etapi tulemust.
(http://www.sportinfo.ee/sportevent/task/rules/id/377/)

Minu parim tulemus sellel hooajal on *** :oops: , ning seekord olen stardiprotokollis ***. Vahetult minu ees on nimekirjas ***-ndal kohal rattur, kelle selle aasta parim tulemus Elionil on ***.
Minu matemaatika võib küll longata, kuid koha *** saavutanu peaks ju eestpoolt startima, kui koha *** saavutanu... Kui hakata antud ratturi eelmise hooaja tulemusi uurima, siis võib saada aimu, miks ta just antud kohalt stardib. Tema eelmise aasta parim koht ***1,2=***,* ümardatult ***.

Stardinimekirja lapates tundub, et korraldajad ongi juhendit teisiti tõlgendanud, kui mina seda mõistan...

Ega see mu stardigruppi muudaks ning karta on, et ka hiljuti teemaks olnud saunas kohtunikele väljategemine minu puhul lõpuprotokolli kohta ei parandaks... selleks tuleks välja vahetada ikka mees sadulas... 8)

Aga ilus ju oleks, kui stardinimekijad koostatakse ikka vastavalt juhendile, või siis võiks juhendi sõnastust vastavalt korrigeerida?? :roll:

Või olen ma hoopis ise millestki väga valesti aru saanud? Sel juhul minu vabandused..... :oops:
Viimati muutis raigo13, 06. 06. 2008. 20:12, kokku muudetud 3 korda .

Kasutaja avatar
veiko
Kolimisspetsialist

Re: Elioni sarja stardikohtade jagamine vastuolus juhendiga???

Postitus Postitas veiko » 06. 06. 2008. 19:39

Ennevanasti oli juhendis ka kirjas, et esimesel kolmel etapil võetakse arvesse kas selle aata või eelmise aasta parim tulemus. Praeguses juhendis seda pole välja kirjutatud. Aga ilmselt nii tehakse. Alates järgmisest etapist peaks asi "aus" olema. Kui sõna sõnalt juhendit järgida, siis on jahh totter olukord, kus näiteks esimesel etapil kummi lõhkunud esisaja sõitja ratas käekõrval üle finishi jalutab ning saab diplomile kohaks 1234 stardib ka järgmisel etapil rivi lõpust. Selliste ikaldustest tingitud lahjade tulemuste vältimiseks oligi ennevanasti see kolme etapi reegel seal sees (muidu oleks kasulikum katkestada, kui end lõpetanuks regada). Ilmselt on see nüüd unustatud sinna panna. Aga mõistlik on, et seda järgitakse.
Sulle soovitan, et ära tõmba siin jälle saagi käima. Kui Sa oma stardikoridori astud, tõded, et Sinust eespool seisavad suuremate numbritega võistlejad, kes on end varakult järjekorda võtnud. Muuseas, selleks, et tollele Sinu ees olevale võistlejale "ära teha" võid ka ise varakult koridori uksetaha passima minna. Rahu ja edu pühapäevaks Sulle.

raigo13
Rattur

Postitus Postitas raigo13 » 06. 06. 2008. 19:46

Ma varasemate aastate juhendeid pole lugenud, lihtsalt torkas silma vastuolu ja pidin järgi küsima, et miks nii... eriti kuna selle stardikohtade jagamise läbipaistvuse osas varemgi märkusi tehtud... (enamasti viga siiski märkuse tegijas endas...)

Olen selle 3-e esimese etapi põhimõttega nõus.

Seega tegemist vaid näpukaga selle hooaja juhendis, mida võiks korrektsuse huvides järgmiseks hooajaks korrigeerida.

Minu poolest teema lukku...

seiko
Rattur

Postitus Postitas seiko » 06. 06. 2008. 22:27

Juhendis on ülearu sõnad "või selle puudumisel". Selle asemel peaks olema "ja". Tegelikult arvestatakse eelmise aasta parimat tulemust kuni selle hooaja lõpuni, aga koefitsiendiga 1,2. Lihtsalt selle aasta juhendi kirjutamisel sai päris palju muudatusi tehtud ja kõiki lauseid ei suutnud nüanssideni läbi mõelda.
Üldine põhimõte aga ikkagi selles, et eeldatavalt ühe tasemega mehed-naised enam-vähem samalt pulgalt stardiksid ja seoses sellega vähem möödasõite, tunglemist, õnnetusi ja ummikuid oleks. Ja et ei peaks 2 tundi enne starti oma kohta hoidma minema.
Kui mõni nüüd ennast hirmsat moodi petetuna tunneb. siis andke teada: info@rattaklubi.ee

metslane
Rattur

Postitus Postitas metslane » 07. 06. 2008. 08:09

vahet ei ole ju milline stardinumber on.kui sõita ei jõua siis ei jõua :D kui keegi paremat numbrit tahab siis võib ära vahetada.ma hea meelega sõidaks rahulikult taga pool ja naudiks ilusat eestimaa loodust. peaks ka protesti esitama kohtunikele et tra te topite mind sinna ette nende hulludega kihutama.

seiko
Rattur

Postitus Postitas seiko » 07. 06. 2008. 16:14

metslane kirjutas:vahet ei ole ju milline stardinumber on.kui sõita ei jõua siis ei jõua :D kui keegi paremat numbrit tahab siis võib ära vahetada.ma hea meelega sõidaks rahulikult taga pool ja naudiks ilusat eestimaa loodust. peaks ka protesti esitama kohtunikele et tra te topite mind sinna ette nende hulludega kihutama.
Minu teada ei ole kedagi tagapoolt startimise eest veel diskvalifitseeritud.
Kui muidugi sõna-sõnalt juhendit lugeda, siis saab seda teha... :lol:

1var
Rattur

Postitus Postitas 1var » 09. 06. 2008. 22:22

Kes kõvad sõitjad on, need sõidavad ka viimasest grupist suht ette välja, ise kahjuks nende hulka ei kuulu. Teienekord jääb küll stardipositsiooni kalkulatsioon segaseks, ja siis? Vaevalt et esikümmne mehed siin antud teemat lahkavad :twisted:

Kasutaja avatar
KaupoR
Rattur

Postitus Postitas KaupoR » 09. 06. 2008. 23:05

1var kirjutas:Vaevalt et esikümmne mehed siin antud teemat lahkavad :twisted:
Pakun, et esisaja ja ilmselt isegi ka kahesaja mehed siin ei ahasta.
If everything's under control, you're going too slow!

Kasutaja avatar
Mati
Rattur

Postitus Postitas Mati » 29. 07. 2008. 13:21

Kellel see teema südame puperdama võtab peaksid vist seda uudist ka lugema.
velo clubbers
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Üks mees: "Tapab tempo, mitte rada"
Kivipallur: "Tark teab, tugev teeb trenni!"

Vasta

Mine “Eesti võistlused”