Rohkem infot
Grisha'le: Kas rada on juba välja mõeldud? Kui jah, siis kas lume tulek võib kaasa tuua mingisuguseid muudatusi? Ja kas see tuleb nagu rohkem selline mööda kruusateid kimamine või pigem elamus tõelisele mtb fännile? Loodan viimast...

pole ju öeldud, et alates 16. eluaastast. vanuseklass M16 on kuni 16 aastased poisslapsed. sina kvalifitseerud ka sinna klassi..smdengo kirjutas:Mul on üks küsimus - mis tähendab, et alates 16 eluaastast... kas tõesti M-16 vanusegruppi ei saa kuuluda (kasvõi emme-issi presidendi allkirjaga kinnitatud loaga) 15,6 aastane poisslaps
![]()
![]()
![]()
Julgen väita , et ei kuulu sellisesse gruppi sõitjatesse (veel, kes teab äkki ükskord kuulun) kes suudavad krossist ja selle olemusest täit naudingut saada, kuhu ilmselt ka tsiteeritav kuulub.UrmasL kirjutas:Mehed, selleks on Elva talikross! Ei ole küll maraton kuid korralik kaif talvisest XC'st garanteeritud.
minu viga, tõepoolest. huvitav miks?smdengo kirjutas:Ma kuulun mudu jah M16 vanuseklassi, ehk siis kuni 16, aga seal seisab selline rida: "Võistlusklassid: Mehed (M); Naised (N); M-16; M-18. Võistlusel saab osaleda alates 16 eluaastast."
Nii mõnigi noor rattur valdab ratast tunduvalt paremini kui temast 2x vanem, sest noortel on julgust rohkem, kuna nad on juba pisipõnnist peale ratta seljas pedaale tallanud... Arvan, et see lause, et alla 16 a ei tohi osaleda on näpuviga vms, sest kui vaadata noori, siis klassis M16 on küll juba sõitjaid, kes suudavad ka esiotsa M klassi võistlejatele konkurentsi pakkuda...vähemalt mingi aegsmdengo kirjutas:Nu see kahtlane jah, mina küll aru ei saa.. Võibolla, et nagu talikross, et lumi ja jää on nii ohtlik et väiksed lapsed ei tohi omal vastutusel minna..
äkki on laste ja noorte võistlusele lubamisega mingi seadusega määratud täiendav vastutus mida korraldajad ei taha endale võttaerikr kirjutas:minu viga, tõepoolest. huvitav miks?smdengo kirjutas:Ma kuulun mudu jah M16 vanuseklassi, ehk siis kuni 16, aga seal seisab selline rida: "Võistlusklassid: Mehed (M); Naised (N); M-16; M-18. Võistlusel saab osaleda alates 16 eluaastast."
rahu. Assa-Kesoro klubi saab kindlasti esindatud. Porter ilmselt ka. Aega on.profit4 kirjutas:Hmmm. tänaseks on ikka veel ainult e-spordi team reganud, paistab et eriti osavõtjaid ei ole. Samas kui on ainult tosin sõitjat siis vist pole nagu mõtet võistlust korraldada.
Usu, on suht tegija eesti naissõitjate hulgas. Grete ja Marise puudumisel on ka poodiumil figureerinud.Andrus K kirjutas:miks sa nii arvad ?marion kirjutas:Ma võin küll suurfavoriit olla aga Kätlin Keel paneb mulle ikka ära.![]()
E-sport pakub nimetat piiga kohta julgustavalt, et:
"Sellist võistlejat Esport.ee andmebaasides pole!"
Ja mitte ainult sina vaid ka mõni isane isend võib sama saatuse osaks saada.marion kirjutas:Noh, ega ma siis ilma asjata ei arvanud, et ma talt pika puuga ära saan.Andrus K kirjutas:ohoo ...Ruuno kirjutas:Vaata KÄTLIN KEEL mitte KATLIN KEEL
sa püha kurat.
Marionil on, mida karta
Neist hetkel ei ole kumbki kavas. Pigem siis ikka see kollaste ratastega kolmerattalise kasutajaUrmasL kirjutas:Kumb allakirjutanutest? Grupisõit või ajavõit?Mati kirjutas:Ja mitte ainult sina vaid ka mõni isane isend võib sama saatuse osaks saada.Allakirjutanu seal hulgas (kui osaleb)